НЕ НА ЦИГАРИТЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Arabella
новобранец
новобранец

Re: НЕ НА ЦИГАРИТЕ

Мнение от Arabella »

Филмчето го дръпнах и е Cat's eye, утре ще го гледкам.
За цигарите не трябват никакви медикаменти, а само воля. Няма бивши пушачи. С изключение може би на татко, той ги спря '89-та, просто след Трифон Зареазан си каза край и от 2 и половина кутии BT на ден е на нула цигари до сега. С дъщеря му ситуацията не е такава - "ил пуши ил не' кутийка си удря и така половин година. После си казва стоп. Нося си цигарки в мен може би около седмица, но не паля, никакви проблеми не пуша 6 месеца поне, и после се ядосвам за нещо и пак отначало като сега. :(
Живей така че като умреш и дявола да ти пали свещ
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Arabella написа:Филмчето го дръпнах и е Cat's eye
ее,сега-аз кво да направя,като само долу мога да слагам запетаи....веднага ме захапа и се почувствах прост и неудобно :D :D :D
м/у другото-ТЕ са виновни-защо цигарите са законни,а марихуаната-не?защо водката е разрешена,а абсента в редица страни-не?но това е друга тема-ще я отворя някой пьт,че сега не искам да се ядосвам,па и се разкашлях жестоко от една цигара :twisted:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Arabella
новобранец
новобранец

Мнение от Arabella »

Направи си екскурзия до Холандия :lol: :weedman:
Живей така че като умреш и дявола да ти пали свещ
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

КИРО написа:Бе вие всички сте герои.Ба си,вече над 30г ги меля,че и по 2 кутии на ден,а като изляза в морето,не мога да им хвана бройката.Нямам идея как ще ги махам,два пъти в болница бях,за по 12 дена,и там ги излъгах та пак си пушех,май съм някакъв нов индивид.В последно време почнах да се замислям за тази работа,дано скоро взема решение,ама не знам,все още ми са сладки.
Киро,заеби ги тея лайна!Има по-сладки неща от тях!Не мисли,че като си над 40години,вече няма за кога,или няма смисъл.Никога не е късно за подобно нещо.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Абе то,смисъл има,има и за кога,и не е късно,остана да видя как ще стане.
Който не ги е почвал,хич и да не си помисля за тях.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Абе смуча ги и аз от 10 години.тази зима грипясах и една седмица не пипнах цигара(що не ги спрях)и като се оправих пак ги захванах да се е...а у главата проста.Ама мисля наистина да ги спирам че пречат.Преди да ги захвана изкарвах под вода 2-3 минути а сега и една немога.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Ако откажеме пиенето ще имате пари за един много много як джип.Ако откажеме и цигарите ще си купиме направо и по един самолетоносач.Това си много традикомично.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

За какво ми е самолетоносач? Само да знаеш какви гребла иска.
valentin_l_ivanov

От кога го практикувате?

Мнение от valentin_l_ivanov »

Тъй като много се "умълчахме" те ви още една тема за дискусия, за мнозина - със сигурност, тягостна. Иде реч за ...тютюнопушенето. Не съм се ровил да проверявам дали е разисквана и преди, та, ако я повтарям , ..знае се какъв му е редът! Та, да си дойдем на думата...Не знам как се прави анкета, за да я пусна във Форума, и ако някой го може нека да го стори. Наред стова, че може да се изготви такава печална статистика, въпросите, които бих искал да обсъдим с вас, са:
1.) Колко интензивно пушите, т.е. колко цигари дневно "смачквате", и каква марка предпочитате и защо?
2.) Кога пушите повече, и кога - по-малко, и поради какви причини?
3.) Повишението на цените на тютюневите изделия повлиява ли по някакъв начин на практилуването на този древен занаят, и как се отразява това на "домашния" бюджет?
4.) Правили ли сте някога опит(и) да откажете "порока", и какъв е бил резултата? Колко време най-дълго сте издържали като непушачи?
5.) Поддържате ли общоприетата теория, че на заведение, на риба, на лов, и- с две думи, в приятна обстановка цигарите вървят "като топъл хляб"?
6.) И все пак, като знаете, че съвсем, ама съвсем съзнателно се тровите и бавно самоубивате, вупреки,че това много ви харесва, можете ли да потвърдите, да си признаете сам пред себе си, че сте зависим -ако не напълно, то поне донякъде, от никотина, и въпреки това- да си обещаете, че един ден непременно ще "откажете" цигарите?
Аз самият, до 2003 г пушех "Мелник" пакет. По 1 пакет за 2-3 дни, не бях заклет пушач, така да се каже. Иначе ги започнах във Военното Училище, със "Слънце" качак :evil: -колкото изпушиш, повече изядеш! :lol: И то защото имахме един всводен, пушач, който,като бяхме някъде "навън"-занятия, бригади, все казваше така:"Айде сега, за пушачите-10 минути-почивка, останалите-продължавайте работата!" Бах маа му, ние "останалите", не бяхме ли хора? И така почнах да си ги купувам, и ги научих. После, като ги увеличиха, от 1,20 на 1,90 лв, викам си:"Айде стига толкоз културен живот, и..край! С ментолови бонбонки.. :roll: :lol: ..Сега сте вие, давайте. :lol:
Последно промяна от valentin_l_ivanov на Пет Апр 17, 2009 12:08 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
valiooooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: От кога го практикувате?

Мнение от valiooooo »

На всички само пушачите са им в устата.Като не пушите какво толкова ви вълнува :?: :?: :?:
Изображение

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
lusienn

Мнение от lusienn »

:roll: Ми скъпи са ми ама повече работя на нервна почва-недоспиване и тъй :lol: :drinkers: Ако ми е спокойно ежедневието и имам време за релакс спорт и сауни и масаж и слет обеден сън ги отказвам от раз -също и пиенето :lol: :D А и други грижи по старците и децата :lol: :drinkers: :bear:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

от 30 години ги джвакам,но ! май, май !!! ще се разделяме.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Няма нищо по лесно от това да откажеш цигарите правил съм го стопъти :D
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
lusienn

Мнение от lusienn »

lovo-бай СТОЯН написа:Благодаря ви момчета ,мааму стара решил сам и ше го напрая,щеги махна тея лайна веднъж за винаги.
Знам че ще ми е трудно ,но ще го направя.
Как започна този кошмар.
Прес далечната 1988година бях приет да служа в едно Софийско поделение наречено ГЖЧ-СОФИЯ.
Това се намира между гара Подуене и Ромънското посолство,или просто казано деляхме един двор с военното коменданство на гр. София.
Всичко беше окей ,защото като бивш спортист ,просто хората се плашеха само като ме видят,никой не смееше да ме заговори.И тъй като бяхме подръжка на болтовете и на военното министерство ,почти всеки месец бях командировка ,я в Суходол ,я в Герман ,я в Кокаляне , абе бил сам почти във всички квартали на столицата.
През 1989година ,месец юли ,имах задачата да боядисам, спалните помещения и коридорите на поделението в Суходол.Работех с двама военонаемници ,които бяхя на щат в ГЖЧ-то-цивилни майстори които работеха за военните.
Бай -Петко Гергов 53годишен и Йото-идиото 30годишен.Та тези двамата пичулари,бяха виртуози на валяка и на четката, ама най вече бяха майстори на изпразване на бутилки с алкохол.Една седмица работим две седмици пием.
От камък да бях ,щях да се пукна -от желязо да бях щях да се растопя,ама те на издържах.Никога няма да забравя , преживяното,с тези два колоса ,по времето на тогавашния режим.
Та по темата ,и двамата пушеха БТ народни качествени цигари по онова време.Един ден както си търкаляме валячетата ,Йото вика -Спираме за по цигара .Вадят двамата кутиите и баи Петко ми подава една цигара ,-Айде бе момче запали една папироска!
-Бай-Петко не ме занимавай с глупости, за да не ти шибна едно задно центурче , и да се чудиш после кой си, и как се казваш.
-Добре бе солджър както каиш.
И така няколко дена .Началото на август ,баи-Петко ми вика.
-Тенка бегай десетина дена на море , то така и така никой не те търси от поделението,(спях във фургон , когато сам командировка из Софето)ако има нещо ние ще те покрием.
Даже не дочаках да завърши изречението, и вече препусках по пътеката на западен парк.
По същото това време ,мои аверчета вече се препичаха на залива на село Китен.
Хваштам влака София -Бургас ,и след седем часа съм при тях.
Бяхме се настанили в къмпинг Лес,между Китен и ММЦ-то(по младите колеги не знаят къде се намира това,по-простата причина ,че вече май не съществува) но наборчетата и по възрастните колеги със сигурно са в час.
Седим си ние една вечер пред палатките -(тъкмо се бяхме върнали от Старото дъбче на ММЦ-то) и си поркаме Плиска с кооп-кола, и нещо много, ама много красиво ,се спря пред отсрещтната палатка ,и две прекрасни сини очи ,примигвайки в тон с една незабравима усмивка ,впериха поглед във мен.
Забравих кой сам, забравих с кого съм , забравих къде съм.(сигурно ще да е била оная работа -влюбването- де)
Та това прелестно създание , се приближи към мен ,и на някякъв странен език ,се опитваше нещо да ми каже.
Ма-а му стара яс ли съм тъп ,или конячето ми едошло в повече ,та немоа да разбера кво ме пита ,тва неземното.
Само едно си спомням ,и го казвам с ръка на сърцето.
Станах ,гепих я през кръста , и забих такава целувка ,че чак петите ми се разтрепераха.
Устих как тялото и се отпуска , и като погледнах лицето и ,беше почервеняла като Кричимски домат.
Цяла нощ не можах да заспя.Като започна да се развиделява ,изкочих навън ,и седнах пред палатката в очакване .
След около час и нещо ,от отсрещната палатка излезе принцесата ,за която мислех цяла нощ.На дневна светлина беше още по красива.Приближи се до мен , и с цигара в ръка ,ми направи знак че иска огънче.
С един скок бях вече в палатката ,и раздигах всички пръчове,щото в тоа момент ,бях забравил кой пуши и кой не.
Излязох с една кутия цигари и една запалка ,и двамата запалихме по една цигара .Е те тва ми беше първата цигара.
По цял ден бяхме заедно с това момиче ,чувствах се като едноименният герой от филма -Птиците умират сами.
През тази една седмица колкото цигари пушеше тя ,толкова пушех и аз .
Беше ми много кофти от теа гадни цигари ,ама любовта нема граници.
Замина си ГД-ерчето,баи-Стоян си отиде в родната казарма ,ама продължи да си пуши ,щото всяка запалена цигара ,беше спомен за незабравимата фея. :drinkers: :drinkers:

п.п И сега когато запаля цигара се връщам в онова незабравимо време ,което никога няма да се върне.
:D А ЧЕТОХ ДО ТУК :D Знаех си че си пич-ама и набори сме бре.1988 г бях пратен на школа в поделението суходол-най горното при леля ПЕПА -ЛАВКАТА ДЪРЖЕШЕ ВСИЧКИ Я ЗНАЯТ-та се редим при нея като новобранец и от 830 човека ме позна че съм и Софиянец.Та жената ме пробва-земи мойто момче тоя парцал и им избърши на псевдо кучетата лайната дето фги оставят по масите-избърсах ги. :D И вика ела мойто момче и зад щанда да избършеш па и у кухнята да ми помогнеш да направиме сандвичите,та накрая седнахме тури катинара на лафката и се направи трапеза да си ебе майката.На другия ден ме викат старите кучета що се скатаваш бе СОФИЯНЕЦ дай стойка ге :finga: Тия не станаха :finga: Та ЛОВО ако си спомняш за тая жена ми пиши-съдбата и се промени.след демокрацията :drinkers:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Аз незнам как да опиша моя случай ама като чели най-интензивно съм ги пушил в казармата за около 2-3 месеца беше много студена зима в Плевен ШЗО–то и там се пушеше повече . Иначе мога и да пуша мога и да не пуша.
НО за риба винаги си вземам цигари и си палвам по някоя и после си ги оставям в куфара. 8)
Щот не пуша редовно затова съм толкова богат- душевно :D
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”