Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

БЕЛОЗЕМ-водоем Кисимови дупки/до помпена станция/
Модератор: sapuna
БЕЛОЗЕМ-водоем Кисимови дупки/до помпена станция/
Във водоема водата беше намаляла, но той не е ловен и щуките са си там. Днес едно момче от селото хвана на каракуда 3 бр. но около кило и нещо. Щуката тук предпочита местна стръв костур. На блесна нямаше резултат. Утре пак съм там. В Белозем наистина има 2 водоема със щуки и другия е до магистралата североизточно от селото. За там нямам впечатления.
Ми те и двата са платени кажи за кой имаш в рпедвид.Този накойто рибата не се плаща или другия.А някой може ли по точно да ми обясни как се стига до този на който рибата не се плаща и хванал ли е скоро нещо.
Нека каже как се стига до него като се тръгне от Т-образното кръстовище в селото.Мерси много.
Нека каже как се стига до него като се тръгне от Т-образното кръстовище в селото.Мерси много.
ГОЛ ШАРАН ...
Re: БЕЛОЗЕМ-водоем Кисимови дупки/до помпена станция/
ето подробна информация http://kisimovidupki.com/
-
- новобранец
Това е прекрасен язовир с много и разнообразна риба. Язовира не е под аренда, а е собственост и колегата който го стопанисва е много точен и гостоприемен човек. Има много трофейни риби, които си заслужава да връщате обратно в язовира. Успех на колегата в начинанието! Има нужда от такива оазиси в БГ.
преди малко се връщам от там, не иска да кълве хищника, воблери, попери блесни. Няма удар и това е
Вчера - Понеделник и аз бях да ловя на този водоем. 1 ден след колегата в делничен ден си викам ще е по-спокойно. Пристигнах в 8 , а преди мен имаше само 2 ма човека. До края на деня останахме само 3-мата. Те ловяха само каракуда и слънчевки макар че използваха разнообразна стръв и методи. Аз реших да ловя хищник, но за целия ден нямах дори и кълване. Изпробвах какво ли не: На тапа, На дъно, малко над Дъното, На влачене на мъртва и жива рибка. Изпробвах - слънчевки, малка каракуда, костур и червеноперка - НИЩО и НИЩО...... И накрая обиколих половината водоем рзмятайки едни от най успешните ми воблери и блесни. Не хванах Нищо, но поне нямах нито 1 скъсване. Извадих 1 камара корди, метални поводи, морски куку, тройки куки 1 тапа и 1 перо. 30-40 % процента от мястото е с гъсти водорасли, но поне са меки и се късат лесно. Уви това обаче пречи на улова , защото знаете , че блесната повлече ли водорасли с нея - шанс няма. Совстеника - Коцето - любезен човек, но деня беше такъв.