46 км. изгорени мрежи

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

ribohva6ta4
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: 46 км. изгорени мрежи

Мнение от ribohva6ta4 »

Най сетне да разберем защо им плащат заплати на господата от ИАРА !
boris1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от boris1 »

Много хубаво, но без залавяне на бракониерите почти нищо не е станало.Мога да се обзаложа че повечето метраж отново е закупен и вече е в употреба. :axe:
и рибата има душа-бракониера не
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

vinil написа:Дано сте прави в мсилите си, колеги. Аз кой знае защо съм скептичен към всичко що се върши от т.н.Държавни органи, респективно - всичко което е държавно, според нашите разбирания е "ничие" и всеки гледа да крадне колкто може. Примери дал Господ в Б-я колкто искаш. Погледнете Шабленското езеро и околните. Аз не смея да отида, защото има някакъв проблем в СБЛР Варна и временно не издават билети, а стария изтече. И докато аз си изкарам, пак влиза забрана за риболов- от 31.3. Но за сметка на това, си говоря с хора които постоянно си ходят там, независимо че нито имат билети, нито се съобразяват със забраните. Знам примери за заловени, които ловят даже пред резиденцията - и какво !? Нищо естествено, малко разпрвии и всеки от къде е. Е, как и в какво да вярвам в тази държавица ?! (Разбира се, на всички язовири е точно по същия наичин. А като чета какви чудесии са на прословутата Овчарица.....ВИП места ?! ВИП клиенти....не съм запознат в детайли с нормативната уредба за този язовир ама....като чета "На еди кое си място ако нямаш познати - забрави да отидеш" ?! ...Само си мислим че живеем в държава :wink: Наслука от мен все пак :)
Съгласен съм с теб. Но според мен най - малкият проблем с бракониерите е билета ( с въдици няма да изпразним водоемите). Моето мнение е че санкциите трябва да са жестоки за тези с мрежите а тези които нямат билети да заплащат някаква сума за бр. пръчки ( като на платените водоеми ). Браво за зачестилите акции на ИАРА :smt023
Аватар
toko7
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от toko7 »

За бракониерите Изображение
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
Tеди
сериозен играч
сериозен играч