Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
бяла на ТИЧА ОЛЕ............
бяла на ТИЧА ОЛЕ............
Здравейте приятели.Бързам да Ви се похваля за чудесния излет който проведохме в събота с моя стар приятел и учител в улова на хишници риболоввият класик Руси Стефанов от Търговище.Договорихме се че в събота ще проверим нашите места на Тича и евентоално да потролим.Студен вятър,вълни общо взето неприятно но заредихме воблери,клатушки и всички други такъми,запалихме двигателя на лодката и хайде на нашето място.За два часа на спининг от лодката успяхме да зашием 11 бели риби с тегло от 2 до кило.Излизаха на клатушки тип СКА,на воблери РАПАЛА и на силиконки с невероятни електрически цветове.Потролихме за около час като допълнително се здобихме с още две бели риби и два породисти костура.Чудесен излет приятели.Пожелавам Ви го от сърце.Тези дни ще кача снимки./ЕСТЕСВЕНО ВЪРНАХМЕ ПИСАЛКИТЕ ТА ДА ПОРАСНАТ........../
И ЖЕНАТА ЩЕ Я ГЛЕДАМ АКО Е ПЛУВКА
-
bobimax
- научил се да хвърля

Re: бяла на ТИЧА ОЛЕ............
Браво колега, поздравления за успешният излет
.Любопитно ми е да ги видя зъбатките !
От доста време се каним с приятели да го посетим този язовир но така и не остана време пък и сега с тази забрана
Там се ходи само с билет,или се плаща и може да се ходи и по време на забраната?!?!
Ще съм ти благодарен ако ми поясниш как стоят нещата точно
Браво още веднъж и само така занапред

От доста време се каним с приятели да го посетим този язовир но така и не остана време пък и сега с тази забрана
Ще съм ти благодарен ако ми поясниш как стоят нещата точно
Браво още веднъж и само така занапред
-
borislavvasilev
- разбира нещата

- dimitar_
- сериозен играч

Поздрави за хубавият излет , дано още много такива да имаш тази година, че и по - добри... !
Вчера на старият язовир на "Пчелина" с колеги си говорихме тъкмо за "Тича" , където аз за последно бях преди 4-5 години , а колегите още по - отдавна не бяха стъпвали , причините са ясни , просто беше "отарашен" , а беше язовир за чудо и приказ . Радвам се да прочета това което си писал за яз. "Тича" , пък дай боже , пак да стане какъвто си беше !
Жив и здрав бъди !!!
Вчера на старият язовир на "Пчелина" с колеги си говорихме тъкмо за "Тича" , където аз за последно бях преди 4-5 години , а колегите още по - отдавна не бяха стъпвали , причините са ясни , просто беше "отарашен" , а беше язовир за чудо и приказ . Радвам се да прочета това което си писал за яз. "Тича" , пък дай боже , пак да стане какъвто си беше !
Жив и здрав бъди !!!
Като информация за колегата:язовир тича е само със билети,/естествено и за бракониери които се защитават от ИРАТА
и за тях няма проверки/,така че за бяла след забраната само със сонар и в ямите.Със пустите му снимки и качването съм много зле но ще направя всичко възможно да ги видите.Митак радвам се че си прочел за Тича .От миналата година има достатъчно риба.Като инфо:на ръкава на Кьолмен излиза таранка по кило.Ако удалжат и тази неделя там е чудо.Ориентирайте се по количеството коли около тополите.Ако решите успех.Ние поне от Разград трябва да си помагаме .
и за тях няма проверки/,така че за бяла след забраната само със сонар и в ямите.Със пустите му снимки и качването съм много зле но ще направя всичко възможно да ги видите.Митак радвам се че си прочел за Тича .От миналата година има достатъчно риба.Като инфо:на ръкава на Кьолмен излиза таранка по кило.Ако удалжат и тази неделя там е чудо.Ориентирайте се по количеството коли около тополите.Ако решите успех.Ние поне от Разград трябва да си помагаме .
Дще инфо:на Янтра шарана тръгна.........................
Бели,че и добри,че и от Тича...

Само не можах да разбера Докторе за коя събота става въпрос?
На 04,04 или 11,04?
На 12,04, /неделя/ видях да си ловиш дребни таранки на Пчелина.
Интересно ми е за календара ми!
На 04,04 или 11,04?
На 12,04, /неделя/ видях да си ловиш дребни таранки на Пчелина.
Интересно ми е за календара ми!
Точно е на 11.04,а тази събота съм пак там Колкото за Пчелина не е лошо да играеш на хвани паааааа пусни.
Успехи на всички в последните риболови преди забраната
Успехи на всички в последните риболови преди забраната