яз.Студена има ли шанс?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

яз.Студена има ли шанс?

Мнение от Tеди »

Здравеите колеги,много моля някои да помогне със някъква информация за яз.Студена.Миналата година това беше язовира които остави едни от наи траините спомени във моето съзнание,НО?!След последния прекрасен излет,решихме пак да посетиме това красиво местенце.Спираики на бариерата оште по тъмно,бяхме неприятно изненадани от пазача,че не може да влезем.ЗАШТО,зашто ли?!Заради мърлявштината и простотията на някъкви пишман рибари.Може ли колеги във вододаина зона,абе във тая красива природа при положение че изрично е забранено,да разпънеш палатка,да си зарежеш всичкия боклук на чистата поляна+исползваната тоалетна хартиа да ме проштавате за речника ама това е свинштина.та заради тези пишман рибари не можах повече да упражнявам любимото си хоби на това наистина красиво местенце!!!!!!Та може ли някои да даде прясна информация за язовира.Съжалявам че се поувлякох но много се паля като се сетя.Благодаря предварително!!!Наслука на всички колеги.
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: яз.Студена има ли шанс?

Мнение от sapuna »

Най ми е лесно пак на напиша "неправилен радел" и да с приключа темата!Няма да го направя обаче,тъй като виждам съдържание!Колега местя темата и....ШТ не е Щ!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

Благодаря!!!!
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Забранен е ... НЕ се хаби !
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

От кога?
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

tedy написа:От кога?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BD%D0%B0

:wink:

В момента е любимо място на Горските стражари ... често обичат да казват :"Отиваме да пишем АКТ-тове ..."

.
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
onzi112
новобранец
новобранец

Мнение от onzi112 »

НаЙ- якия язовир около София ..
За един ден съм хванал толкова риба......че за една година не съм оспял на други язовири..;
Срамота че го забраняват... ама се налага///
"Да работим" - Мръсна дума !!!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Язовир Студена е забранен за риболов!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”