Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
А и събота става 

-
- учете се от него
Що не дойдете да помогнете 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Ти дай "ппомоща"...ние на язовира ще я изядем 

За събота и аз съм 75 % сигурен
. Как е пътя с мойто луксозно возило ще мога ли да стигна до там
?

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко

Ааааааапетко стоянов написа:Aко сме на втория ръкав-да,ако сме към опашката-само аз ,даката и зарганския с джипа минаваме

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Момчета, оспамихме хубавата тема
. Ще пусна в срещи и купони нова такава, за да се уговаряме на воля
.

Колеги, кажете някое местенце, че от няколко дни голямо капо.
Миналата седмица 2 дни обикалях р. Камчия и такова капо не съм имал от години. Захранки поне 3 вида. Смених 5-6 вира, пробвах с тънка месина и малки кукички за беличка, пробвах на булдо, пробвах на дъно с торен... за 2 дни 4 белици, 2 кефала, на едно място хванах 5-6 попчета, и то по-големи от морските. Всички риби бяха пуснати след хващането им.
А толкова обичам риболова в река.
Утре, след работа, смятам да посетя селския язовир в с. Винарско. Казаха ми, че излиза едра щука.
Наслука на всички и... весели празници!
Миналата седмица 2 дни обикалях р. Камчия и такова капо не съм имал от години. Захранки поне 3 вида. Смених 5-6 вира, пробвах с тънка месина и малки кукички за беличка, пробвах на булдо, пробвах на дъно с торен... за 2 дни 4 белици, 2 кефала, на едно място хванах 5-6 попчета, и то по-големи от морските. Всички риби бяха пуснати след хващането им.
А толкова обичам риболова в река.
Утре, след работа, смятам да посетя селския язовир в с. Винарско. Казаха ми, че излиза едра щука.
Батка, не те знам от къде си ама като ти следя мненията и местата, на които ходиш, излиза че може и да сме градскиMarillion написа:Утре, след работа, смятам да посетя селския язовир в с. Винарско. Казаха ми, че излиза едра щука.

Умберто Еко
Умберто Еко
- nikikati
- ще става разбирач
Колега този срещу бензиностанцийката ли?...Весели празници и от мен!Marillion написа:...Утре, след работа, смятам да посетя селския язовир в с. Винарско. Казаха ми, че излиза едра щука.
Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
Да, съшия язовир. Макар, че този язовир се тараши редовно с мрежи, видях снимка на шаран 12 килограма, който беше целия пълен с хайвер. Шарана е хванат от местни копанари на "въдица с много плувки" /мрежи/. След като са ги хванали са върнали рибата обратно в язовира - поне така ми казаха и не ми се вярва.nikikati написа: Колега този срещу бензиностанцийката ли?...Весели празници и от мен!
Stront написа:
Батка, не те знам от къде си ама като ти следя мненията и местата, на които ходиш, излиза че може и да сме градски...та тая щука на Винарско май отдавна я изловиха мангалите ... така че не отивай с "голяма кошница", освен ако не си привърженик на милиони осверипели от глад дребни таранки. Някой беше спомнал че там имало и сулка
ама аз не му повярвах
..... така че чакаме инфо след посещението ти
Не само, че сме градски, ами сме и комшии. Здравко съм.
Омръзна ми да ходя на "нашия" язовир. Последния път хванах около 5-6 килограма риба - предимно едра червеноперка и таранка. И това само на директен, с лека плувка 0,8 г, и кука 16/14. Излизат и много дребни шаранчета - от 200-400 грама, които някои от дядките си прибират! Дори се скарах на един, защото тая риба трябва да расте поне още 2-3 години. А на булдо се вадят прилични белици. Платиката започна да излиза. Лично аз платика не ловя, както и не я обичам. Всичката, която хвана я пускам. От цялата риба си оставям около 10-на едри, за една вечеря. Всичко останало в язовира.
Последно промяна от Marillion на Чет Апр 16, 2009 9:23 pm, променено общо 1 път.
- nikikati
- ще става разбирач
Marillion написа:Да, съшия язовир. Макар, че този язовир се тараши редовно с мрежи, видях снимка на шаран 12 килограма, който беше целия пълен с хайвер. Шарана е хванат от местни копанари на "въдица с много плувки" /мрежи/. След като са ги хванали са върнали рибата обратно в язовира - поне така ми казаха и не ми се вярва.nikikati написа: Колега този срещу бензиностанцийката ли?...Весели празници и от мен!
И на мен не ми се вярва, въобще за шаран...! Миналото лято обаче имам няколко свестни толстолобчета там. Би трябвало още да са си още там де(ако не са ги премрежили

Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE