Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Вчера до обяд бях на Балкански.Голям студ и дъжд.Таранка бол,но шаро го нямаше никакъв.
каде се намира тоя водоем, колко едра таранката , колко се плаща ???valu написа:Вчера до обяд бях на Балкански.Голям студ и дъжд.Таранка бол,но шаро го нямаше никакъв.

Искам да попитам за Цар Калоян на кой от трите водоема е тая такса само рибата да си плащаш ????? и някой ако е ходил да даде инфо има ли риба на кво кълве ????? 

Вчера до обяд бях на Балкански.Голям студ и дъжд.Таранка бол,но шаро го нямаше никакъв.
Колеги, може ли дадете инфо къде се намира този водоем и какви са условията за риболов там.
Колеги, може ли дадете инфо къде се намира този водоем и какви са условията за риболов там.
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Абе големия язовир на Цар Калоян е празен, другия след него е само за зарибителен материал, голяма риба НЯМА, а на третия копаят нещо, може би пак е празен ... предната седмица минах от там ... аз не бих вярвал много на тая статия в Утроribarq92 написа:Искам да попитам за Цар Калоян на кой от трите водоема е тая такса само рибата да си плащаш ????? и някой ако е ходил да даде инфо има ли риба на кво кълве ?????

-
- кандидат преподавател
Относно статията в Утро и аз да допълня.Платената корекция на Ценово не разрешават риболова , въпреки писаното във весника.Проверено е на място .Вчера на Басарбово пълен валат .Баси ужаса хората псуваха и си тръгваха 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
ivo75 написа:Вчера на Басарбово пълен валат .Баси ужаса хората псуваха и си тръгваха
Ми то и през 2008 по време на забраната се получи същото!Митко Фишера може да потвърди!
аз също прояваявам интерес за Балкански.............
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Да са живи и здрави арендаторите на водоема (печалбари).Отнемат удоволствието на народа.То и тази година така .А през 2010 сигирно и риба няма да оставят във водоем ама такса ще има.Пуснали 100 толстолоба да се види ,че има риба .И викат незнаем защо не бута .То не бута не бута и накрая някой ще им го набута
.Там не стъпвам вече .1вия ден на зарибявката само тогава после НЕ

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Абе как става този номер - първия ден ловихте , а някои и големи шарани, а после нема ??
Да не я затварят в кошара тази риба ? Да не би нещо космоса да е крив ??
Да не я затварят в кошара тази риба ? Да не би нещо космоса да е крив ??
Нз аз ама на откриването хората супер мн вадеха има хора с по 20 шарана за повече незнам. А тая събота като ходих с моя човек с разходихме малко преброихме 50 въдици и още най-малко толкова имаше и хората нямаха 1 бутане 3 часа от сутринта... и си тръгнахме какво е туй платил си пак то нияо няма... аз са бпх нагласи лза 2 3 снимки ама няма
е кво стана сега няма каде да ходим за риба край Русе,единият язовир забранен, другия си правят майтап с рибарите, на третия уж имало,амо неска не кълвяло,направо ужас да няма каде да идеш да починеш
Балкански се намира преди Разград.Пътя Русе-Разград,след с.Осенец завиваш на ляво,минаваш селото и след него е язовира.Около 60км от Русе.Таранките са около 20-на см.но има и по големи.Таксата е 10лв,шаран 5 лв/кг,таранка без пари.Под 1 кг/шаран/обратно.Въдици хвърляш колкото искаш.Лови се на определени места но колата е...до теб.
някой друг маршрут да предложите,разбрах че на базън имало таранка,а някои да знае как е на ломци
Хъм , на Басарбово зарибили с толстолоби така ли ?
да не пускат да се лови на тармък вече
че иначе ще ме върнете в първи клас ако ми кажете некав друг начин за ловенето им
освен на тармък
че иначе ще ме върнете в първи клас ако ми кажете некав друг начин за ловенето им
освен на тармък
Последно промяна от ozidi на Вто Апр 28, 2009 8:51 pm, променено общо 1 път.
- nikikati
- ще става разбирач
ozidi написа:Хъм , на Басарбово зарибили с толстолоби така ли ?
освен на тармък
( да взема ако отида некой ден на този гйол да ги питам аз тези дет ми вземат парите на к,во по дяволите ги ловят тези толтолоби че да се науча и аз
и защо като си тръгвам ми искат белетчето да им го върна та даже и спомен да неми остане от риболова)
Тази тема ТУК колега може би ще ти бъде от полза!
Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE