Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Vuprosi ot Убиеца на щуките.
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Доколкот сфффанах от отговора на djssss то има питане за щуки около Видин
По принцип в околията има доста дашни места и съм доста добре запознат с начините на риболов на зъбатата твар там та ако въпроса на suni не беше на маймуница и ни мЪ мЪрзеше да го прочитЪ то можеше и да отговоря 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Павка, аз все на кирилица пиша, на мен ще кажеш лиПо принцип в околията има доста дашни места и съм доста добре запознат с начините на риболов на зъбатата твар там та ако въпроса на suni не беше на маймуница и ни мЪ мЪрзеше да го прочитЪ то можеше и да отговоря

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- Павел Иванов
Стефко в Тая тема навремето с тебе коментирахме за Скомля
Освен това на Арчар на пристанището съм имал доста добри резултата в щукоулова , за там препоръчвам по-леки блесни от типа на Мепс Лукскос без утежнението и водене успоредно на брега на разстояние 1.5 / 2 м.

Павел Иванов
Павел Иванов
Помня, Павка за тези ти съвети, за които много ти хвала, както казват сърбЕте. Пристанището на Арчар и ръкава м/у Арчар и Добри дол са ми на първите места в списъка на места за сефтосване през тази година
. Ако пък ти ходиш някога пак по нашия край за зъбатковци ето ти един жокер (ако не го знаеш вече): яз. Божурица
Въпреки поразиите там миналата година мисля, че все още има с какво да те зарадват тамошните обитатели
Пък ако се засечем някъде "случайно" може и с по някоя бирица да се възрадваме 

Много полезна информация колеги благодаря.Аз на Арчар не съм ходил но и други хора са ми казвали,че там се обажда щука.Но за Божурица не съм съгласен.Там от около година почти не е останала никаква риба,а още повече и щука.
...number five and it comes alive,number six knows a fhew tricks,that's number seven i must be in Heaven,oh i saw the bite late but this is now number eight,well this is number nine and this fishing is devine,got him again that's number ten....
- Павел Иванов
Стефко , пролетното сефтосване на вашият край го попропуснах ама за сметка на това къде края на септември или началото на октомври мисля да се мерна при вас
Май по-скоро краят на септември та да пробвам и няколко пъстървови реки в района преди забраната
Баси , какво арно вино правите ти бира ш ми предлагаш
На Арчар баш на пристанището има едно чисто заливче , в него обикновенно местните ловят от лодка разни мъздруги и прочее . Те в него можеш изпробва некой и друг Блу фокс ( бял или жълт ) №3 или Луксос №2 или №3 с утежнението като го изхвърляш навътре . В ляво и дясно вече ловиш покрай брега с леки блесни наблизко как споменах по-горе ( секи път кат ида ми обясняват че там нещо щуката се назландисвала на блесни , рибка си искала и секи път ги разочаровам
)
Съни , виж че и на кирилица не е трудно

Съни , виж че и на кирилица не е трудно

Павел Иванов
Павел Иванов
E те тука много грешишНо за Божурица не съм съгласен.Там от около година почти не е останала никаква риба,а още повече и щука.

Предполагам, че са останали и добри шаранчета, костур и по някой нахитрял клен. Така че ако ПУСТИНЯЦИТЕ не го съсипат в следващите месеци, недей да зачеркваш така лесно Божурица