Vuprosi ot Убиеца на щуките.

Модератор: sapuna

djssss
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от djssss »

около видин незнам но около ловеч мога да ти кажа!
аз съм от сф може да идем заедно да покажеш някоя и друга техника!
Аватар
suni
новобранец
новобранец

Мнение от suni »

oki priqtel
...number five and it comes alive,number six knows a fhew tricks,that's number seven i must be in Heaven,oh i saw the bite late but this is now number eight,well this is number nine and this fishing is devine,got him again that's number ten....
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Доколкот сфффанах от отговора на djssss то има питане за щуки около Видин :roll: По принцип в околията има доста дашни места и съм доста добре запознат с начините на риболов на зъбатата твар там та ако въпроса на suni не беше на маймуница и ни мЪ мЪрзеше да го прочитЪ то можеше и да отговоря :?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

По принцип в околията има доста дашни места и съм доста добре запознат с начините на риболов на зъбатата твар там та ако въпроса на suni не беше на маймуница и ни мЪ мЪрзеше да го прочитЪ то можеше и да отговоря
Павка, аз все на кирилица пиша, на мен ще кажеш ли :wink: :lol: :lol:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Стефко в Тая тема навремето с тебе коментирахме за Скомля :wink: Освен това на Арчар на пристанището съм имал доста добри резултата в щукоулова , за там препоръчвам по-леки блесни от типа на Мепс Лукскос без утежнението и водене успоредно на брега на разстояние 1.5 / 2 м.

Павел Иванов
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Помня, Павка за тези ти съвети, за които много ти хвала, както казват сърбЕте. Пристанището на Арчар и ръкава м/у Арчар и Добри дол са ми на първите места в списъка на места за сефтосване през тази година :wink: . Ако пък ти ходиш някога пак по нашия край за зъбатковци ето ти един жокер (ако не го знаеш вече): яз. Божурица :idea: Въпреки поразиите там миналата година мисля, че все още има с какво да те зарадват тамошните обитатели :roll: Пък ако се засечем някъде "случайно" може и с по някоя бирица да се възрадваме :lol:
Аватар
suni
новобранец
новобранец

Мнение от suni »

Много полезна информация колеги благодаря.Аз на Арчар не съм ходил но и други хора са ми казвали,че там се обажда щука.Но за Божурица не съм съгласен.Там от около година почти не е останала никаква риба,а още повече и щука.
...number five and it comes alive,number six knows a fhew tricks,that's number seven i must be in Heaven,oh i saw the bite late but this is now number eight,well this is number nine and this fishing is devine,got him again that's number ten....
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Стефко , пролетното сефтосване на вашият край го попропуснах ама за сметка на това къде края на септември или началото на октомври мисля да се мерна при вас :wink: Май по-скоро краят на септември та да пробвам и няколко пъстървови реки в района преди забраната :D Баси , какво арно вино правите ти бира ш ми предлагаш :? На Арчар баш на пристанището има едно чисто заливче , в него обикновенно местните ловят от лодка разни мъздруги и прочее . Те в него можеш изпробва некой и друг Блу фокс ( бял или жълт ) №3 или Луксос №2 или №3 с утежнението като го изхвърляш навътре . В ляво и дясно вече ловиш покрай брега с леки блесни наблизко как споменах по-горе ( секи път кат ида ми обясняват че там нещо щуката се назландисвала на блесни , рибка си искала и секи път ги разочаровам :twisted: )

Съни , виж че и на кирилица не е трудно :wink:

Павел Иванов
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Но за Божурица не съм съгласен.Там от около година почти не е останала никаква риба,а още повече и щука.
E те тука много грешиш :!: За справка можеш да прочетеш това: http://forum.nariba.com/viewtopic2358.html Или с други думи язовира държи чудесна риба, но доста често е страшно капризен :roll: Щука определено е останала, но трябва упоритост за да я хванеш. В язовира има и доста дребосък, та затова понякога ич не ебава да обърне внимание на твоите напъни по брега. Но е там :evil: Изчакай да мине забраната и ще ти осигуря нагледни доказателства :lol: :lol:
Предполагам, че са останали и добри шаранчета, костур и по някой нахитрял клен. Така че ако ПУСТИНЯЦИТЕ не го съсипат в следващите месеци, недей да зачеркваш така лесно Божурица :idea: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”