Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какъв вид е най голямата риба която сте хващали
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
Re: най-голямата риба, която сме хванали.
ай спирай с глупостите а ? виждал си ми ти ...ай нема да казвам! ...тук в тоя сайт преди да ги махна висеха снимките на 47кг сом ма си бил сляп май ?Диканаров написа:Имаше спорове хванат ли е такъв сом в яз. Ивайловград, но няма доказателство, а само рибарски приказки. Чувал съм за дунавски сомове по 100кг., които като ги натоварвали на магарешката каруца, опашките им се влачели по земята. Дори и да е така, при дължина 2.5 3м. на рибата трудно ще се измерят 100кг. Виждал съм сом 1.80м. 33кг. Беше си впечатляваща риба.
а главата на един по друг сом е у нас на вилата ми...ай мирясай с тия глупости...имало спорове..кой спори...я да чуя ? На пловдивското изложение бях пляснал главата на 104 .5 кг колега ....а Милко лека му пръст има 20 снимки....
млъквай и гък да не съм чул повече !

Господ може всичко чада мой !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Хъ хъ , тва нормата не беше ли 3кг.
Кфо е тва 4.5кг костурИ , 3.6кг костурИ
А бре MakaTa , а бре f1shb0y , верно че ние картофите с бомби ги вадим и друг такъм освен леснов и дрен не признаваме ама все пак ......... тва поне да бехте написале че БААС ил Нилски кустур сте имале внапредвид 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- man1966
- ще става разбирач
Въх къдя ги тез големите КОСТУРЕТА-право там отивам...Павел Иванов написа:Хъ хъ , тва нормата не беше ли 3кг.Кфо е тва 4.5кг костурИ , 3.6кг костурИ
А бре MakaTa , а бре f1shb0y , верно че ние картофите с бомби ги вадим и друг такъм освен леснов и дрен не признаваме ама все пак ......... тва поне да бехте написале че БААС ил Нилски кустур сте имале внапредвид

Я елате рибенца при батко...
сом
привет колеги!аз съм от дунавския край и 4есто ходя там когато посетя родителите си.НАЙголямата риба съм уловил там. сом 6,5 кг на Белене.
И ПРЕЗ ЛЯТО И ПРЕЗ ЗИМА ЗА БАТ МИКИ РИБА ВИНАГИ ЩЕ ИМА!!!!!!
- Riboloveca
- новобранец