около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Re: около Бургас ????

Мнение от rumci »

А и събота става :tonqe:
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

В колко на лукойла на изхода?
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Що не дойдете да помогнете :P
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
петко стоянов

Ти дай "ппомоща"...ние на язовира ще я изядем :wink:
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

За събота и аз съм 75 % сигурен :drinkers: . Как е пътя с мойто луксозно возило ще мога ли да стигна до там :roll: ?
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
петко стоянов

:smt017 Aко сме на втория ръкав-да,ако сме към опашката-само аз ,даката и зарганския с джипа минаваме :mrgreen:
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

петко стоянов написа::smt017 Aко сме на втория ръкав-да,ако сме към опашката-само аз ,даката и зарганския с джипа минаваме :mrgreen:
Ааааааа :D пак наши и ваши а? :P
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
петко стоянов

Като нежалиш колата-влизаш :mrgreen:
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Момчета, оспамихме хубавата тема :oops: . Ще пусна в срещи и купони нова такава, за да се уговаряме на воля :wink: .
Marillion
новобранец
новобранец

Мнение от Marillion »

Колеги, кажете някое местенце, че от няколко дни голямо капо.
Миналата седмица 2 дни обикалях р. Камчия и такова капо не съм имал от години. Захранки поне 3 вида. Смених 5-6 вира, пробвах с тънка месина и малки кукички за беличка, пробвах на булдо, пробвах на дъно с торен... за 2 дни 4 белици, 2 кефала, на едно място хванах 5-6 попчета, и то по-големи от морските. Всички риби бяха пуснати след хващането им.

А толкова обичам риболова в река.

Утре, след работа, смятам да посетя селския язовир в с. Винарско. Казаха ми, че излиза едра щука.

Наслука на всички и... весели празници!
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

Marillion написа:Утре, след работа, смятам да посетя селския язовир в с. Винарско. Казаха ми, че излиза едра щука.

Батка, не те знам от къде си ама като ти следя мненията и местата, на които ходиш, излиза че може и да сме градски :wink: ...та тая щука на Винарско май отдавна я изловиха мангалите ... така че не отивай с "голяма кошница", освен ако не си привърженик на милиони осверипели от глад дребни таранки. Някой беше спомнал че там имало и сулка :smt102 ама аз не му повярвах :| ..... така че чакаме инфо след посещението ти :!:
Умберто Еко
Аватар
nikikati
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikikati »

Marillion написа:...Утре, след работа, смятам да посетя селския язовир в с. Винарско. Казаха ми, че излиза едра щука.
Колега този срещу бензиностанцийката ли?...Весели празници и от мен!
Шаранът не ти гледа такъмите!

CATCH & RELEASE
Marillion
новобранец
новобранец

Мнение от Marillion »

nikikati написа: Колега този срещу бензиностанцийката ли?...Весели празници и от мен!
Да, съшия язовир. Макар, че този язовир се тараши редовно с мрежи, видях снимка на шаран 12 килограма, който беше целия пълен с хайвер. Шарана е хванат от местни копанари на "въдица с много плувки" /мрежи/. След като са ги хванали са върнали рибата обратно в язовира - поне така ми казаха и не ми се вярва.
Stront написа:
Батка, не те знам от къде си ама като ти следя мненията и местата, на които ходиш, излиза че може и да сме градски :wink: ...та тая щука на Винарско май отдавна я изловиха мангалите ... така че не отивай с "голяма кошница", освен ако не си привърженик на милиони осверипели от глад дребни таранки. Някой беше спомнал че там имало и сулка :smt102 ама аз не му повярвах :| ..... така че чакаме инфо след посещението ти :!:

Не само, че сме градски, ами сме и комшии. Здравко съм.

Омръзна ми да ходя на "нашия" язовир. Последния път хванах около 5-6 килограма риба - предимно едра червеноперка и таранка. И това само на директен, с лека плувка 0,8 г, и кука 16/14. Излизат и много дребни шаранчета - от 200-400 грама, които някои от дядките си прибират! Дори се скарах на един, защото тая риба трябва да расте поне още 2-3 години. А на булдо се вадят прилични белици. Платиката започна да излиза. Лично аз платика не ловя, както и не я обичам. Всичката, която хвана я пускам. От цялата риба си оставям около 10-на едри, за една вечеря. Всичко останало в язовира.
Последно промяна от Marillion на Чет Апр 16, 2009 9:23 pm, променено общо 1 път.
петко стоянов

Тури си една снимка брееее :D
Аватар
nikikati
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikikati »

Marillion написа:
nikikati написа: Колега този срещу бензиностанцийката ли?...Весели празници и от мен!
Да, съшия язовир. Макар, че този язовир се тараши редовно с мрежи, видях снимка на шаран 12 килограма, който беше целия пълен с хайвер. Шарана е хванат от местни копанари на "въдица с много плувки" /мрежи/. След като са ги хванали са върнали рибата обратно в язовира - поне така ми казаха и не ми се вярва.

И на мен не ми се вярва, въобще за шаран...! Миналото лято обаче имам няколко свестни толстолобчета там. Би трябвало още да са си още там де(ако не са ги премрежили :evil: )
:wink:
Шаранът не ти гледа такъмите!

CATCH & RELEASE
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”