Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...

Мнение от For »

Някаква яснота.....
Търпение...сега разговарях с агент Дидо. След обиколка из асеновградско внесе известна светлина по въпроса.
Вероятно ще сподели с всички и ще бъде пусната нарочна тема.
Local: Аз съм за 40-те извора, сутринта ще си подхраня от терасата
Едва ли ще мине със :lol: захранване от терасата!
bat a4o
новобранец
новобранец

Мнение от bat a4o »

хаиде, 4е ниамам търпение да топна ваглер4ето :) коце ще разузнаваме ли бе бате? :roll:
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Следващата надпревара по единодушно мнение на организационния щаб следва да е на 10 май неделя.
Съображенията са главно две - първо - необходима е малка почивка за анализ и тренировки :lol: и второ предстой НС на Езерово.
Така първата възможна дата е посочената.
Съгласен съм, че е добре да оставим щеки и директни и следващия път да се лови с пръчка и макара.
Дискусионен въпрос е - дали да допуснем заедно с мач, боло и подобни и фидери :?:

Давайте предложения за място, регламент и каквото считате за важно :!:
Така нар. Щаб ще заседава и заедно ще избистрим идеята!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Предлагам да го решим на срещата на пловдивските рибари .... която е другата сряда,а ако не се съберем
предлагам да направим три основни сектора с подразделения :
1 - Мач
2 - Болонези
3 - Фидър

Като съревнованията ще са съответно между риболостващите на фидър от 1-во до 3-то място
Риболостващите на Мач от 1-во до 3-то място
и не на последно Риболостващите на Болонеза от 1-во до 3-то място
Тоест във всеки Сектор да има излъчване на победителите по даден вид риболов тъка надпреварата ще е по достойна и колегиална :wink:
Също тъка предлагам този път да го решим от по-ранко за да може да съберем примерно по 2 лв на човек за награден фонд във отделните сектори... струват ми се малко но все пак ще е супер да се издадът поне грамоти или нещо тъкова :wink:

П.П. леново не ми се вижда много голяма алтернатива поради големите си дълбочини и безброй многото закачки ...
Изображение
Без риболов няма любов !
DIDO sensas
новобранец
новобранец

Мнение от DIDO sensas »

Ако за следващото състезание се съберем 30 или 30+ човека алтернативите не са много :roll: Не е лошо обаче да го помислим и да го решим по рано,за да могат хората да се запишат и да си нагласят нещата да са свободни на съответната дата :idea:
petar_sabev
новобранец
новобранец

Мнение от petar_sabev »

Ако се съберат толкова много желаещи има един вариант за водоем който ще даде възможнос да се съберат всички,а и като се има предвид начина на риболов мисля ,че ще предостави приятни емоции.Става въпрос за Конуш .Има прилични шарани и амури ,даже големи,каракудата е доста по едра от тази на Леново,единствения недостатък е такста от 15лв.Днес получих инфо за там ,каркудата дава добре чат пат се обажда по някои шаран ,но до тогава предполагам че ще се размърдал.Ако е хубаво времето в неделя мисля да съм там,та ще видя каква ще е хавата
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

DIDO sensas: Ако за следващото състезание се съберем 30 или 30+ човека алтернативите не са много Не е лошо обаче да го помислим и да го решим по рано,за да могат хората да се запишат и да си нагласят нещата да са свободни на съответната дата
Вярно е. Според мен трябва да имаме готовност за 30 или 30+! Активността всеки път е все по-голяма.
До 10 май има достатъчно време, но ще е добре най-късно до първи май да сме обявили турнира.
Разумно е да въведем някаква символична сума за награди - левче, две от участник :idea:
Разбира се, подборът на условията трябва да осигури преди всичко финансова достъпност за участие - както в състезателната, така и в трапезната част на мероприятието. Елитарни и скъпи турнири има кой да прави!

Мислете и споделяйте...
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

:o
Последно промяна от butnik на Пон Май 18, 2009 8:06 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Покрай Асеновград водоемите са много.Освен изброените от Ицо,бих добавил и Брягово ,Езерово,Мечка и Сушица.Все големи и удобни за съзтезания язовири.Според мен ,колкото по-голям е водоема,толкова по добре и най-вече да има по-разнообразна и шарена риба.
TICA FAN
Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivkou »

Аде бе риболовци , няма ли да мините и през Златоград , да заформим некое състезание , язовири има ... Язовир Златоград , яз.Мъглене , платения на Ягнево :mrgreen: или па некаде по-наблизе :rolleyes: , че от как бях 7ми клас не съм ходил на състезание ...
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

:idea: По отношение на наградите - ако някои от многобройните уважавани вносители, производители, търговци и подобни на риболовни пособия, захранки, стръв и т. н. т. реши да подпомогне с наградки начинанията, ще сме благодарни и с удоволствие ще дадем гласност на щедростта :roll: !
Последно промяна от For на Нед Апр 26, 2009 8:38 am, променено общо 1 път.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Колеги имам едно предложение надявам се да ми прочетете мнението !!!

Искам да предложа да си направим тениски с щампа,но не мога да реша името но то е лесно искам просто да ви питам дали сте съгласни и колко човека са съгласни с мен и евентуално ако над 15 човека са съгласни да ги направим
И още нещо всеки да дава и предложение на надписа на фланелките !!!

Моля да прочетете мнението да не го пропускате мисля,че всеки от нас които притежава дадената тениска и като иде на даден водоем с нея ще с чувтсва горд че е член на този клуб :!:

Чакам отговори !!!

П.П. Ако някой познава производители на захранки вносители на захранки такъми нека да пише на лс имам идея но не искам да се обсъжда на яве !
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

For написа::idea: По отношение на наградите - ако някои от многобройните уважавани вносители, производители, търговци и подобни на риболовни пособия, захранки, стръв и т. н. т. реши да подпомогне с наградки начинанията, ще сме благодарни и с удоволствие ще дадем гласност на щедростта :roll: !
Решете коя ще е датата на състезанието, 1-ва награда ще бъде осигурена от м-н Акваспорт (или която подред искат организаторите да бъде връчена). :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Local:
Решете коя ще е датата на състезанието, 1-ва награда ще бъде осигурена от м-н Акваспорт
Датата е 10 май. Сърдечна благодарност! :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”