Многооооооо сафрид и платерина

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
mladen71
новобранец
новобранец

Многооооооо сафрид и платерина

Мнение от mladen71 »

Днес ходихме малко по на юг от Варна по точно на моста на Щкорпиловци направо напукахме рибата с един приятел.Много колеги бяха от сутринта ние отидохме на обяд и преди малко се пребрахме.Резултата от днешния ден е около 4кг-сафрид и много платерина.
На колеги който бяха там от сутринта кофите им до обяд бяха почти на половина.
За сафрида - много едър,предимно надвечер.
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ.
dger
новобранец
новобранец

Мнение от dger »

лотките пред Галата все още неса взема ли сафрид незнам защо но на морска гара има сафрид а на вътре няма
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Младене , тръгнахме си в 15 часа в неделя от същото място . Дотогава беше хваната само една платерина около 300 гр. Данеби по късно да е излязла платерина или имаш предвид илария . До 15 часа имаше много илария наистина.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

4 сафрида на цялата Морска гара до 21.30ч. - Събота-3ти - чак свръх едри не бяха. Не са мои обаче... имаше един чичка с чипаренце и тралеше ...забележете УВА...за ко'тий викам ...той "за ем"... за къф'ем, бе..."ами за заргана"...засили ма ей тъй леко -леко. Че заргана на умряла ува отива ли??? :idea:

...иларията обаче беше с кофите... и плувката даваше и сбирото.
А в Неделя 4ти - сама влизаше сякаш ... питайте колеги от буните-3та особенно - разписание 10.00- 18.00 - плувки, сбиро, дъно - празно нямаше.... някъде 1 час преди бурния Западен вятър към 19 ч. и нещо рибата спря - потъна сякаш вдън земята. Тва е!
Кой'т 'зел...'зел. Аре да идват вече и парчоците с големите глави!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
mladen71
новобранец
новобранец

ЗА ДЕЛИ

Мнение от mladen71 »

След като излезе малко по силния вятър рибата вземаше като невидяла.Имаше колеги който бяха напрово объркани защото бяха с повече пръчки.Платерина -с две жълти точки отстрани и не ме подцинявай това в крага на майтапа.Искам да ти кажа,че по на юг главно като чета тук из форума не хващат риба много интересно защото имам приятели с който се чуваме постоянно и са много доволни.
nikki
новобранец
новобранец

Re: ЗА ДЕЛИ

Мнение от nikki »

mladen71 написа:Платерина -с две жълти точки отстрани и не ме подцинявай това в крага на майтапа.
Иларията също има жълти петна на хрилните капаци.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

за удоволствието ограниченичено от времето

Мнение от durumov »

mladen71 написа: След като излезе малко по силния вятър рибата вземаше като невидяла......
...много ме кефи такова време ... и е верно, че рибата 'зема :wink:

...а пък за подценяване и дума не може да става, знам че има някои майстори от Варна дето пишат тук и са крайно скромни. Дори са по-големи факири от мен...и си траят не от скромност, а таят сили за съкрушителен удар :lol: :lol: :lol: Много трябва да се внимава да не прегорите преди .... и за това трябва да се виждаме и поливаме срещите по-често. заформя се една към края на месеца.
А сега по - същество:
Става дума за това да си на Точното място в Точното време
Аре да не казвам, че прекалено много се залита на Юг да се търси рибата, че ей сега ще изреват и ше ме емнат някои запалени единици!
Съгласен съм обаче , че там повече я има ! Като цяло ! - но когато си дава и тук...какво да правя там.
Южната екзотика за друго съм я замислил таз година...ама т'ва е др. тема.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Nasiendo
новобранец
новобранец

Мнение от Nasiendo »

Някой ходил ли е в Бяла,дали вземат риба от там?
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”