Н.С.5-предложение

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Н.С.5-предложение

Мнение от Николай Неделков »

Ще се разберем на срещата :drinkers:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Той Любака си има такъми всякакви,аз предлагам да му вземем една торта и от нея да изкочи една стриптизиорка.Мисля,че ще остане доволен. :D
TICA FAN
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

SONY написа:Той Любака си има такъми всякакви,аз предлагам да му вземем една торта и от нея да изкочи една стриптизиорка.Мисля,че ще остане доволен. :D
Е ти изби рибата ама идеята е страхотна,аз съм абсолютно за таз идея. :lol: :lol: :lol:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Като идея е добре,но според мен не трябваше да дрънкаме камбани та чак до Солун да ни чуят.Можеше съвсем дискретно да се набеди един човек на срещата да пообиколи назад напред и кой колко му е насърце да плати и изненадата да е изненада а не да тръбим наляво и надясно и ако се посере работата ще осерем цялата среща :idea:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Nedeltcho Delev написа:Като идея е добре,но според мен не трябваше да дрънкаме камбани та чак до Солун да ни чуят.Можеше съвсем дискретно да се набеди един човек на срещата да пообиколи назад напред и кой колко му е насърце да плати и изненадата да е изненада а не да тръбим наляво и надясно и ако се посере работата ще осерем цялата среща :idea:
Недечло ние няма да сабираме помощи за сираци,че кой колкото даде.Изненада пак ще стане,той няма да знае каво ще му купим..Викаш да не тръбим,ми имам ли телефона на 150човека,знам ли кой ще дойде със сигурност,че да му кажа да си носи пари.След 6 дена заключвам темата,кой видял видял.То ще се виде кой колко струва.За мене едно приятелство не струва 20 лв.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

SORRY за СПАМ-а , ама Илийка , ако можеш по някакъв начин си влезни в ЛС-тата :roll:
Аз като ти пратих ЛС , после автоматично си влязох в Потребителския панел , а иначе не мога.
Ако успееш да влезнеш , виж какво съм ти написал.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Като само тръгнете да пращате на някой ЛС , потребителския панел и вашата кутия със съобщения излизат от ляво :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
snegk

Мнение от snegk »

Николай Неделков написа:SORRY за СПАМ-а , ама Илийка , ако можеш по някакъв начин си влезни в ЛС-тата :roll:
Аз като ти пратих ЛС , после автоматично си влязох в Потребителския панел , а иначе не мога.
Ако успееш да влезнеш , виж какво съм ти написал.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Като само тръгнете да пращате на някой ЛС , потребителския панел и вашата кутия със съобщения излизат от ляво :wink:
:smt023
georg

Мнение от georg »

snegk написа:То ще се виде кой колко струва
Аршина няма да е еднакъв за всички!!!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Пари дето ще се съберат - башкъ, предлагам на 03 Май - неделя да се проведе една еко-акция около целия язовир. :idea:
snegk

Мнение от snegk »

sestrata написа:Пари дето ще се съберат - башкъ, предлагам на 03 Май - неделя да се проведе една еко-акция около целия язовир. :idea:
:smt023
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Аз ще мина да събера парите...............и после с Илийката на ТЕЦ-а :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Стига те с тия пари че ме заболя главата !!!

Митев,ти само ша пиеш и няма да се занимаваш с глюпости,я се вземи в ръце и мисли за други работи че ще ти дам едни тецове и т.н :lol: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Стига те с тия пари че ме заболя главата !!!

Митев,ти само ша пиеш и няма да се занимаваш с глюпости,я се вземи в ръце и мисли за други работи че ще ти дам едни тецове и т.н :lol: :drinkers:
Че той и в ръцете да се вземе пак само за Теца и пиенето ще мисли ;))))))))
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Вътре съм!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Що ми се струва, че тази тема, въпреки благородния замисъл на Илийката, може да откаже още хора от идване? :roll:
Не са малко колегите, които едва биха събрали пари само и само да присъстват...ама тази "такса" от 20 кинта може да им дойде в повечко.

Според мен не трябва да се поставят така ултимативно нещата. Всеки може да се разпростре според чергата си и да занесе нещо на Любака, 'дет се вика - малко, но от сърце...по този начин Любо ще има 20-30-50 и т.н. подаръка, а не един или плик с пари.
Миналата година аз му подарих бутилка Балантайнс, но сега ако нямам пари, вярвам, че и с бутилка домашна рИкия да ида, няма да ме върне. :D

Освен всичко друго, с това афиширане тук се губи елемента на приятната изненада...може би трябваше да се уточнят идващите и после на ЛС да се направи заверата... :roll: ..., а сега ако някой се изцепи, че 20 лева са малко и той мноооооооооо уважава бат'Любо и виждаш ли, братче, а'ре да излезнем от по 50 лева...ъъъ...лева ли казах? - не, бе, евро, н'ъл сме в Европа - та що ще чините тогава? :roll: Бой в гърдите, ами да, разбира се, 50 евро к'во са или ще има хъкане и мъкане от рода на - ами да, нека да не поставяме Любо в неудобно положение...важното е, че ще го уважим с присъствие, той Любака си има такъми и к'во ли не...ам'че да не вземем да му купим нещо, което няма да хареса и т.н. :roll:

Зат'ва на срещата Илийката да обиколи с една торба присъстващите и всеки да пуска колкото може и иска, пък колкото - толкова.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”