Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
valu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболова около Русе

Мнение от valu »

Вчера до обяд бях на Балкански.Голям студ и дъжд.Таранка бол,но шаро го нямаше никакъв.
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

valu написа:Вчера до обяд бях на Балкански.Голям студ и дъжд.Таранка бол,но шаро го нямаше никакъв.
каде се намира тоя водоем, колко едра таранката , колко се плаща ??? :cry:
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Искам да попитам за Цар Калоян на кой от трите водоема е тая такса само рибата да си плащаш ????? и някой ако е ходил да даде инфо има ли риба на кво кълве ????? :D
dyakov
новобранец
новобранец

Мнение от dyakov »

Вчера до обяд бях на Балкански.Голям студ и дъжд.Таранка бол,но шаро го нямаше никакъв.

Колеги, може ли дадете инфо къде се намира този водоем и какви са условията за риболов там.
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

ribarq92 написа:Искам да попитам за Цар Калоян на кой от трите водоема е тая такса само рибата да си плащаш ????? и някой ако е ходил да даде инфо има ли риба на кво кълве ????? :D
Абе големия язовир на Цар Калоян е празен, другия след него е само за зарибителен материал, голяма риба НЯМА, а на третия копаят нещо, може би пак е празен ... предната седмица минах от там ... аз не бих вярвал много на тая статия в Утро :?
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Относно статията в Утро и аз да допълня.Платената корекция на Ценово не разрешават риболова , въпреки писаното във весника.Проверено е на място .Вчера на Басарбово пълен валат .Баси ужаса хората псуваха и си тръгваха :axe:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

ivo75 написа:Вчера на Басарбово пълен валат .Баси ужаса хората псуваха и си тръгваха :axe:

Ми то и през 2008 по време на забраната се получи същото!Митко Фишера може да потвърди!

аз също прояваявам интерес за Балкански.............
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Да са живи и здрави арендаторите на водоема (печалбари).Отнемат удоволствието на народа.То и тази година така .А през 2010 сигирно и риба няма да оставят във водоем ама такса ще има.Пуснали 100 толстолоба да се види ,че има риба .И викат незнаем защо не бута .То не бута не бута и накрая някой ще им го набута :ANAL: .Там не стъпвам вече .1вия ден на зарибявката само тогава после НЕ
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Абе как става този номер - първия ден ловихте , а някои и големи шарани, а после нема ??
Да не я затварят в кошара тази риба ? Да не би нещо космоса да е крив ??
teleskopa
новобранец
новобранец

Мнение от teleskopa »

Нз аз ама на откриването хората супер мн вадеха има хора с по 20 шарана за повече незнам. А тая събота като ходих с моя човек с разходихме малко преброихме 50 въдици и още най-малко толкова имаше и хората нямаха 1 бутане 3 часа от сутринта... и си тръгнахме какво е туй платил си пак то нияо няма... аз са бпх нагласи лза 2 3 снимки ама няма
PA_PO
новобранец
новобранец

Мнение от PA_PO »

е кво стана сега няма каде да ходим за риба край Русе,единият язовир забранен, другия си правят майтап с рибарите, на третия уж имало,амо неска не кълвяло,направо ужас да няма каде да идеш да починеш
valu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valu »

Балкански се намира преди Разград.Пътя Русе-Разград,след с.Осенец завиваш на ляво,минаваш селото и след него е язовира.Около 60км от Русе.Таранките са около 20-на см.но има и по големи.Таксата е 10лв,шаран 5 лв/кг,таранка без пари.Под 1 кг/шаран/обратно.Въдици хвърляш колкото искаш.Лови се на определени места но колата е...до теб.
PA_PO
новобранец
новобранец

Мнение от PA_PO »

някой друг маршрут да предложите,разбрах че на базън имало таранка,а някои да знае как е на ломци
ozidi
новобранец
новобранец

Мнение от ozidi »

Хъм , на Басарбово зарибили с толстолоби така ли ?
да не пускат да се лови на тармък вече
че иначе ще ме върнете в първи клас ако ми кажете некав друг начин за ловенето им
освен на тармък
Последно промяна от ozidi на Вто Апр 28, 2009 8:51 pm, променено общо 1 път.
Аватар
nikikati
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikikati »

ozidi написа:Хъм , на Басарбово зарибили с толстолоби така ли ?
да не пускат да се лови на тармък вече
че иначе ще ме върнете в първи клас ако ми кажете некав друг начин за ловенето им
освен на тармък
( да взема ако отида некой ден на този гйол да ги питам аз тези дет ми вземат парите на к,во по дяволите ги ловят тези толтолоби че да се науча и аз
и защо като си тръгвам ми искат белетчето да им го върна та даже и спомен да неми остане от риболова)

Тази тема ТУК колега може би ще ти бъде от полза!
Шаранът не ти гледа такъмите!

CATCH & RELEASE
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”