Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на хищници
 Риболов на хищници

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на хищници
 Риболов на хищници

БЕЛОЗЕМ-водоем Кисимови дупки/до помпена станция/
Модератор: sapuna
БЕЛОЗЕМ-водоем Кисимови дупки/до помпена станция/
Във водоема водата беше намаляла, но той не е ловен и щуките са си там. Днес едно момче от селото хвана на каракуда 3 бр. но около кило и нещо. Щуката тук предпочита местна стръв костур. На блесна нямаше резултат. Утре пак съм там. В Белозем наистина има 2 водоема със щуки и другия е до магистралата североизточно от селото. За там нямам впечатления.

Ми те и двата са платени кажи за кой имаш в рпедвид.Този накойто рибата не се плаща или другия.А някой може ли по точно да ми обясни как се стига до този на който рибата не се плаща и хванал ли е скоро нещо.
Нека каже как се стига до него като се тръгне от Т-образното кръстовище в селото.Мерси много.

Нека каже как се стига до него като се тръгне от Т-образното кръстовище в селото.Мерси много.
ГОЛ ШАРАН ...

Re: БЕЛОЗЕМ-водоем Кисимови дупки/до помпена станция/
ето подробна информация http://kisimovidupki.com/

- 
				spin_master
- новобранец 
Това е прекрасен язовир с много и разнообразна риба. Язовира не е под аренда, а е собственост и колегата който го стопанисва е много точен и гостоприемен човек. Има много трофейни риби, които си заслужава да връщате обратно в язовира. Успех на колегата в начинанието! Има нужда от такива оазиси в БГ.

преди малко се връщам от там, не иска да кълве хищника, воблери, попери блесни. Няма удар и това е

Вчера - Понеделник и аз бях да ловя на този водоем. 1 ден след колегата в делничен ден си викам ще е по-спокойно. Пристигнах в 8 , а преди мен имаше само 2 ма човека. До края на деня останахме само 3-мата. Те ловяха само каракуда и слънчевки макар че използваха разнообразна стръв и методи. Аз реших да ловя хищник, но за целия ден нямах дори и кълване. Изпробвах какво ли не: На тапа, На дъно, малко над Дъното, На влачене на мъртва и жива рибка. Изпробвах - слънчевки, малка каракуда, костур и червеноперка - НИЩО и НИЩО...... И накрая обиколих половината водоем рзмятайки едни от най успешните ми воблери и блесни. Не хванах Нищо, но поне нямах нито 1 скъсване. Извадих 1 камара корди, метални поводи, морски куку, тройки куки 1 тапа и 1 перо. 30-40 % процента от мястото е с гъсти водорасли, но поне са меки и се късат лесно. Уви това обаче пречи на улова , защото знаете , че блесната повлече ли водорасли с нея - шанс няма. Совстеника - Коцето - любезен човек, но деня беше такъв.