НЕ НА ЦИГАРИТЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
brutalss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: НЕ НА ЦИГАРИТЕ

Мнение от brutalss »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
bokooll
разбира нещата
разбира нещата

Re: От кога го практикувате?

Мнение от bokooll »

LynyrdSkynyrd написа:
bokooll написа:
fider написа:Няма нищо по лесно от това да откажеш цигарите правил съм го стопъти :D
На 31.12.200 година ми беше последната цигара.
:shock: Абе да не си от рода МакЛауд? :lol:
Не се заяждаи за една "0" :D
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

GODzillata написа:Аз смятам да ги спра от Великден!
Тогава съм и на кръщене, та ще си взема кутия гадни цигари, от най-евтините, после ще поркам като казак и ще пуша като комин, та на другия ден да ми се драйфа само при мисълта за цигари.
След това, ако ми се припуши, ще дръпвам от електронната цигара...

'Бахти лайната са тия цигари, независимо от марката, всичко е една и съща плява...а пуша от над 20г. :oops: :oops: :oops:
Стига толкова!!! :evil: Белите ми дробове сигурно вече са черни...но пък с няколко черни дроба може да се пие :drinkers: повече :wink: , жалко, че не пия, де. :lol:
Тоя номер го правих преди три години на рожденния ден на детето.Дойдоха гости от сутринта -старите и завърши към 2 след полунощ с мойте набори 3 кутии и дим около мене и пиене и-песни та прегракнах-и ми се сгадИ .Казах край имах и резервен стек и го скъсах.На сутринта станах разходих се в парка крос да ми мине тиквата душ и ела да видиш какъв апетит ми се отвори-гледам останало по масата 8 пържоли и половинка сух таратор-домашен лично си го цедих-и орехи вътре-калории яко и го изядох това чудо :rolleyes: Та за четири месеца рипнах 14 кила на горе-ядене и бирен период по 10 на ден-вдигнах кръвно 100 на 150
турих очила и корема ми стана се едно съм глатнал земното кълбо на по света и у нас не може да си вържа връзките като се наведа и се ме караше на луди подвизи запой риби през ден -бизнеса отлете :rolleyes: Сега си пуша нормално по 1 кутия и съм 186-на 85 кила-скакалец -ма и жената дърпа по кутийка така че 7 кинта назат на ден-дейба тоя акциз.Това цигарите беше голям бизнес и аз намазах на времето турих покрив :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
nordf
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nordf »

Пропушил съм на 18.Системно започнах да пуша след казармата ,та досега .Три спирания за по няколко месеца и пак наново. Винаги ,когато ми е нервно, паля ,това ме успокоява . Както казва:
snegk написа: ... Най обичам да си пия кафето под тентичката с цигарка и да гледкам въдиците
И аз така ,немога да си представя ,да стана сутрин ,да си направя кафе и да не запаля цигара ...

Стояне ,ако пушиш много ,намали ги ,а след това ги откажи щом си решил .Ще цитирам един доктор ,чиито думи няма да забравя никога :" ... дори да откажеш цигарите ,организмът ти ще се изчисти ,но уврежданията причинени от никотина и др. вредни съставки от тютюна ,остават .И най вредното за един заклет пушач е ,да остави цигарите отведнъж ,затова трябва да се отказват постепенно ..." и следват обяснения ,защо .Това беше разговор м/у нас ,като приятели ,не като доктор-пациент .

Другият начин да откажеш цигарите ,е да ти се случи подобна случка /като тази ,която си описал/ но без участието на цигарите :mrgreen: ,знае ли човек ,никога не е късно ...

Успех в начинанието и дано скоро да си в групата на непушачите .И с гордост да отказваш подадената ти цигара с думите "Благодаря ,не пуша".
За тази фраза и аз мечтая ,да я изрека някога ,но кога ,незнам .
Изображение
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Отказах жените,намалих алкохола и сега като откажа и цигарите кой ще ми даде гаранция че ще съм в рая после :?: :lol:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Мммм при мене е малко по-особенно.Сутрин не пуша,цял ден не пуша,но глътка алкохол и пребродвам девет планини за фас.За мене цигарата е свързана с алкохола,ако мога да не пия и няма да пуша.Сутрин мога и 3 кайвета да пия,но бягам от мириса на цигара.Вечер с полвинка ракия,може и 2 кутии да заминат :roll: :roll:
А сега де? :roll:
Аватар
nordf
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nordf »

А-а-а-а ,не може директно в Рая .Първо трябва да си изкупиш греховете ,пък после ако събранието реши ,може би ще те пуснат в Рая :mrgreen:
Изображение
Jackomo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jackomo »

Изображение
Изображение
Изображение
Без коментар!
Иван Събев
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Нич да не чета назад.
Ма кой ми гледа у портфейла ?
Дали ша пуша,или ще карам скъпи коли.
Ко сега ,акъл ли ще ми давате ?

Що не отворите тема
НЕ НА КЕНЕФА
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
nordf
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nordf »

Откъде ги изрови бе . :shock:
Край ,ти ме уплаши :? ,от днес хвърлям цигарите ... :|
Изображение
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

цигарите нямат нищо общо със смъртността . . научно доказано е, че всички болести са причинени от ядове, а ядовете от Гадове . ;)
късмет работа . .
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Бе че аз, няма да пуша че няма да пуша, но си спомням за един колега, който на времето казваше: - Как дан пия и пуша ва шефе, кат си помисля само колко много ша съм жив и после колко много ша съм умрял, а кажи ко да прая а :?:
Тъй че, приятелчета, на който му иска душата да и дава - то един път се живее :wink:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
feniks84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от feniks84 »

Има един мохабет които е следния:
Младеж върви по улицата и среща една баба която плаче, и я пита:
- Бабо защо плачеш?
тя му отговаря:
- Ми заминаси Жорко комшията баба, беше много калпаво момче пиеше ,пушеше , по жени ходеше ама е , бог да го прости.
Младежа наклонил глава и си подминал.На следващия ден пак минал от там и какво да види същата бабичка пак реве и пак е попитал:
-Бабо защо пак плачеш?
-Мъка баба,голяма мъка неска си отиде Иванчо много добро момче нито пиеше, нито пушеше нито бели правеше.
Младежа се зачудил и си рекъл, бах маааму то един ден разлика не е много. :lol: :lol: :lol:
няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
lusienn

Мнение от lusienn »

angel81 написа:цигарите нямат нищо общо със смъртността . . научно доказано е, че всички болести са причинени от ядове, а ядовете от Гадове . ;)
Има истина ама-не върви на днешно време :lol: Запиши се у проблемацията :lol: Кажи каде сме ния българите :wink: Лудница,зависими,стресирани,мишки,не ма план-ЗА УТРЕ,НИЩО НЕ СТАВ,И ,НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЕБ,ЩОТО СМЕ ЛУДИ :!: от проблеми :lol: :arrow: Некой дао ми каже правия път :wink: :arrow: :evil: :smt039 :smt110 :smt119 :smt116 На кой господ да се молим-обещавам ако се оправи общия план ОТКАЗВАМ ВСИЧКИ ПОРОЦИ и ставам мирянинн :roll: :rolleyes:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Еййй,пичове,добре че захванахте темата,че да спра цигарите...за няма и ден :cry: Цял ден се МЪЧИХ,не пуших,всичко и всички ми бяха криви и ...баси,големи дразнители туй хората/когато ГИ отказваш/.Ядох поне пет пъти-ама ядох,не просто похапвах,държах се мъжката,докато не дойде вечерта.
Че като вкарах едни ракии,едно плюскане,бири и квото там имаше,начатках се здраво :drinkers: и си му запалих цигарка-малий,то голям кеф...
Сега очите мътни,глава се люшка :rolleyes: ...сигурно до довечера пак ще изтрая...
п.п.Поздравявам Успелите в неравната борба!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”