Откраднаха ми кофата за захранка...!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Откраднаха ми кофата за захранка...!!!

Мнение от snegk »

Тъй е Данчо,но ние ще ходим да релаксираме или да воюваме :twisted: :twisted: :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Естествено за релаксиране говорим :D Но предпазните мерки не са излишни и ако не става с блага дума ,за съжаление ........
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

да,ама ако например вьржем териера(я сьм питбул-териеер) за колата,а с ТТ то се замаскирам в гората да ЧАКАМ...бати РЕЛАКСА :):):):)и то=за телен живарник с 4 платики и да еба-стьклата са скьпички :rolleyes:
по добре да ги мерим с празни гилзи и зьби от териери и празни живарници от ТЕЛ,с по некоя бабушка вьтре за кадем от некой баир и да им крещим колко са прости и НЕКУЛТУРНИ :):):)
е-няколко си долазиха сьс счупени колена и раменни кости до самоков в ПАЛАНКАТА де-ама и това ли е решение?утре-нали ше оздравеят ;)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
milanov84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milanov84 »

jporlando написа:Изображение
Изображение
Поне едно от двете трябва да имаш и да ходиш спокойно на риболов,а и кофата или багажеца да си оставиш да няма проблеми......
Ще ти гепят кучето... Ще използваш пистолета ... Ще те съдят, като за човек... :smt118 Ама като тия над нас крадат, тия под нас крадат и като не виждаме светлина в тунела остава само саморазправата... :axe: /но от къде тоз късмет да ги спипаш на място/
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Прав си за момента на хващането...ръчичките да му счупиш на оня къде те краде.Пистолета верно е пресилено ,но една бухалка или най близко стоящата сопа може би ще свършат по добра работа,да видим ще пипне ли пак....
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”