Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Студена има ли шанс?
Модератор: sapuna
яз.Студена има ли шанс?
Здравеите колеги,много моля някои да помогне със някъква информация за яз.Студена.Миналата година това беше язовира които остави едни от наи траините спомени във моето съзнание,НО?!След последния прекрасен излет,решихме пак да посетиме това красиво местенце.Спираики на бариерата оште по тъмно,бяхме неприятно изненадани от пазача,че не може да влезем.ЗАШТО,зашто ли?!Заради мърлявштината и простотията на някъкви пишман рибари.Може ли колеги във вододаина зона,абе във тая красива природа при положение че изрично е забранено,да разпънеш палатка,да си зарежеш всичкия боклук на чистата поляна+исползваната тоалетна хартиа да ме проштавате за речника ама това е свинштина.та заради тези пишман рибари не можах повече да упражнявам любимото си хоби на това наистина красиво местенце!!!!!!Та може ли някои да даде прясна информация за язовира.Съжалявам че се поувлякох но много се паля като се сетя.Благодаря предварително!!!Наслука на всички колеги.
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: яз.Студена има ли шанс?
Най ми е лесно пак на напиша "неправилен радел" и да с приключа темата!Няма да го направя обаче,тъй като виждам съдържание!Колега местя темата и....ШТ не е Щ!
-
- разбира нещата
Забранен е ... НЕ се хаби !
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- разбира нещата
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BD%D0%B0tedy написа:От кога?

В момента е любимо място на Горските стражари ... често обичат да казват :"Отиваме да пишем АКТ-тове ..."
.
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
НаЙ- якия язовир около София ..
За един ден съм хванал толкова риба......че за една година не съм оспял на други язовири..;
Срамота че го забраняват... ама се налага///
За един ден съм хванал толкова риба......че за една година не съм оспял на други язовири..;
Срамота че го забраняват... ама се налага///
"Да работим" - Мръсна дума !!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Язовир Студена е забранен за риболов!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.