Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Без риболов няма любов !
Превел съм някои риби - нещо на последък нямам време да се занимавам...
Най-смешното е, че на моите си локви не мога да спечеля турнир. Ботовете все ми измъкват победите
Най-смешното е, че на моите си локви не мога да спечеля турнир. Ботовете все ми измъкват победите
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
-
- вече хвърля и на тежко
Това само потвърждава, че си свършил работата много добреLordAleks написа:Превел съм някои риби - нещо на последък нямам време да се занимавам...

- forest
- новобранец
Недей се занимава с глупости със старите версии да препачваш заместваш добавяш и т.н. . Излязла е най новата версия на играта Русская Рыбалка 2.2.0 сборка от installsoft.ru , която включва всички бази, а и нови такива в едно. И всичко работи.Доста нови неща има и е обновена версия на официалната версия. И ще се задържи доста дълго може би.lioliox написа:Ае пичове моля ви дайте ми \\\\\\\"рар-ната\\\\\\\" най новата руска рибалка с всички обновения и обеснете по точно....Значи аз изтеглих уж най новата и като тръгна да замествам \\\\\\\"мапс\\\\\\\" папката за да я обновя и после когато избирам профил ми дава някувв error и не ме пуска натам...Обеснете къде бъркам..
Новите бази са
сборку добавлены базы:
1. Амур
2. Якутия
3. Амазонка
4. Байкал
5. Каспийское море
6. Чёрное море
7. Чусовая
8. Днепр
9. Финский залив
10. Кама (Воткинское водохранилище)
11. Камчатка
12. Ладога
13. Лена
14. Нева
15. Остров Врангеля
16. Таймыр
17. Тиорати
18. Витим
Общо 35 бази са, като на картата са само 32, а до останалите 3 трябва си купиш къща. От днес я играя и още я разучавам, според мен най хубавите бази са Черно море и Амазонка, но до тях трябва да си купиш къща само за 2,5млн.

Като я изтеглиш и разархивираш и нямаш търпение да видиш новите бази, може да разгледаш в папката ***\Russian fishing 2.2\Data\Maps и да видиш на всяка база локациите. Наистина Амазонка е голяма красота, както и Черно море, Камчатка и други от новите. Наистина много са хубави снимките (локациите) на Амазонка където ще се лови.
А във ***\Russian fishing 2.2\Images\Fish може да видиш самите риби, доста доста нови рибки има, 334 файла, докато на
старата версия бяха само 192. Така че има двойно повече нови рибки, а и не само. Има нови костенурки, жаби, риба-меч, морска лисица, крокодили,пирани,
два или три вида скатове, има и нови змии, едната ми мяза на гърмяща но едва ли е такава, също и два вида анаконди, само анаконда и жълта анаконда. Сигурно се ловят на Амазонка както и крокодилите. Скатовете и пираните в черно море, много са.
За сега не се знае но най вероятно няма да има пътеводител на новите бази. Има пътеводител за тази
версия само на основните бази които бяха от първата версия на 2ката, но почти всеки знае как да се развие в играта отначало.
И най важното!!! - НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ СПОМАГАТЕЛНИ ПРОГРАМИ!!! Нито за пари ,разряд или пък да се бута по играта и да се получават гаври с нея. Така че моя съвет към всички теглете и започвайте да я играете защото всичко е реалистично и честно и
няма да има от къде да си напишете пари например.

Тегли от тук http://installsoft.ru/viewtopic.php?f=45&t=1092
а ако нямаш регистрация, ето ти един от 3те линка които са дадени там, аз я изтеглих от него
http://depositfiles.com/en/files/n7u8r0ru7
-
- ще става разбирач
Колеги моля ви да качите NET Framework работещ ,защото преинсталирах уиндолса и сега не ми тръгва играта много ви се моля

- forest
- новобранец
Ето:fishingmania написа:Колеги моля ви да качите NET Framework работещ ,защото преинсталирах уиндолса и сега не ми тръгва играта много ви се моля![]()
http://download.microsoft.com/download/ ... P1_x86.exe
Само незабравяй че DirectX трябва да се сложи СЛЕД .Net Framework , иначе няма да ти тръгне играта.
Ето ти и DirectX за всеки случай

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=en
-
- ще става разбирач
forest дръпнах си я ама нещо като я инстална не ми тръгва апак 2.0 ми върви добре моля помощ

- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Напълно потдържам колегата foest.Ако нямате намерение да се ровите в "мозъка" на играта,а само да играете за удоволствие,теглете,няма да съжалявате има доста нови и интересни неща.Лошото е само,че трябва да се започва от начало,но както е казано,пълен кеф няма!forest написа:Недей се занимава с глупости със старите версии да препачваш заместваш добавяш и т.н. . Излязла е най новата версия на играта Русская Рыбалка 2.2.0 сборка от installsoft.ru , която включва всички бази, а и нови такива в едно. И всичко работи.Доста нови неща има и е обновена версия на официалната версия. И ще се задържи доста дълго може би.
Наслука!!

P.S.Да не забравите да дръпнете и "Обновление 2.2.1 для Русской Рыбалки 2.2.0" (много е важно)
- forest
- новобранец
Ами тя не че се инсталира, а се разархивира два пъти все едно. И защо ти пише на български русиан фишинг? И защо 2.1?!Messi написа:forest дръпнах си я ама нещо като я инстална не ми тръгва апак 2.0 ми върви добре моля помощ![]()
![]()
Това е версия 2.2 . Да не си я слагал върху старите версии и да се е омазало нещо?
Значи аз процедирах така: изтеглих я, и я разархивирах на работния плот. И ще ти излезе в папка Russian fishing 2.2. Във нея папка от файла installsoft.exe се инсталира. Но преди това си правиш една папка с името на играта където искаш да ти е играта примерно C:\Games\Russian fishing 2.2 , и после си стартираш installsoft.exe и си я инсталираш в тая папка, на чисто. Играта си прави шорткът на фона, и всичко е ок. Върви без проблем. А разархивираната игра на фона от която си я инсталирал може да я изтриеш после.
Благодаря за подкрепата. Но аз съм forest със r. Да не стане объркване с foest.spas48 написа:Напълно потдържам колегата foest.Ако нямате намерение да се ровите в "мозъка" на играта,а само да играете за удоволствие,теглете,няма да съжалявате има доста нови и интересни неща.Лошото е само,че трябва да се започва от начало,но както е казано,пълен кеф няма!
Наслука!!
P.S.Да не забравите да дръпнете и "Обновление 2.2.1 для Русской Рыбалки 2.2.0" (много е важно)
ето линк съм критичния ъпдейт,който неможе да се оправи с руския.
http://installsoft.ru/download/file.php?id=1546
spas48, ако си напред с играта и можеш да ловиш на Амазонка, може да дадеш снимки какво си хванал, на коя локация какво има и т.н. Аз докато не отида на Амазонка да ловя няма да се успокоя

-
- ще става разбирач
Добре значи :
не я инсталирам върху стари версии
направих си папка с име russian fishing 2.2
и пак не ми тръгна изписва ми същото
не я инсталирам върху стари версии
направих си папка с име russian fishing 2.2
и пак не ми тръгна изписва ми същото

Мерси много. :} Обновението го слагам в директорията на играта и инсталвам там нали?
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Извинявай за неволната грешка!forest написа:Благодаря за подкрепата. Но аз съм forest със r. Да не стане объркване с foest.

Не,не съм стигнал до там.Пойграх малко,колкото да я разгледам,За сега ми е по-интересно да се занимавам с Българските бази.foest написа:spas48, ако си напред с играта и можеш да ловиш на Амазонка, може да дадеш снимки какво си хванал, на коя локация какво има и т.н.
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Стартираш exe-то и му сочиш пътя до папката с играта,това е!!lioliox написа:Мерси много. :} Обновението го слагам в директорията на играта и инсталвам там нали?
Наслука!!