Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Н.С.5-предложение
Модератор: sapuna
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Н.С.5-предложение
Ще се разберем на срещата 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Той Любака си има такъми всякакви,аз предлагам да му вземем една торта и от нея да изкочи една стриптизиорка.Мисля,че ще остане доволен. 

TICA FAN
-
- кандидат преподавател
Е ти изби рибата ама идеята е страхотна,аз съм абсолютно за таз идея.SONY написа:Той Любака си има такъми всякакви,аз предлагам да му вземем една торта и от нея да изкочи една стриптизиорка.Мисля,че ще остане доволен.

Като идея е добре,но според мен не трябваше да дрънкаме камбани та чак до Солун да ни чуят.Можеше съвсем дискретно да се набеди един човек на срещата да пообиколи назад напред и кой колко му е насърце да плати и изненадата да е изненада а не да тръбим наляво и надясно и ако се посере работата ще осерем цялата среща 

-
- и господ не е толокова добър
Недечло ние няма да сабираме помощи за сираци,че кой колкото даде.Изненада пак ще стане,той няма да знае каво ще му купим..Викаш да не тръбим,ми имам ли телефона на 150човека,знам ли кой ще дойде със сигурност,че да му кажа да си носи пари.След 6 дена заключвам темата,кой видял видял.То ще се виде кой колко струва.За мене едно приятелство не струва 20 лв.Nedeltcho Delev написа:Като идея е добре,но според мен не трябваше да дрънкаме камбани та чак до Солун да ни чуят.Можеше съвсем дискретно да се набеди един човек на срещата да пообиколи назад напред и кой колко му е насърце да плати и изненадата да е изненада а не да тръбим наляво и надясно и ако се посере работата ще осерем цялата среща
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Николай Неделков
- учете се от него
SORRY за СПАМ-а , ама Илийка , ако можеш по някакъв начин си влезни в ЛС-тата
Аз като ти пратих ЛС , после автоматично си влязох в Потребителския панел , а иначе не мога.
Ако успееш да влезнеш , виж какво съм ти написал.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Като само тръгнете да пращате на някой ЛС , потребителския панел и вашата кутия със съобщения излизат от ляво

Аз като ти пратих ЛС , после автоматично си влязох в Потребителския панел , а иначе не мога.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Като само тръгнете да пращате на някой ЛС , потребителския панел и вашата кутия със съобщения излизат от ляво

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Николай Неделков написа:SORRY за СПАМ-а , ама Илийка , ако можеш по някакъв начин си влезни в ЛС-тата![]()

Аршина няма да е еднакъв за всички!!!snegk написа:То ще се виде кой колко струва
Пари дето ще се съберат - башкъ, предлагам на 03 Май - неделя да се проведе една еко-акция около целия язовир. 

-
sestrata написа:Пари дето ще се съберат - башкъ, предлагам на 03 Май - неделя да се проведе една еко-акция около целия язовир.

Аз ще мина да събера парите...............и после с Илийката на ТЕЦ-а

- krokibg
- учете се от него
Стига те с тия пари че ме заболя главата !!!
Митев,ти само ша пиеш и няма да се занимаваш с глюпости,я се вземи в ръце и мисли за други работи че ще ти дам едни тецове и т.н

Митев,ти само ша пиеш и няма да се занимаваш с глюпости,я се вземи в ръце и мисли за други работи че ще ти дам едни тецове и т.н

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Че той и в ръцете да се вземе пак само за Теца и пиенето ще мислиЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Стига те с тия пари че ме заболя главата !!!
Митев,ти само ша пиеш и няма да се занимаваш с глюпости,я се вземи в ръце и мисли за други работи че ще ти дам едни тецове и т.н![]()

Вътре съм!
- GODzillata
Що ми се струва, че тази тема, въпреки благородния замисъл на Илийката, може да откаже още хора от идване?
Не са малко колегите, които едва биха събрали пари само и само да присъстват...ама тази "такса" от 20 кинта може да им дойде в повечко.
Според мен не трябва да се поставят така ултимативно нещата. Всеки може да се разпростре според чергата си и да занесе нещо на Любака, 'дет се вика - малко, но от сърце...по този начин Любо ще има 20-30-50 и т.н. подаръка, а не един или плик с пари.
Миналата година аз му подарих бутилка Балантайнс, но сега ако нямам пари, вярвам, че и с бутилка домашна рИкия да ида, няма да ме върне.
Освен всичко друго, с това афиширане тук се губи елемента на приятната изненада...може би трябваше да се уточнят идващите и после на ЛС да се направи заверата...
..., а сега ако някой се изцепи, че 20 лева са малко и той мноооооооооо уважава бат'Любо и виждаш ли, братче, а'ре да излезнем от по 50 лева...ъъъ...лева ли казах? - не, бе, евро, н'ъл сме в Европа - та що ще чините тогава?
Бой в гърдите, ами да, разбира се, 50 евро к'во са или ще има хъкане и мъкане от рода на - ами да, нека да не поставяме Любо в неудобно положение...важното е, че ще го уважим с присъствие, той Любака си има такъми и к'во ли не...ам'че да не вземем да му купим нещо, което няма да хареса и т.н.
Зат'ва на срещата Илийката да обиколи с една торба присъстващите и всеки да пуска колкото може и иска, пък колкото - толкова.

Не са малко колегите, които едва биха събрали пари само и само да присъстват...ама тази "такса" от 20 кинта може да им дойде в повечко.
Според мен не трябва да се поставят така ултимативно нещата. Всеки може да се разпростре според чергата си и да занесе нещо на Любака, 'дет се вика - малко, но от сърце...по този начин Любо ще има 20-30-50 и т.н. подаръка, а не един или плик с пари.
Миналата година аз му подарих бутилка Балантайнс, но сега ако нямам пари, вярвам, че и с бутилка домашна рИкия да ида, няма да ме върне.

Освен всичко друго, с това афиширане тук се губи елемента на приятната изненада...може би трябваше да се уточнят идващите и после на ЛС да се направи заверата...

Зат'ва на срещата Илийката да обиколи с една торба присъстващите и всеки да пуска колкото може и иска, пък колкото - толкова.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...