Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Поцърненци-добре
-
- сериозен играч
Re: Яз.Поцърненци-добре
Новия арендатор ми е колега,говорихме онзи ден за язовирчето,има желание да го зариби и с по сериозни риби,но все още не е намерил от каде,свястно момче е дано успее,евала поне че и за рибата не иска пари

- indalo
- фен клуб-скобар
Нов откогаНИКИ ДОНЧЕВ написа:Новия арендатор ми е колега,говорихме онзи ден за язовирчето,има желание да го зариби и с по сериозни риби,но все още не е намерил от каде,свястно момче е дано успее,евала поне че и за рибата не иска пари

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
от тази година е момчето,до колкото разбрах го е пуснал преди месец може биindalo написа:Нов откогаНИКИ ДОНЧЕВ написа:Новия арендатор ми е колега,говорихме онзи ден за язовирчето,има желание да го зариби и с по сериозни риби,но все още не е намерил от каде,свястно момче е дано успее,евала поне че и за рибата не иска париТози от миналата година или още по нов

- Бисо
- сериозен играч
Васко"Тито",държеше язовира и миналата година.Говороим за яз.Поцърненци ,близо до Радомир,нали.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Абе Бисо и ти кат мене май немаш феродо
по обущата, та каде бехте и каде отидохте
Браво,мноооого гот сте си изкарали момци,другия път и аз с вас 

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
- Бисо
- сериозен играч
Това е "новият"арендатор на язовира,Васил.НИКИ ДОНЧЕВ написа:Новия арендатор ми е колега,говорихме онзи ден за язовирчето,има желание да го зариби и с по сериозни риби,но все още не е намерил от каде,свястно момче е дано успее,евала поне че и за рибата не иска пари

Риба вървеше доволно.На стената ловеха сомчета и по някоя пъстърва,а към плиткото,шаранчета-до1.5кг.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- сериозен играч
За същия язовир става въпрос,колегата ми се казва Стоян,каза че държи язовира с баща си
освен това да е той.

- Бисо
- сериозен играч
Не бе,колега.Нещо има грешка,тоя момък втора година наема язовира от Краси Паргов,дето уж бил негов.НИКИ ДОНЧЕВ написа:За същия язовир става въпрос,колегата ми се казва Стоян,каза че държи язовира с баща сиосвен това да е той.
-
- сериозен играч
Бисо написа:Не бе,колега.Нещо има грешка,тоя момък втора година наема язовира от Краси Паргов,дето уж бил негов.НИКИ ДОНЧЕВ написа:За същия язовир става въпрос,колегата ми се казва Стоян,каза че държи язовира с баща сиосвен това да е той.