БЕЛОЗЕМ-водоем Кисимови дупки/до помпена станция/

Модератор: sapuna

ko4a
новобранец
новобранец

БЕЛОЗЕМ-водоем Кисимови дупки/до помпена станция/

Мнение от ko4a »

Във водоема водата беше намаляла, но той не е ловен и щуките са си там. Днес едно момче от селото хвана на каракуда 3 бр. но около кило и нещо. Щуката тук предпочита местна стръв костур. На блесна нямаше резултат. Утре пак съм там. В Белозем наистина има 2 водоема със щуки и другия е до магистралата североизточно от селото. За там нямам впечатления.
ko4a
новобранец
новобранец

Мнение от ko4a »

Изображение
da378ve
новобранец
новобранец

Мнение от da378ve »

А как се стига до тези водоеми
Новак съм, ама така ме сърбят такъмите че....
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

Дай малко повече инфо за този втрия язовир как точно се стига до него и плаща ли се нещо.Кажи от селото как се стига до него.
ГОЛ ШАРАН ...
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Кочова работа!!! :evil:

4акаме информация момко!!! :twisted:
Изображение
ko4a
новобранец
новобранец

Мнение от ko4a »

kakva informacia 4akate tui kato za tozi vodoem edva li ima po informiran 4ovek ot men.Za vtoria vodoem znam 4e se plasta no neznam pove4e.
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

kakva informacia 4akate tui kato za tozi vodoem edva li ima po informiran 4ovek ot men

:smt104 :axe: :ANAL:

p.s. :smt097
Изображение
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

Е кажи само как се стига до този водоем за който говорите че сте хванали.в каква посока от белозем е.
ГОЛ ШАРАН ...
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

АКО ЩЕ ХОДИТЕ НА БЕЛОЗЕМ НЕ ХОДЕТЕ НА ПЛАТЕНИЯ ТОЯ ТАПАК АРЕНДАТОРА Е АЛ4ЕН И ПРОС И СЕ ОТНАСЯ УЙАСНО С РИБОЛОВЦИТЕ
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

Ми те и двата са платени кажи за кой имаш в рпедвид.Този накойто рибата не се плаща или другия.А някой може ли по точно да ми обясни как се стига до този на който рибата не се плаща и хванал ли е скоро нещо.
Нека каже как се стига до него като се тръгне от Т-образното кръстовище в селото.Мерси много.
ГОЛ ШАРАН ...
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

ами те бяха наистина 2 гиола оба4е тапака арендатор испусна единия и продаде рибата и сег пак го напални и иска такса без а има риба там !!! Не ходете на белозем сериозно ви казвам !!!!!! Които е устихал там само ядове е видял !!
shtukov
новобранец
новобранец

Re: БЕЛОЗЕМ-водоем Кисимови дупки/до помпена станция/

Мнение от shtukov »

ето подробна информация http://kisimovidupki.com/
spin_master
новобранец
новобранец

Мнение от spin_master »

Това е прекрасен язовир с много и разнообразна риба. Язовира не е под аренда, а е собственост и колегата който го стопанисва е много точен и гостоприемен човек. Има много трофейни риби, които си заслужава да връщате обратно в язовира. Успех на колегата в начинанието! Има нужда от такива оазиси в БГ.
chakala_
новобранец
новобранец

Мнение от chakala_ »

преди малко се връщам от там, не иска да кълве хищника, воблери, попери блесни. Няма удар и това е
Аватар
stapos
новобранец
новобранец

Мнение от stapos »

Вчера - Понеделник и аз бях да ловя на този водоем. 1 ден след колегата в делничен ден си викам ще е по-спокойно. Пристигнах в 8 , а преди мен имаше само 2 ма човека. До края на деня останахме само 3-мата. Те ловяха само каракуда и слънчевки макар че използваха разнообразна стръв и методи. Аз реших да ловя хищник, но за целия ден нямах дори и кълване. Изпробвах какво ли не: На тапа, На дъно, малко над Дъното, На влачене на мъртва и жива рибка. Изпробвах - слънчевки, малка каракуда, костур и червеноперка - НИЩО и НИЩО...... И накрая обиколих половината водоем рзмятайки едни от най успешните ми воблери и блесни. Не хванах Нищо, но поне нямах нито 1 скъсване. Извадих 1 камара корди, метални поводи, морски куку, тройки куки 1 тапа и 1 перо. 30-40 % процента от мястото е с гъсти водорасли, но поне са меки и се късат лесно. Уви това обаче пречи на улова , защото знаете , че блесната повлече ли водорасли с нея - шанс няма. Совстеника - Коцето - любезен човек, но деня беше такъв.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”