Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Откраднаха ми кофата за захранка...!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Re: Откраднаха ми кофата за захранка...!!!
Тъй е Данчо,но ние ще ходим да релаксираме или да воюваме

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Естествено за релаксиране говорим
Но предпазните мерки не са излишни и ако не става с блага дума ,за съжаление ........

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
да,ама ако например вьржем териера(я сьм питбул-териеер) за колата,а с ТТ то се замаскирам в гората да ЧАКАМ...бати РЕЛАКСА
:):):)и то=за телен живарник с 4 платики и да еба-стьклата са скьпички 
по добре да ги мерим с празни гилзи и зьби от териери и празни живарници от ТЕЛ,с по некоя бабушка вьтре за кадем от некой баир и да им крещим колко са прости и НЕКУЛТУРНИ
:):)
е-няколко си долазиха сьс счупени колена и раменни кости до самоков в ПАЛАНКАТА де-ама и това ли е решение?утре-нали ше оздравеят

по добре да ги мерим с празни гилзи и зьби от териери и празни живарници от ТЕЛ,с по некоя бабушка вьтре за кадем от некой баир и да им крещим колко са прости и НЕКУЛТУРНИ

е-няколко си долазиха сьс счупени колена и раменни кости до самоков в ПАЛАНКАТА де-ама и това ли е решение?утре-нали ше оздравеят

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- milanov84
- научил се да хвърля
Ще ти гепят кучето... Ще използваш пистолета ... Ще те съдят, като за човек...jporlando написа:
Поне едно от двете трябва да имаш и да ходиш спокойно на риболов,а и кофата или багажеца да си оставиш да няма проблеми......

Прав си за момента на хващането...ръчичките да му счупиш на оня къде те краде.Пистолета верно е пресилено ,но една бухалка или най близко стоящата сопа може би ще свършат по добра работа,да видим ще пипне ли пак....