Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
А за тия записвания във клубовете закво не ме пуска няква идея???Reo написа:Не знам , може да са прекарали и сома на изкуствена стръв както костура.По принцип трябва да кълве на голям туистер или воблер, на голяма дълбочина, нощем, бавно водене на воблера.Пробвай го още на жабка, месо или червей.Аз хванах огромен сом на червей на Клязма, докато играех турнир за костур.
Който разбира.....Тук се спира 

- forest
- новобранец
Тия на по 22 изискват профил: спинингист / поплавочник. Когато във профила ти пише спинингист ще може да влезеш в него. А в профила ти предполагам пише доночник
Аналогично и за поплавочник. Трябва да половиш повечко на тях.
Аз в предишната версия на играта бях стъпил и в двата, но голяма разлика невидях от последния клуб експерт. Така че сега членувай в първия,а като станеш разряд 25 и да си хванал 1500 риби членувай в риболов-експерт. Те са любой. Демек за всеки. Намялява цените в магазина и цените до базите.

Аз в предишната версия на играта бях стъпил и в двата, но голяма разлика невидях от последния клуб експерт. Така че сега членувай в първия,а като станеш разряд 25 и да си хванал 1500 риби членувай в риболов-експерт. Те са любой. Демек за всеки. Намялява цените в магазина и цените до базите.
Аз за сега играя на новата(нямам идея дали е официална версия) 2.2 от там нататък(обновленията) тествах със всичко излязло до момента и мисля че става някаква голяма боза. Мисля че го правят нарочно(разработчиците) защото това всичко са някакви неофициални работи и така всеки като ги наплюе (насочват ги към проблема)по 1-2 пъти им е по-лесно да оправят бъгавините, които никак не са малко!
По мое мнение тая игра скоро край няма да има...
Иначе превеждам старата(?) 2.0.0.54 изцяло. За сега мисля, че тя си остава най-сполучливата. Пък и за нея има някои и други екстри, и ако не се злоупотребява с тях играта може да е доста интересна!
Абе да Ви питам аз - къде са тия съндъци бе мама му стара аз на клевалката не открих никъде, а има снимки на малък и голям?
Да не забравя - ГОЛЯМ СОМ се лови само на ТВИСТЕР 102 голям. Това е най резултатната стръв за сом на всички версии до сега
По мое мнение тая игра скоро край няма да има...
Иначе превеждам старата(?) 2.0.0.54 изцяло. За сега мисля, че тя си остава най-сполучливата. Пък и за нея има някои и други екстри, и ако не се злоупотребява с тях играта може да е доста интересна!
Абе да Ви питам аз - къде са тия съндъци бе мама му стара аз на клевалката не открих никъде, а има снимки на малък и голям?
Да не забравя - ГОЛЯМ СОМ се лови само на ТВИСТЕР 102 голям. Това е най резултатната стръв за сом на всички версии до сега
Последно промяна от LordAleks на Пет Апр 17, 2009 3:36 pm, променено общо 1 път.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
- versace
- вече хвърля и на тежко
Аз съм доволен от играта само дето дава малко грешки но други забележки нямам кълват ми риби достатъчно и големи и малки. Имам и старата кадето се сглобяваше постоянно на нея съм сложил до обновлението с Каспийско море по нататък нямам. Но тази ми харесва повече защтото неможе да се бара
. Пазя си и 1.6 там съм скромния разряд 99 

На мръвка съм хващал 508 кила сом на Нева и мисля,че разряда играе голяма роля за едрите екземпляри от даден вид.Та за тва колегата по горе ако е малък разряд хич да не ходи по такива турнири да си троши пръчките,ами да играе триади и конкретен вес закрит,там има по-голям шанс,а и парите са добри.LordAleks написа:Да не забравя - ГОЛЯМ СОМ се лови само на ТВИСТЕР 102 голям. Това е най резултатната стръв за сом на всички версии до сега
Посвам малко скриншотове:
тука едно тънко турнирче Цък
от 8 изиграни турнира до сега над 2 000 000 рубли изкарах Цък
Триадите са много добре платени Цък
за 5-6 дена игра до тука я добутах Цък бях я заебал рибалката,ама като видах че са пуснали нещо ново пак се захванах.Верно е по бъгава от старата.
Пичове да купувам ли къща на амазонка?
-
- вече хвърля и на тежко
Определено.Иначе няма как да ходиш до там.Това е бонус база, както и Черно море.Пък и има доста скъпи риби.Един кайман (над 90 кг се брои) е стотици хиляди примерно.PyMeH написа:Пичове да купувам ли къща на амазонка?

-
- вече хвърля и на тежко
Между другото понеже някои амазонски риби са доста дървено нарисувани, направих си малко мои картинки.Ако ви хареса някоя можете да си подмените с нея оригиналната в играта в папката - /Images/Fish.Номерата отговарят точно и съм ги пробвал, всичко е наред при подмяната и си работи

ето линк за архивчето в което съм ги събрал и могат да се дръпнат:
http://4storing.com/folgfk/c25430e30806 ... 23f7d.html

ето линк за архивчето в което съм ги събрал и могат да се дръпнат:
http://4storing.com/folgfk/c25430e30806 ... 23f7d.html

-
- новобранец
вече съвсем се обърках
има форум на официалния сайт коя риба каде и на какво кълве - и какъв е смисъла след като след обновление нещата са различни
не се знае който е писал нещо на каква версия го е хванал и дали ти самия можеш да ловиш по този начин...
гадна работа но... живота е сурав и курав!
ето линкчето, дано да съм от полза на някой http://installsoft.ru/viewforum.php?f=255
има форум на официалния сайт коя риба каде и на какво кълве - и какъв е смисъла след като след обновление нещата са различни
не се знае който е писал нещо на каква версия го е хванал и дали ти самия можеш да ловиш по този начин...
ето линкчето, дано да съм от полза на някой http://installsoft.ru/viewforum.php?f=255
Да така е! След 2.0.0.54 стана бозица голяма!gogoltd написа:вече съвсем се обърках

Всъщност да ви кажа и аз незнам на коя точно версия съм. Десктопа ми се напълни с рибалки!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."