Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Мрежи на Жребчево
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
Re: Мрежи на Жребчево
Здравейте колеги,за жалост положението в страната ни е такова
! Аз вчера видях със собствените си очи,как на яз.Огоста край Монтана мародери да избиват шарани-майки от порядука на 15-20кг заедно с мъжките около тях с колове,дори си бяха направили специални кепове
! Звънях на спешния тел.112 и на 166,от полицията ми казаха да не се занимавам с глупости и ми затвориха тел
! За съжаление такова е положението по всички язовири в цялата страна по това време на годината,риболовци няма и мародерите се развихрят!!!

Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- ще става разбирач
Пичове,колеги ,НАМА ДЪРЖАВА.ВИе гледайте какво става в политиката какви убийства пред дискотеките ,какви ти проверки Мене чесно да ви кажа не саме проверявали НИКОГА.Съвсем сериозно.Аз съм на 30 г ходя на риболов от 7-8 клас.Направете си сметка.
-
- новобранец
Настанаха години да се Е..Т роднини.
Само ТОЯГИТЕ ЩЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА

Само ТОЯГИТЕ ЩЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Ако съм военен,че и на учение до някой гйол и набарам мрежи,ще пойзчакам с момчетата мрежаря,и като се появи хич и няма да ми пука мутра ли е или мутрафон(галфон).Нека да са 10 коли,нали се сещате че на учение ходят професионални военни(вече),та ако ония се напраат на виж ме кой сам просто ще има учение за стрелба по подвижни и бронирани мишени.Frendly fire!!!!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
добре казано !Светльо-toxin34 написа:Ако съм военен,че и на учение до някой гйол и набарам мрежи,ще пойзчакам с момчетата мрежаря,и като се появи хич и няма да ми пука мутра ли е или мутрафон(галфон).Нека да са 10 коли,нали се сещате че на учение ходят професионални военни(вече),та ако ония се напраат на виж ме кой сам просто ще има учение за стрелба по подвижни и бронирани мишени.Frendly fire!!!!
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....