Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

НЕ НА ЦИГАРИТЕ
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: НЕ НА ЦИГАРИТЕ
Баси съвпадака!Тъкмо днес бях решил да ги отказвам,пускам комп.икакво да видя?!-настоящата тема...
Моя стимул ще е,вместо цигарки,всеки ден да си купувам по едно "мепсче" или пък-в касичката и за лодка,въдички или каквото ще да е,но при всички положения-нещо лично,егоестично,един вид плащаш си за силната воля...ще видим...
Моя стимул ще е,вместо цигарки,всеки ден да си купувам по едно "мепсче" или пък-в касичката и за лодка,въдички или каквото ще да е,но при всички положения-нещо лично,егоестично,един вид плащаш си за силната воля...ще видим...

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Моята рецепта е с "Лукчета"
Спирал съм ги за по година и нещо и пак съм ги захапвал тия лайна!
Сега пак ги пуша и то много,чак ме е яд!
Скоро мисля пак да ги хвърлям,но май си нямам доверие
Та за лукчетата: купувам си една торбичка и всеки път,когато ми се припалва-лукче!
Три пъти са ми помагали

Спирал съм ги за по година и нещо и пак съм ги захапвал тия лайна!

Сега пак ги пуша и то много,чак ме е яд!
Скоро мисля пак да ги хвърлям,но май си нямам доверие

Та за лукчетата: купувам си една торбичка и всеки път,когато ми се припалва-лукче!

Три пъти са ми помагали

Re: От кога го практикувате?
На 31.12.2000 година ми беше последната цигара.И така 3 години.Но допуснах греша като замених единия навик с друг-азпочнах да ям в огромни количества.От 76кг за една година станах 115кг.После почна борбата с килограмите.fider написа:Няма нищо по лесно от това да откажеш цигарите правил съм го стопъти

А какво мислите за предстоящата забрана за пущене на обществени места?
Последно промяна от bokooll на Пет Апр 17, 2009 8:07 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
bokooll написа:На 31.12.200 година ми беше последната цигара.fider написа:Няма нищо по лесно от това да откажеш цигарите правил съм го стопъти

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Аз смятам да ги спра от Великден!
Тогава съм и на кръщене, та ще си взема кутия гадни цигари, от най-евтините, после ще поркам като казак и ще пуша като комин, та на другия ден да ми се драйфа само при мисълта за цигари.
След това, ако ми се припуши, ще дръпвам от електронната цигара...
'Бахти лайната са тия цигари, независимо от марката, всичко е една и съща плява...а пуша от над 20г.
Стига толкова!!!
Белите ми дробове сигурно вече са черни...но пък с няколко черни дроба може да се пие
повече
, жалко, че не пия, де. 
Тогава съм и на кръщене, та ще си взема кутия гадни цигари, от най-евтините, после ще поркам като казак и ще пуша като комин, та на другия ден да ми се драйфа само при мисълта за цигари.
След това, ако ми се припуши, ще дръпвам от електронната цигара...
'Бахти лайната са тия цигари, независимо от марката, всичко е една и съща плява...а пуша от над 20г.

Стига толкова!!!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

LynyrdSkynyrd написа:...nа 31.12.200 година ми беше последната цигара....

-------------------------------------------------------------------------
GODzillata написа:...aз смятам да ги спра ... ще си взема кутия гадни цигари, от най-евтините, после ще поркам като казак и ще пуша като комин, та на другия ден да ми се драйфа само при мисълта за цигари...бахти лайната са тия цигари, независимо от марката..стига толкова!!!

станаха 26chipi_ написа:24г.стаж мамка му,една библиотека с книги съм изпушил.Белият когато стане (той май е станал) черен ги спирам и тогава с два черни почвам да пия яко да наваксам.
Иначе браво колега само така не си помисляй за една цигара, защото пак ще пропушиш,от личен опит го знам мн.пъти.

Много тъпо нещо са цигарите !!! За съжаление аз пуша 90 %, когато съм за риба..... Ама ето, че вече 10 дни не съм палил цигара та да видим до кога:)
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Има 2 вида пушачи :
Зависими И По навик
Зависими: Зависимите на 10% от случеите успяват да откажат цигарите и то със силна воля много контрол и къкво ли не другите 90% просто са ги спирали за по месец най-много година .... При тях желанието да запалят цигара се определя от голямо слюнко отделяне истръпване на челюстта и размътване на мозака.... След препалванет на цигара усещат "топка" в гърлото.........
За тези който спадат към горния вид нека погледнат Това
По Навик: Хората който пушат по навик 95% от случейте за отказване по стриктна схема са успешни тъй като при тях зависимоста е само умствена не е физичеса....
Лекарите препоръчват при посягане към следващата цигара тези хора да си помислят за нещо друго да се заемат с някакъв род дейност За да разсеят желанието ....
И тъй като сте готини хора ще ви улесня в намирането на полезни идей и похвати за спирането на този иначе гаден порок
1 Първи
2 Втори
3 Трети
4 Четвърти ( препратката е към форум ако модераторите смятат,че не и е тук мястото просто да я истрият !)
5 Пети ( едно поучително видео)
6 Шесто
Мисля,че това е достатъчно материал за четене ако някой има желание нека се порави малко в гугъл там има мноооогооо подобни материали.....
Забравих д акажа,че и аз съм пушач и съм по една схема която неможах да намеря и вече ги намалям драстично от преди ....
Схемата е всяка следваща кутия нека бъде различна т.е. като свършите едната кутия си взимата различна марка примерно:
Пушили сте Marlboro взимате си Victory white или нещо тъкова ....
Схемата ми се струва много успешна защото ако пушиш един и същи вид цигари организма ти привиква към тези цигари и спирането е много по-трудно,докъто ако сменяш всеки път цигарите започва мъчителна кашлица заради разликата във съставките следователно откъртване на катрана от стените на артериите белия дроб и мозъчната кора
Няма голяма абстененция освен навика !
Опитайте няма да сгрешите гарантирам здравето е безценно пазете и го !!!
Зависими И По навик
Зависими: Зависимите на 10% от случеите успяват да откажат цигарите и то със силна воля много контрол и къкво ли не другите 90% просто са ги спирали за по месец най-много година .... При тях желанието да запалят цигара се определя от голямо слюнко отделяне истръпване на челюстта и размътване на мозака.... След препалванет на цигара усещат "топка" в гърлото.........
За тези който спадат към горния вид нека погледнат Това
По Навик: Хората който пушат по навик 95% от случейте за отказване по стриктна схема са успешни тъй като при тях зависимоста е само умствена не е физичеса....
Лекарите препоръчват при посягане към следващата цигара тези хора да си помислят за нещо друго да се заемат с някакъв род дейност За да разсеят желанието ....
И тъй като сте готини хора ще ви улесня в намирането на полезни идей и похвати за спирането на този иначе гаден порок
1 Първи
2 Втори
3 Трети
4 Четвърти ( препратката е към форум ако модераторите смятат,че не и е тук мястото просто да я истрият !)
5 Пети ( едно поучително видео)
6 Шесто
Мисля,че това е достатъчно материал за четене ако някой има желание нека се порави малко в гугъл там има мноооогооо подобни материали.....
Забравих д акажа,че и аз съм пушач и съм по една схема която неможах да намеря и вече ги намалям драстично от преди ....
Схемата е всяка следваща кутия нека бъде различна т.е. като свършите едната кутия си взимата различна марка примерно:
Пушили сте Marlboro взимате си Victory white или нещо тъкова ....
Схемата ми се струва много успешна защото ако пушиш един и същи вид цигари организма ти привиква към тези цигари и спирането е много по-трудно,докъто ако сменяш всеки път цигарите започва мъчителна кашлица заради разликата във съставките следователно откъртване на катрана от стените на артериите белия дроб и мозъчната кора
Няма голяма абстененция освен навика !
Опитайте няма да сгрешите гарантирам здравето е безценно пазете и го !!!

Без риболов няма любов !
- SILVESTER
- ще става разбирач
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
-
- кандидат преподавател
Чакай и аз да си кажа.
Пушех от 1997 до преди месец.От 08.03.2009 не пуша.И аз като всички се пробвах няколко пъти но безуспешно.Като ми замиришеше на тутун и
са озъртах откъде иде.Сутрин с кафето една , наобяд една и айде пак на магазина да купувам.Така до датата като казах СТОП и до момента издържам.Верно ми се припушва понякога (особенно на маса)ама стискам зъби и си викам не и тва е.
Лошото е както каза Павката Иванов , че има странични ефекти - ГЛАД мори добитъка.Но и на това съм му намерил цаката засега.Ставане сутрин и бягане в парка .Прибиране душ и си направо като нов - повярвайте.За момента остисквам и дано продължа.
Стояне изкасе само малко воля баце.Това си е гаден НАВИК - не е нужда от нещо.Организма свиква бързо без никотина - въпроса е ти да свикнеш без него.УСПЕХ
Пушех от 1997 до преди месец.От 08.03.2009 не пуша.И аз като всички се пробвах няколко пъти но безуспешно.Като ми замиришеше на тутун и

Лошото е както каза Павката Иванов , че има странични ефекти - ГЛАД мори добитъка.Но и на това съм му намерил цаката засега.Ставане сутрин и бягане в парка .Прибиране душ и си направо като нов - повярвайте.За момента остисквам и дано продължа.
Стояне изкасе само малко воля баце.Това си е гаден НАВИК - не е нужда от нещо.Организма свиква бързо без никотина - въпроса е ти да свикнеш без него.УСПЕХ

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- вече хвърля и на тежко
Аз като сам в къщи пуша по 1 кутия като ида за риба 2 не ми мардат 

КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Махайте ги пущините
,аз ги пушех от 1977до преди 4 месеца.Пушех сравнитело най леките цигари и ги спрях изцяло само от финансова гледна точка.От икономисаните до днес пари съм си купил само рибарски принадлежности
.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Никога не съм пушил и няма да пропуша-ужасно е, от всякаква гледна точка 

Всичко става!
Казваш на жената да те закара на някой по-отдалечен водоем, оставя ти стръв, захранка и такъми, взима ти телефона, оставя ти един часовник и заминава! Важно е да няма цигари около теб, само алкохол!
След 20 дена те забира!