аз съм дани мача и искам да ви кажа нещо

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: аз съм дани мача и искам да ви кажа нещо

Мнение от barutchiata © »

eminem94 написа:Верно е ... дани кисне по клубовете и чете темите от там .... Не си излзиа от скайпа и другите неща с регистрация и очевидно някой хора злоупотребяват с това.

Батенце недей да защитаваш хора дето вчера се държаха като гамени и днеска искат ей така да им простим.Недей моля те да не го отнесеш и ти!!! :evil:

Гледам данимача или както и да се казва си разглежда форума и не е много заинтересован да му повярваме..Май отново ще делкам профили и ще банвам цели мрежи от IP адреси.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Дани,трябва да седнеш и да осмислиш много неща.Всички грешим и впоследствие търсим начин да се разкаяме.Длъжен си да се извиниш,понеже никак не е на място хлапе,като теб да ръси обиди по-големи и улегнали хора , на които може да им минеш за син.Вярвам,че ако нагрубиш така някой от вашите - последствията за теб ще са жестоки.В крайна сметка всички,като малки сме правили грешки и ако се извиниш,като мъж мисля,че хората ще ти простят и ще може да започнеш едно НОВО НАЧАЛО. :wink:
TICA FAN
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

SONY,за съжаление той не знае да се извинява все намира некви предпоставки , и невероятни причини.Уви, неможе да отсъпва .И неможе да разбере точно,за какво става въпрос.Ето сега пише различни теми,та дори и да са с тъпи въпроси с надеждата да се размият нещата.100 пъти да си смени ник-нейма и айпи-то,човекът си остава същият със същото мислене и натрапчива присъственост и т.н.
Така,че за съжаление лично аз не виждам да се промени-дано да се лъжа! :roll: :D
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз не пиша много в темите като вас,главно чета....И стига сте се впрегали толкова защото форума ми харесва но това не е моя живот... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не си заслужава повече да се караме.По добре да спреме.Аз само ще чета а вие няма да ми пишете и проблема е решен.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ако имах възможност,бих те делнал безвъзмездно!
НЕ ЗАСЛУЖАВАШ И ДА ЧЕТЕШ!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Подкрепям Митака,много си нахален Данчо,добре,че не си от Пловдив,пишеш, и си противен,нахален,по-добре да си траеше.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

butnik написа:Подкрепям Митака,много си нахален Данчо,добре,че не си от Пловдив,пишеш, и си противен,нахален,по-добре да си траеше.

Ок...Вече няма да пиша
Заключено

Обратно към “Съобщения”