руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
beboka76
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от beboka76 »

Reo написа:Не знам , може да са прекарали и сома на изкуствена стръв както костура.По принцип трябва да кълве на голям туистер или воблер, на голяма дълбочина, нощем, бавно водене на воблера.Пробвай го още на жабка, месо или червей.Аз хванах огромен сом на червей на Клязма, докато играех турнир за костур.
А за тия записвания във клубовете закво не ме пуска няква идея???
Който разбира.....Тук се спира :)
Аватар
forest
новобранец
новобранец

Мнение от forest »

Тия на по 22 изискват профил: спинингист / поплавочник. Когато във профила ти пише спинингист ще може да влезеш в него. А в профила ти предполагам пише доночник :lol: Аналогично и за поплавочник. Трябва да половиш повечко на тях.
Аз в предишната версия на играта бях стъпил и в двата, но голяма разлика невидях от последния клуб експерт. Така че сега членувай в първия,а като станеш разряд 25 и да си хванал 1500 риби членувай в риболов-експерт. Те са любой. Демек за всеки. Намялява цените в магазина и цените до базите.
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Аз за сега играя на новата(нямам идея дали е официална версия) 2.2 от там нататък(обновленията) тествах със всичко излязло до момента и мисля че става някаква голяма боза. Мисля че го правят нарочно(разработчиците) защото това всичко са някакви неофициални работи и така всеки като ги наплюе (насочват ги към проблема)по 1-2 пъти им е по-лесно да оправят бъгавините, които никак не са малко!
По мое мнение тая игра скоро край няма да има...
Иначе превеждам старата(?) 2.0.0.54 изцяло. За сега мисля, че тя си остава най-сполучливата. Пък и за нея има някои и други екстри, и ако не се злоупотребява с тях играта може да е доста интересна!

Абе да Ви питам аз - къде са тия съндъци бе мама му стара аз на клевалката не открих никъде, а има снимки на малък и голям?
Да не забравя - ГОЛЯМ СОМ се лови само на ТВИСТЕР 102 голям. Това е най резултатната стръв за сом на всички версии до сега
Последно промяна от LordAleks на Пет Апр 17, 2009 3:36 pm, променено общо 1 път.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Аз съм доволен от играта само дето дава малко грешки но други забележки нямам кълват ми риби достатъчно и големи и малки. Имам и старата кадето се сглобяваше постоянно на нея съм сложил до обновлението с Каспийско море по нататък нямам. Но тази ми харесва повече защтото неможе да се бара :). Пазя си и 1.6 там съм скромния разряд 99 :)
Изображение
PyMeH
новобранец
новобранец

Мнение от PyMeH »

LordAleks написа:Да не забравя - ГОЛЯМ СОМ се лови само на ТВИСТЕР 102 голям. Това е най резултатната стръв за сом на всички версии до сега
На мръвка съм хващал 508 кила сом на Нева и мисля,че разряда играе голяма роля за едрите екземпляри от даден вид.Та за тва колегата по горе ако е малък разряд хич да не ходи по такива турнири да си троши пръчките,ами да играе триади и конкретен вес закрит,там има по-голям шанс,а и парите са добри.

Посвам малко скриншотове:

тука едно тънко турнирче Цък
от 8 изиграни турнира до сега над 2 000 000 рубли изкарах Цък
Триадите са много добре платени Цък
за 5-6 дена игра до тука я добутах Цък бях я заебал рибалката,ама като видах че са пуснали нещо ново пак се захванах.Верно е по бъгава от старата.
Аватар
forest
новобранец
новобранец

Мнение от forest »

versace, и аз съм така. Само дето несъм играл много на 1.6, но пък имам първата версия на рибалката Russian fishing 1.0 :)))
Даже сега играя на нея. Просто класика :))
Изображение Изображение Изображение Изображение
PyMeH
новобранец
новобранец

Мнение от PyMeH »

Пичове да купувам ли къща на амазонка?
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Пробвай с 1.6 много интересна е и все пак е оригинална не дава грам грешчица :)
Изображение
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

PyMeH написа:Пичове да купувам ли къща на амазонка?
Определено.Иначе няма как да ходиш до там.Това е бонус база, както и Черно море.Пък и има доста скъпи риби.Един кайман (над 90 кг се брои) е стотици хиляди примерно.
Изображение
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Между другото понеже някои амазонски риби са доста дървено нарисувани, направих си малко мои картинки.Ако ви хареса някоя можете да си подмените с нея оригиналната в играта в папката - /Images/Fish.Номерата отговарят точно и съм ги пробвал, всичко е наред при подмяната и си работи

Изображение Изображение Изображение Изображение

ето линк за архивчето в което съм ги събрал и могат да се дръпнат:

http://4storing.com/folgfk/c25430e30806 ... 23f7d.html
Изображение
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

Изображение
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

вече съвсем се обърках
има форум на официалния сайт коя риба каде и на какво кълве - и какъв е смисъла след като след обновление нещата са различни
не се знае който е писал нещо на каква версия го е хванал и дали ти самия можеш да ловиш по този начин...
гадна работа но... живота е сурав и курав!
ето линкчето, дано да съм от полза на някой http://installsoft.ru/viewforum.php?f=255
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Изображение
Изображение
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

gogoltd написа:вече съвсем се обърках
има форум на официалния сайт коя риба каде и на какво кълве - и какъв е смисъла след като след обновление нещата са различни
не се знае който е писал нещо на каква версия го е хванал и дали ти самия можеш да ловиш по този начин...
гадна работа но... живота е сурав и курав!
ето линкчето, дано да съм от полза на някой http://installsoft.ru/viewforum.php?f=255
Да така е! След 2.0.0.54 стана бозица голяма! Изображение
Всъщност да ви кажа и аз незнам на коя точно версия съм. Десктопа ми се напълни с рибалки!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Аз съм уж с последното обновление 2.2.1.3 :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”