Платен водоем около Варна

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

try ico
новобранец
новобранец

Платен водоем около Варна

Мнение от try ico »

Някой знае ли за платен водоем край Врна, в който все още да има бяла риба или костур?
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Тръстиково има и двете ама са толкова малко даже май вече няма поне преди имаше.
На неплатено е цонево най-близко има много кустур а и бялата риба не е никак малко но най вече с лодка.
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Veronika

Мнение от Veronika »

Само на Тръстиково не ходи. Още миналата година собственика го отараши с мрежи. Вече няма нито една риба. Иначе и аз помня миналата пролет хубавите рибоци там, но към края на лятото вече нямаше нищо. Май арендата му изтече и затова оня реши да обере максимално всичко.
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

Вероника, кажи ми моля те през кое време на годината си хващала костури и сулки на тръстиково, пролет или лято или през двата сезона, и на какво ги ловиш, само на килър шад или и на стръв
Veronika

Мнение от Veronika »

Май беше миналата година Март или Април като извадих една сулка и 3 костура ама те бяха бая едрички. А, и една тлъста таранка. За първи път видях такава че съществува. Сулката на блесна и на силиконова рибка ама забравих къв цвят беше. Експериментирах
Командира
новобранец
новобранец

Re: Платен водоем около Варна

Мнение от Командира »

Колега здравей ако си чувал за яз.Тутраканци намира се до гр.Провадия това е твоя шанс .Таксата е 10 лв за деня и отделно за вечерта .Язовира е малък но държи едър костур и сулки до 3-4 кг.бях там когато извадиха сулка 2.5 кг.,но това беше през 2005 гТази година посетих язовира и хванах к-р на плувка а иначе има доста шаран
Veronika

Мнение от Veronika »

Е ти нищо не каза за тази година. Другите около тебе не хванаха ли нещо по-сериозно и по кое време ходи там?
baceto6ko
новобранец
новобранец

Мнение от baceto6ko »

Днес бях на този язовир/Тутраканци/ прекрасно място за риболов но с една особенност бяхме там около 10 човека и до 12.30 единствената риба извадена там беше една червеноперка. На обяд заваля дъжд и едвам се измъкнахме по черния път. А иначе пробвахме за шаран със захранка, бял, торен червей и царевица както си му е реда но уви единственото кълване беше на тази червеноперка, наистина имам чуството ,че дойде ли неделя рибата по платените язовири изчезва. Може би там трябва да се ходи през седмицата за да има някакви резултати,защото дойде ли уикенда съм сигурен ,че се прави нещо за да няма риба.
Morski
новобранец
новобранец

Мнение от Morski »

Да, прави се. Леееекичко започва да се изпуска водата. Незабележимо за рибарите но шашкащо за рибата. Спира да кълве и ляга на дъното. Далаверка :wink:
Няма контрол. Няма закони. Няма държава.
Чума да тръшне бракониерите!
leidi_l
новобранец
новобранец

Мнение от leidi_l »

Вероника, ти ходи ли на риболов този уикенд? От галерията виждам, че имаш доста големи успехи.
Търпението е злато!
Veronika

Мнение от Veronika »

Не, аз от началото на Април не съм ходила за риба и ми се реве от яд. Но кво да се прави-нещастие-работа. :( :( :( Каня се обаче до 2 седмици да ида на някое платено. Няма да издържа повече просто. Почвам да сънувам риболов всяка вечер иначе.
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

На Одринци и на Звънец може да се пробва - има.
Вероника, риболова е като секса, не го ли практикуваш една седмица започваш да го сънуваш :wink: :D
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

irsh написа:На Одринци и на Звънец може да се пробва - има.
Вероника, риболова е като секса, не го ли практикуваш една седмица започваш да го сънуваш :wink: :D
Като гледам някой май има ново инфо :idea:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
leidi_l
новобранец
новобранец

Мнение от leidi_l »

Къде се намира с.Звънец?
Търпението е злато!
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата