Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Круша до Пода СПЕШНО
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: яз.Круша до Пода СПЕШНО
Явно не сте разбрали думите на баща ми (mir4o svir4o)irsh написа:Там нали знаеш, че е абсолютно забранено за риболовmir4o svir4o написа:щуките наистина са в лонгоза но са от страната на Шкорпилувци.Миналата година бяха много малки неси заслужава риска

Това не съм го написала с лоши мисли...

Иначе по темата нищо не мога да кажа, щото рядко ходим на платени язовири....Не на кефи!!!

Утре напук на прогнозите за лошо време отивам да направя един излет пък да видим какво ще излезе
. После ще пиша отзивите какви са.
Ако някой иска да заповяда може да се засечем

Ако някой иска да заповяда може да се засечем

Айде бе пич, да не се изгуби по пътя, чакаме инфоsherlin написа:Утре напук на прогнозите за лошо време отивам да направя един излет пък да видим какво ще излезе

Извинявам се за закаснението ама....ЖЕНИ няма как
:d. Ами какво да ви кажа трагедия беше положението студ вятър и много таранка(една кофа), но за сметка на това шарковците не бяха активни и се извадиха много малко риби като повечето бяха под кило около 800грама и имаше един касметлия извадил едно шаранче около 3кг.
Поради плитката вода рибата много се влияе и избягваите да ходите при подобни условия! При слънце работата е коренно различна.
Аз извадих едно шаранче кам 800г което даже не разбрах че е клъвнало просто леко отпусна и си помислих че е от вятъра обрах малко корема и след 10-15 минути тръгнах да презамятам вдигам пръта той шаро стой и чака
. Това е общо взето.
В четвъртък мисля че даваха хубаво време мисля пак да се отбия, но този път на Лалов на водоемите, защото уж имало сом
НАСЛУКА!

Поради плитката вода рибата много се влияе и избягваите да ходите при подобни условия! При слънце работата е коренно различна.
Аз извадих едно шаранче кам 800г което даже не разбрах че е клъвнало просто леко отпусна и си помислих че е от вятъра обрах малко корема и след 10-15 минути тръгнах да презамятам вдигам пръта той шаро стой и чака

В четвъртък мисля че даваха хубаво време мисля пак да се отбия, но този път на Лалов на водоемите, защото уж имало сом

НАСЛУКА!
- явор филипов
- научил се да хвърля
Колега, как беше на Лалов.Тези дни ще ходя там и още се чудя на кои от двата рибарника.
На Лалов не сам ходил колега и не мога да ти кажа как стоят нещата. Знам че има освен шаран, амур и толстолоп, и сом. Ако искаш пробвай и после напиши какви са ти отзивите
. Мисля, че е още раничко, защото рибата не си е хварлила хайвера и е ленива, но до 10-тина дена се надявам да осверепее и да скъсам шарана на Пода 
НАСЛУКА!!!

НАСЛУКА!!!
- явор филипов
- научил се да хвърля
Много вятър и дъжд

Поне не съм капо:

А и имах компания през целия ден:

В 12ч. си тръгнах, защото времето мн. се развали.
По думите на управителя, миналата неделя се вадели риби от порядака на 8-10 кк(шарани),и амури от по 4-7кг.Днес до 12ч. единствената риба над 100гр.,която беще хваната е на снимките.Бяхме общо 6-ма колеги.Вече няма забрана да се взимат риби над 3кг.

Поне не съм капо:

А и имах компания през целия ден:

В 12ч. си тръгнах, защото времето мн. се развали.
По думите на управителя, миналата неделя се вадели риби от порядака на 8-10 кк(шарани),и амури от по 4-7кг.Днес до 12ч. единствената риба над 100гр.,която беще хваната е на снимките.Бяхме общо 6-ма колеги.Вече няма забрана да се взимат риби над 3кг.
Има нови условия. 20 лева - влиза се с колата и рибата не се мери и плаща. излиза доволно таранка, а и 2 шарана извадих - около 1.5 - 2 килаpeichev написа:Някой има ли инфо за ситуацията на Пчелник тази година?
някой да е ходил скоро на пода? мисля да го посетя в утре.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Някой знаели дали е отворен? Предните години го затварят по това време някъде!
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
kolegi , nikoi da znae koga zapo4vat da puskat na PODA da se lovi , ili nikakav GSM za informacia, ,,
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Разрови се из темите, някъде бях чел, че вече е открит сезона там. Миналата година в края го изпуснаха за да махат толостолобите около 5 кг. после какво е останало пък и никулден идваше...сам си прави преценка!bobsan55 написа:kolegi , nikoi da znae koga zapo4vat da puskat na PODA da se lovi , ili nikakav GSM za informacia, ,,
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Ako ne sa ostavili nikakva riba v giola.... samo te gubiat . ima mnogo mesta za ribolov......
Положението какво е в момента вода има ли в язовира или да горя 20 кинта нафта за да проверя.