Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Платен водоем около Варна
Модератор: sapuna
Платен водоем около Варна
Някой знае ли за платен водоем край Врна, в който все още да има бяла риба или костур?
- radoadvokat
- ще става разбирач
Re: Платен водоем около Варна
Колега здравей ако си чувал за яз.Тутраканци намира се до гр.Провадия това е твоя шанс .Таксата е 10 лв за деня и отделно за вечерта .Язовира е малък но държи едър костур и сулки до 3-4 кг.бях там когато извадиха сулка 2.5 кг.,но това беше през 2005 гТази година посетих язовира и хванах к-р на плувка а иначе има доста шаран
Днес бях на този язовир/Тутраканци/ прекрасно място за риболов но с една особенност бяхме там около 10 човека и до 12.30 единствената риба извадена там беше една червеноперка. На обяд заваля дъжд и едвам се измъкнахме по черния път. А иначе пробвахме за шаран със захранка, бял, торен червей и царевица както си му е реда но уви единственото кълване беше на тази червеноперка, наистина имам чуството ,че дойде ли неделя рибата по платените язовири изчезва. Може би там трябва да се ходи през седмицата за да има някакви резултати,защото дойде ли уикенда съм сигурен ,че се прави нещо за да няма риба.