Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

бяла на ТИЧА ОЛЕ............
бяла на ТИЧА ОЛЕ............
Здравейте приятели.Бързам да Ви се похваля за чудесния излет който проведохме в събота с моя стар приятел и учител в улова на хишници риболоввият класик Руси Стефанов от Търговище.Договорихме се че в събота ще проверим нашите места на Тича и евентоално да потролим.Студен вятър,вълни общо взето неприятно но заредихме воблери,клатушки и всички други такъми,запалихме двигателя на лодката и хайде на нашето място.За два часа на спининг от лодката успяхме да зашием 11 бели риби с тегло от 2 до кило.Излизаха на клатушки тип СКА,на воблери РАПАЛА и на силиконки с невероятни електрически цветове.Потролихме за около час като допълнително се здобихме с още две бели риби и два породисти костура.Чудесен излет приятели.Пожелавам Ви го от сърце.Тези дни ще кача снимки./ЕСТЕСВЕНО ВЪРНАХМЕ ПИСАЛКИТЕ ТА ДА ПОРАСНАТ........../
И ЖЕНАТА ЩЕ Я ГЛЕДАМ АКО Е ПЛУВКА
-
- научил се да хвърля
Re: бяла на ТИЧА ОЛЕ............
Браво колега, поздравления за успешният излет
.Любопитно ми е да ги видя зъбатките !
От доста време се каним с приятели да го посетим този язовир но така и не остана време пък и сега с тази забрана
Там се ходи само с билет,или се плаща и може да се ходи и по време на забраната?!?!
Ще съм ти благодарен ако ми поясниш как стоят нещата точно
Браво още веднъж и само така занапред

От доста време се каним с приятели да го посетим този язовир но така и не остана време пък и сега с тази забрана

Ще съм ти благодарен ако ми поясниш как стоят нещата точно

Браво още веднъж и само така занапред

-
- разбира нещата
- dimitar_
- сериозен играч
Поздрави за хубавият излет , дано още много такива да имаш тази година, че и по - добри... !
Вчера на старият язовир на "Пчелина" с колеги си говорихме тъкмо за "Тича" , където аз за последно бях преди 4-5 години , а колегите още по - отдавна не бяха стъпвали , причините са ясни , просто беше "отарашен" , а беше язовир за чудо и приказ . Радвам се да прочета това което си писал за яз. "Тича" , пък дай боже , пак да стане какъвто си беше !
Жив и здрав бъди !!!
Вчера на старият язовир на "Пчелина" с колеги си говорихме тъкмо за "Тича" , където аз за последно бях преди 4-5 години , а колегите още по - отдавна не бяха стъпвали , причините са ясни , просто беше "отарашен" , а беше язовир за чудо и приказ . Радвам се да прочета това което си писал за яз. "Тича" , пък дай боже , пак да стане какъвто си беше !
Жив и здрав бъди !!!
Като информация за колегата:язовир тича е само със билети,/естествено и за бракониери които се защитават от ИРАТА
и за тях няма проверки/,така че за бяла след забраната само със сонар и в ямите.Със пустите му снимки и качването съм много зле но ще направя всичко възможно да ги видите.Митак радвам се че си прочел за Тича .От миналата година има достатъчно риба.Като инфо:на ръкава на Кьолмен излиза таранка по кило.Ако удалжат и тази неделя там е чудо.Ориентирайте се по количеството коли около тополите.Ако решите успех.Ние поне от Разград трябва да си помагаме .
и за тях няма проверки/,така че за бяла след забраната само със сонар и в ямите.Със пустите му снимки и качването съм много зле но ще направя всичко възможно да ги видите.Митак радвам се че си прочел за Тича .От миналата година има достатъчно риба.Като инфо:на ръкава на Кьолмен излиза таранка по кило.Ако удалжат и тази неделя там е чудо.Ориентирайте се по количеството коли около тополите.Ако решите успех.Ние поне от Разград трябва да си помагаме .
Дще инфо:на Янтра шарана тръгна.........................
Бели,че и добри,че и от Тича...

Само не можах да разбера Докторе за коя събота става въпрос?
На 04,04 или 11,04?
На 12,04, /неделя/ видях да си ловиш дребни таранки на Пчелина.
Интересно ми е за календара ми!
На 04,04 или 11,04?
На 12,04, /неделя/ видях да си ловиш дребни таранки на Пчелина.
Интересно ми е за календара ми!
Точно е на 11.04,а тази събота съм пак там Колкото за Пчелина не е лошо да играеш на хвани паааааа пусни.
Успехи на всички в последните риболови преди забраната
Успехи на всички в последните риболови преди забраната