Яз.Поцърненци-добре

Модератори: bobopeli, sapuna

НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Re: Яз.Поцърненци-добре

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

Новия арендатор ми е колега,говорихме онзи ден за язовирчето,има желание да го зариби и с по сериозни риби,но все още не е намерил от каде,свястно момче е дано успее,евала поне че и за рибата не иска пари
Изображение
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

НИКИ ДОНЧЕВ написа:Новия арендатор ми е колега,говорихме онзи ден за язовирчето,има желание да го зариби и с по сериозни риби,но все още не е намерил от каде,свястно момче е дано успее,евала поне че и за рибата не иска пари
Нов откога :?: Този от миналата година или още по нов :?:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

indalo написа:
НИКИ ДОНЧЕВ написа:Новия арендатор ми е колега,говорихме онзи ден за язовирчето,има желание да го зариби и с по сериозни риби,но все още не е намерил от каде,свястно момче е дано успее,евала поне че и за рибата не иска пари
Нов откога :?: Този от миналата година или още по нов :?:
от тази година е момчето,до колкото разбрах го е пуснал преди месец може би
Изображение
Аватар
rosenm
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rosenm »

:smt023
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Васко"Тито",държеше язовира и миналата година.Говороим за яз.Поцърненци ,близо до Радомир,нали.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

Абе Бисо и ти кат мене май немаш феродо :D по обущата, та каде бехте и каде отидохте :lol: :lol: Браво,мноооого гот сте си изкарали момци,другия път и аз с вас :D
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Това е "новият"арендатор на язовира,Васил.Изображение

Риба вървеше доволно.На стената ловеха сомчета и по някоя пъстърва,а към плиткото,шаранчета-до1.5кг.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

За същия язовир става въпрос,колегата ми се казва Стоян,каза че държи язовира с баща си :roll: освен това да е той.
Изображение
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

НИКИ ДОНЧЕВ написа:За същия язовир става въпрос,колегата ми се казва Стоян,каза че държи язовира с баща си :roll: освен това да е той.
Не бе,колега.Нещо има грешка,тоя момък втора година наема язовира от Краси Паргов,дето уж бил негов.
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

Бисо написа:
НИКИ ДОНЧЕВ написа:За същия язовир става въпрос,колегата ми се казва Стоян,каза че държи язовира с баща си :roll: освен това да е той.
Не бе,колега.Нещо има грешка,тоя момък втора година наема язовира от Краси Паргов,дето уж бил негов.
:lol: Може нещо колегата да ме подслъгва значи :lol: :lol: :lol: няма значение :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”