Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Многооооооо сафрид и платерина
Модератори: emo vasilev, alekst
Многооооооо сафрид и платерина
Днес ходихме малко по на юг от Варна по точно на моста на Щкорпиловци направо напукахме рибата с един приятел.Много колеги бяха от сутринта ние отидохме на обяд и преди малко се пребрахме.Резултата от днешния ден е около 4кг-сафрид и много платерина.
На колеги който бяха там от сутринта кофите им до обяд бяха почти на половина.
За сафрида - много едър,предимно надвечер.
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ.
На колеги който бяха там от сутринта кофите им до обяд бяха почти на половина.
За сафрида - много едър,предимно надвечер.
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
4 сафрида на цялата Морска гара до 21.30ч. - Събота-3ти - чак свръх едри не бяха. Не са мои обаче... имаше един чичка с чипаренце и тралеше ...забележете УВА...за ко'тий викам ...той "за ем"... за къф'ем, бе..."ами за заргана"...засили ма ей тъй леко -леко. Че заргана на умряла ува отива ли???
...иларията обаче беше с кофите... и плувката даваше и сбирото.
А в Неделя 4ти - сама влизаше сякаш ... питайте колеги от буните-3та особенно - разписание 10.00- 18.00 - плувки, сбиро, дъно - празно нямаше.... някъде 1 час преди бурния Западен вятър към 19 ч. и нещо рибата спря - потъна сякаш вдън земята. Тва е!
Кой'т 'зел...'зел. Аре да идват вече и парчоците с големите глави!

...иларията обаче беше с кофите... и плувката даваше и сбирото.
А в Неделя 4ти - сама влизаше сякаш ... питайте колеги от буните-3та особенно - разписание 10.00- 18.00 - плувки, сбиро, дъно - празно нямаше.... някъде 1 час преди бурния Западен вятър към 19 ч. и нещо рибата спря - потъна сякаш вдън земята. Тва е!
Кой'т 'зел...'зел. Аре да идват вече и парчоците с големите глави!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
ЗА ДЕЛИ
След като излезе малко по силния вятър рибата вземаше като невидяла.Имаше колеги който бяха напрово объркани защото бяха с повече пръчки.Платерина -с две жълти точки отстрани и не ме подцинявай това в крага на майтапа.Искам да ти кажа,че по на юг главно като чета тук из форума не хващат риба много интересно защото имам приятели с който се чуваме постоянно и са много доволни.
Re: ЗА ДЕЛИ
Иларията също има жълти петна на хрилните капаци.mladen71 написа:Платерина -с две жълти точки отстрани и не ме подцинявай това в крага на майтапа.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
за удоволствието ограниченичено от времето
...много ме кефи такова време ... и е верно, че рибата 'земаmladen71 написа: След като излезе малко по силния вятър рибата вземаше като невидяла......

...а пък за подценяване и дума не може да става, знам че има някои майстори от Варна дето пишат тук и са крайно скромни. Дори са по-големи факири от мен...и си траят не от скромност, а таят сили за съкрушителен удар

А сега по - същество:
Става дума за това да си на Точното място в Точното време
Аре да не казвам, че прекалено много се залита на Юг да се търси рибата, че ей сега ще изреват и ше ме емнат някои запалени единици!
Съгласен съм обаче , че там повече я има ! Като цяло ! - но когато си дава и тук...какво да правя там.
Южната екзотика за друго съм я замислил таз година...ама т'ва е др. тема.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!