Мрежи на Жребчево

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

mario67
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мрежи на Жребчево

Мнение от mario67 »

Здравейте колеги,за жалост положението в страната ни е такова :evil: ! Аз вчера видях със собствените си очи,как на яз.Огоста край Монтана мародери да избиват шарани-майки от порядука на 15-20кг заедно с мъжките около тях с колове,дори си бяха направили специални кепове :axe: :ANAL: ! Звънях на спешния тел.112 и на 166,от полицията ми казаха да не се занимавам с глупости и ми затвориха тел :finga: :butthead: ! За съжаление такова е положението по всички язовири в цялата страна по това време на годината,риболовци няма и мародерите се развихрят!!!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
vasko102530
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vasko102530 »

Пичове,колеги ,НАМА ДЪРЖАВА.ВИе гледайте какво става в политиката какви убийства пред дискотеките ,какви ти проверки Мене чесно да ви кажа не саме проверявали НИКОГА.Съвсем сериозно.Аз съм на 30 г ходя на риболов от 7-8 клас.Направете си сметка.
ЕМИЛ ЙОРДАНОВ
новобранец
новобранец

Мнение от ЕМИЛ ЙОРДАНОВ »

Настанаха години да се Е..Т роднини.
Само ТОЯГИТЕ ЩЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА :axe: :axe: :axe:
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Ако съм военен,че и на учение до някой гйол и набарам мрежи,ще пойзчакам с момчетата мрежаря,и като се появи хич и няма да ми пука мутра ли е или мутрафон(галфон).Нека да са 10 коли,нали се сещате че на учение ходят професионални военни(вече),та ако ония се напраат на виж ме кой сам просто ще има учение за стрелба по подвижни и бронирани мишени.Frendly fire!!!!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
leonardo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leonardo »

Светльо-toxin34 написа:Ако съм военен,че и на учение до някой гйол и набарам мрежи,ще пойзчакам с момчетата мрежаря,и като се появи хич и няма да ми пука мутра ли е или мутрафон(галфон).Нека да са 10 коли,нали се сещате че на учение ходят професионални военни(вече),та ако ония се напраат на виж ме кой сам просто ще има учение за стрелба по подвижни и бронирани мишени.Frendly fire!!!!
добре казано !
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”