Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...

Мнение от For »

Приятели, поради очевидната активност, породена от последните две състезателни срещи - фидер и надпревара за победа - мисля тази тема за необходима. Тук ще е мястото за споделяне на идеи, мнения, препоръки и решаване на организационни въпроси по реализирането на състезателни риболовни начинания - разбирай - срещи, турнирчета, първенства и каквото още риболовното сърце желае.
Нека в тази тема обсъждаме принципни позиции :idea:
В момента на конкретизация на породена идея ще се обособява - съвсем разбираемо - отделна нарочна тема, в която ще се говори само за конкретното мероприятие.
Обстоятелството, че определени хора напоследък решават организационните въпроси на тези начинания по никакъв начин не лишава от възможност всеки да сподели своето виждане. В крайна сметка - всичко зависи от нас.
Свежи идеи и известни усилия със сигурност ще родят незабравими съвместни риболовни преживявания :idea: !
Идеята на veso за организиране на турнир на Гребната база в Пловдив от другата тема - надпревара за победа - е интересна! Тук може да се дискутира около това и да се реши възможна ли е или има непреодолимости.
Ицо спомена за турнирче в следващия понеделник - втория ден след Великден. Денят ще е почивен - поне официално. Та - ако има желание - можем да си организираме мероприятие.
Днес ще направим среща - Ицо, Дидо и аз. Ще ви дадем варианти за обсъждане.
Засега Леново ми се струва разумна идея за следващо начинание - за този понеделник. Добре ще е и да разширим рамката, като се допусне участие с различни риболовни методи - щека, мач, директен, боло и каквото още има в наличност с общото ограничение да е на леко.
Има потенциал и за провеждане на втора състезателна фидер среща :idea:
Споделете и в дискусия заедно ще намерим най-подходящите решения!
DIDO sensas
новобранец
новобранец

Re: Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...

Мнение от DIDO sensas »

Ще говорим допълнително но добър вариант са Тополово и скоро мисля че ще става и Микрото ,но трябва да се направят няколко риболова да разузнаем :D
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Дидо:
трябва да се направят няколко риболова да разузнаем
С удоволствие :wink: !
Любен също става. Удачно ще е и по време на НС на Езерово да организираме нещо. Но там трябва да се допитаме до Любо и да искаме благословията му!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Разгледайте и вариянта ,който предложих - Ръжево Конаре. :wink: Ако не за сега,то за след забраната.Пък и е много вероятно,баластриерата да бъде разрешена през забраната.Помня ,че преди известно време беше разрешена.
TICA FAN
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

За микрото още е рано аз предлагам там де е във началото на лятото когато рибата се групира около стената сега е в горния край под помпената станция и взима предимно червеноперка и уклей на 200 перки по 1 каракуда и мисля,че там все още не е удачно да се ходи а и водата започна да се покачва и това означава капо на 90%........
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ако ще правите нещо в понеделник (20.04) и аз ще се включва :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Забравих да допълня,че ако мислим да се събираме на Гребен Канал Пловдив минимум трябва да сме около 30-тина човека след събирането на тези 30 човека се събират по 20-30 лева на човек и се отделят за охрана награден фонд и наем но ми се струва,че това са малко пари вие къкво ше кажете ?

Друга идея кочто ми измисля тиКфаТа е да си направим една Пловдивска организация която и да включва и регионите около Пловдив за участници който не живечт в градът да си събираме примерно някъква членска такса на месец или годишно... пък със събраните пари да правим по нещо хубаво като да си закупим гиол който да заребим и прочие .......
Администрация на клуба и т.н. да се намери в посредством гласуване ....
Незнам коментирайте ми предложенията мисля,че не са лоши но са малко трудни за испълнение :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Local:

Ако ще правите нещо в понеделник (20.04) и аз ще се включва
Правим - неправим все един съвместен можем да спретнем! Мераклии ще има :wink: ! Това, разбира се, ако не смогнем да организираме нещо по-мащабно!

ExTaZzY, за организацията е хубава идея, но нека стъпка по стъпка. Има време - първо да проходим, да се позасилим и укрепнем, пък после ще тичаме, а може и да полетим!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

For написа: ExTaZzY, за организацията е хубава идея, но нека стъпка по стъпка. Има време - първо да проходим, да се позасилим и укрепнем, пък после ще тичаме, а може и да полетим!
Това е само предложение за да го имаме в напредвид :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
4u6kata
новобранец
новобранец

Мнение от 4u6kata »

тва е супер да има един подобаващ за риболов гиол!!! личен при това!! ама се си мисля че партиината раота не е раота от личен опит споделям колкото и да сме сериозни се ще има за кво да са распардим!! сори ама ас така мисля
това не е хоби!!А си е чиста БОЛЕСТ
4u6kata
новобранец
новобранец

Мнение от 4u6kata »

а колкото до гребния канал мисля че тук трябва да се отзоват стабилните профита!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

:!:
Последно промяна от butnik на Пон Май 18, 2009 8:00 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

:?:
Последно промяна от butnik на Пон Май 18, 2009 8:00 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
4u6kata
новобранец
новобранец

Мнение от 4u6kata »

определено трябва да се даде шанс и на риболовци колеги които не разполагат с даден такъм или не практикуват даден вид риболов било то с щека мач или..... дали ще е под формата на надпревара или просто за да не си забравим муцуните трябва да се правят такива срещи за да има повече радости!!!! В понеделник съм свободен такаче нямам търпение да си спретнем дерби...било то и на някои селски канал с една педя вода :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Има решение за понеделник! Очаквайте тема и се подготвяйте за вълнуваща състезателна среща :shock: !
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”