Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

На каква дълбочина
Модератор: sapuna
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
На каква дълбочина
Колеги и аз искам да попитам при кльонкане на какво разтояние е стръвта от дъното при 1,2 или 3 въдици Благодаря предварително и наслука ,а също така и ако може и да ми препоръчате и някои язовири
-
- сериозен играч
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
живея в Англия и съм много запален рибар. Мисля около 01|08 да си дойда за 1 месец и повечето време ще го прекарам по язовирите. Тук практикувам доста видове риболов, но през живота си не съм хващал сом и сега съм решил ако ще да е 1кг, но да хвана та ще ми е необходима малко инфо. Като пусна 2 въдици около лодката, на каква дълбочина от повърхноста или от дъното трябва да е стръвта
Все пак благодаря че пишеш, а не като други само да видиш за нещо ново, но без да споделят знания или мнения. НАСЛУКА
.........а също така си търся и сонар-ако може да ми препоръчате някой по добър
Все пак благодаря че пишеш, а не като други само да видиш за нещо ново, но без да споделят знания или мнения. НАСЛУКА
.........а също така си търся и сонар-ако може да ми препоръчате някой по добър
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч
Поборников не подвеждай хората !!!!!!!!!! Няма такова нещо.....в яка грешка си! Ама яка.....
Иване слушай пич пускаш м/у 4-7 м под лодката стръвта при дълбочина на водата от 15 - 35 м, в по плитки води също става, но не така резултатно....чу ли ме ??? и повече не питай и не слушай какво ти говорят !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Разбра ме вероятно? Поборников има още да се учи.....дооооооста ! И си вземи куки Owner 4 - 8 / 0 ли. Еденични и тройки....Търси макара от Корморан чуваш ли ме? ....отвори 2006та каталога и виж има само един модел който е мултипликатор...ДОЛЕН С НОРМАЛНО ВЪРТЕНЕ И С ФУЛ КОНТРОЛ....единствения по рода си такъв!!! Бях писал мног адски много над 1500 поста но накарах Фиксера всичко да делне именно щото има разбирачи като Поборников....даващи съвети на който всички майстори в занаята се смеем от сърце
....сонар има само един единствн...втори няма.....но е 1999 $ другото е занимавка и залъгалка за рибари тип Поборников....10 години Иване съм се главоблъскал в тоя риболов ама мноо сериозно по 3 месеца на водоема баш в сомския сезон! Ще хванеш сом споко....
и естествено че не атакува прибирайки се към дъното Иване...изобщо не слушай Поборников, той още не знае името на инструмента че не се казва клионк, а кльонк...нищо подобно няма....сома удря внезапно и адски сериозно...идва и странично и от долу, така че Иване това е една друга тема.......

и естествено че не атакува прибирайки се към дъното Иване...изобщо не слушай Поборников, той още не знае името на инструмента че не се казва клионк, а кльонк...нищо подобно няма....сома удря внезапно и адски сериозно...идва и странично и от долу, така че Иване това е една друга тема.......
Господ може всичко чада мой !
-
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч
Еййййй та ги нема тука вече Хулигана Левака Тура или Барута па и не само тях....щяха ячко да те освиркат.....ами колега вдигаме го, ама ние, не ти ! И то редовно....и ще се налага доста да черпиш....
Собствения ти опит на новобранец едва ли ти дава право да подвеждаш и неправилно да обучаваш други защото тия ти писания остават в аналите на нета и утре или след години когато някой напише търси в търсачката нещо за сома и ще попадне на теб без да те познава! И те ти булка Спасов ден...после ще се понесат легенди за дълбочинен улов на сом !!!
Колега като в нещо още не си достигнал максимума не давай и акъл...раншко ти е да те прайме даскал...
Майсторската школа Гоцов за улов на сом е регистрирана преди 5 г за такива като теб, да се понаучат преди да дават акъл и не на Огняново, а на Ивайловградския и вярвай ми това също не е случайно!
нищо лично Поборников...Фиксера също се е учил от мен там, а и не само той множко са

Майсторската школа Гоцов за улов на сом е регистрирана преди 5 г за такива като теб, да се понаучат преди да дават акъл и не на Огняново, а на Ивайловградския и вярвай ми това също не е случайно!
нищо лично Поборников...Фиксера също се е учил от мен там, а и не само той множко са

Господ може всичко чада мой !
- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това е най-смешното нещо дето прочитам напоследък.Пълни глупости-сомът атакувал стръвта по обратния път към дънотоСома се вдига от дъното по посока на звука издаван от клионка. Обикновено атакува стръвта по обратния път към дъното.

Не,че наистина не ми се е случвало биейки с кльонка някое сомче да изпляска на повърхността на водата,зад гърба ми,около лодката,но това са еденични случаи и са рядкост.....
Риболовец,а не рибар съм аз!!