национална среща 5

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: национална среща 5

Мнение от eminem94 »

Киро стига сте се заяждали взаймно ... Нали вече я има анкетата ... ? Какво повече .?
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Тая среща я пропускам...Яка финансова кризаааа. Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Кире, имаш над двайсет поста в тази тема и все нещо се запъваш и недоволстваш!
При наличието на опция Езерово, мисля, че всякакви други варианти се неприемливи, и е абсолютно излишно въобще да коментираме други водоеми!!!!
За Дунав съм много ЗА, но в друго време на годината, и със сигурност, ще ти се изръсим сумати маймуни на една мини НС на Арчар, тъ да тъ видим, какво ще ни правиш тогава! :lol: 8)
Хайде вече да спрем с това безмислено заяждане относно избора на водоем, важно е всички да се съберем, запознаем, доопознаем и да си тръгнем с чувство, че пак ще искаме да сме задно!
Не забравяйте колеги, че много хора не са идвали на нито една НС и тези дразги никак не ги стимулира да присъстват!
Мислете върху това, кой какво ще носи, кой кого ще вози, каки награди и състезания да си организираме и ей такива едни тривиални , но важни подробности....
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Jechev написа:Мислете върху това, кой какво ще носи, кой кого ще вози, каки награди и състезания да си организираме и ей такива едни тривиални , но важни подробности....
Аз съм съдията ..... Смисъл за сустезанието става въпрос ... Ще кажа и защо ще съм съдия ... Защото ми е жал да ви изловя рибата ..... :lol: :lol: :lol: Базикам се ..... :D
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

eminem94 написа:
Jechev написа:Мислете върху това, кой какво ще носи, кой кого ще вози, каки награди и състезания да си организираме и ей такива едни тривиални , но важни подробности....
Аз съм съдията ..... Смисъл за сустезанието става въпрос ... Ще кажа и защо ще съм съдия ... Защото ми е жал да ви изловя рибата ..... :lol: :lol: :lol: Базикам се ..... :D
Немаш грижи , ти си съдията!Мисли от сега за регламента и кои ще са ти помощници!
:lol: :wink:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Може някои от собствениците на големите риболовни магазини,да осигурят по-някоя друга награда.Ако ли не,сами ще направим фонд и ще съберем някой лев. :wink:
TICA FAN
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

SONY написа:Може някои от собствениците на големите риболовни магазини,да осигурят по-някоя друга награда.Ако ли не,сами ще направим фонд и ще съберем някой лев. :wink:
Ако искате може да си анправим истинско състезание с награди ... см купи или медали .
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

SONY написа:Може някои от собствениците на големите риболовни магазини,да осигурят по-някоя друга награда.Ако ли не,сами ще направим фонд и ще съберем някой лев. :wink:

Аааааааааа , не съм съгласен :!:
Може да ме отлъчите от срещата и да ме одумате , ама аз в състезание и то с награден фонд от наще пари - няма да участвам.
В тая криза имам единствено възможност да дойда за 2-3 дни да Ви видя , да се повеселиме , да хвана някоя и друга риба и да си тръгна.
Не , че съм за 5-10 лева , но към момента всеки лев ми е ценен и не мисля да разхищавам.
Който иска , да събира пари и да си прави състезания , аз идвам да се видя с вече познати и да се запозная с непознати лица от форума , все пак пътувам 260 км в едната посока , а не идвам от Пловдив :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Нямах предвит да се прави съзтезание с награден фонд.Идеята ми бе,че някои от риболовните магазини,може да се заинтересова и да осигури някоя друга награда за най-малките рибари с най-големи риби примерно. :wink:
TICA FAN
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Това е друго :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

SONY написа:Нямах предвит да се прави съзтезание с награден фонд.Идеята ми бе,че някои от риболовните магазини,може да се заинтересова и да осигури някоя друга награда за най-малките рибари с най-големи риби примерно. :wink:
Съмнявам се .... Трябва някой дето има магазин и ще присъства на срещата .
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Винаги може да се съберат по 2 лева от всеки и сумата да послужи за награден фонд-някоя пръчка,макара и т.н.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Аз отдавна си мислех да си направим едно състезание на този НС!?
Без наградни фондове без нищо ей така за тръпката,пък всеки може да извади по нещо от куфарчето за победителя,ако толкова се държи да има награда.Аз примерно още от сега мога да опаковам с панделка една глава за кеп за победителя :) Нека този път тръпката не се върти само около масата?Всеки път се говори за състезания и нищо не се случва(освен за най голЕма риба).Да има в някакъв ред старт и край,мерене на рибата и излъчване на победител.Едно основно правило за една въдица пък,ако ще да е на метод "влашка плувка".Давайте предложения (сериозни) и да си направим кефа пълен.Може за да бъде по интересно да се нарави и отборно!Идеи има много.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Аз предлагам да се направи съзтезание по футбол.Да си направим няколко отборчета и да спретнем един турнир на малки вратички. :wink:
TICA FAN
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

SONY написа:Аз предлагам да се направи съзтезание по футбол.Да си направим няколко отборчета и да спретнем един турнир на малки вратички. :wink:
Дам,може и да си направим състезание по "прескочи кобила" :lol:
Аз сериозно зачеквам темата,даже е пряко свързана с риболов :shock:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”