НС-5 забраванци?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Re: НС-5 забраванци?

Мнение от jporlando »

:wink: :wink: :wink:
Последно промяна от jporlando на Сря Май 06, 2009 10:32 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Не съм аз бре!
Сега е момента да споделя,че си дадох на..../не знам кого/ якето!
На по предната среща Ивачето ми го носи след време!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

бе гледам че Митев има ПО_ГОЛЯМ проблем от мене ,пък и черен с червени мартеници :lol: ,ако е верен часовника на снимката с Любо по това време бях вече в София ,револвера е "ГАЗОВ", цената му е по малка от тъкъмите в раницата ,но проблемите по-големи ,регистриран е на мое име и.............. :ANAL:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

БОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:бе гледам че Митев има ПО_ГОЛЯМ проблем от мене ............
Митев ли :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

БОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:бе гледам че Митев има ПО_ГОЛЯМ проблем от мене ,пък и черен с червени мартеници :lol: ,ако е верен часовника на снимката с Любо по това време бях вече в София ,револвера е "ГАЗОВ", цената му е по малка от тъкъмите в раницата ,но проблемите по-големи ,регистриран е на мое име и.............. :ANAL:
ГАЗОВ!!!!!!!!!!!!???????????!!!!!!!! Извинявам се ,че се намесих ще си изтрия постовете! :evil:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Малииииии,мчи то голяма конспирация стана бре,сега трябва да издирваме и този дет е взел якето.Баси му и живота,човек дан остави нещо без надзор и некой веднага го грабва да си го ползва временно :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

С оръжието не е шега работа ей!
Вярвам,че ще се появи и раничката!Прибрана е на 4-ти!На 5-ти сутринта аз сгъвах,а въдиците ми бяха точно на това място!На брега имаше само един черен плик/от моите/ с отпадъци!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ами казаха ви да не носите пищови :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Аз пък нейде около язовира имам забравен едим мозък ама е гладък кат болярдна топка.А на 5-ти се изнесохме с 5-те кола толкова бързо щото кучето което ни беше на госто около бивака сабаалем ме попита:
-Кой базика баба ми по пъпа-и реших да си ходя преди да са ми проговорили и гаргите по тополите наоколо.

П.С.Пропуснах да отбележа,че кошмарите почнаха още от вечерта когато един джип нахълта през шатрата и си пойска рибарска гроздова.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Иво, на снимката с теб, раничката и въдиците на стойка не виждам една друга въдица и стойка. Тази стойка бе с висока метална кобилица и звънче на шнур! Тази въдица бе сгънат телескоп, от ляво на батареята на Наско и не бе заметната. Тази въдица не бе на Наско, защото го питах. Въдицата я знае и Еминемчо, защото момчето се мъчеше да замята над нея. Моите чаталчета се виждат на снимката, малко в дясно от последната топола. Ако знаете, кой и е собственик на въдицата, може и да знае за раничката!
Трябва да се намери! :wink:
За подаръка благодаря! Бе най-оригиналният зелен воблер-люта чушка, който Марко взе за да го пробва и снима! Нямам още инфо за това, колко е уловист! :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Диканаров написа:Иво, на снимката с теб, раничката и въдиците на стойка не виждам една друга въдица и стойка. Тази стойка бе с висока метална кобилица и звънче на шнур! Тази въдица бе сгънат телескоп, от ляво на батареята на Наско и не бе заметната. Тази въдица не бе на Наско, защото го питах. Въдицата я знае и Еминемчо, защото момчето се мъчеше да замята над нея. Моите чаталчета се виждат на снимката, малко в дясно от последната топола. Ако знаете, кой и е собственик на въдицата, може и да знае за раничката!
Въпросната стойка с кобиличката отгоре е на Жечев, телескопа (сгънатия) също. Знам, че си тръгна също бързайки с Бургазлии, но не вярвам да е взел и раничката! А макарата от този телескоп е вече мое притежание (подарък от Жечев, за което благодаря), макар и труднодвижеща се. Днес ще я отворя да видя какво и е! :wink:
Все пак нека каже дали е забелязал при прибиране на колчето и телескопа, дали е мярнал и раничката там!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
sava_1968
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sava_1968 »

Чак сега видях темата.
От 04.05.09. се опитвам да кача снимките които съм направил на НС-5. Не се получава защото интернета ми е тотално слаб.
След като прочетох мненията ще направя всичко възможно да кача всички снимки.
По въпроса за раницата-когато си събрахме багажа не си спомням тя да е била на това място.
Там имаше само въдици и ПВЦ куфарче за риболовни принадлежности.
Багажа го прегледахме в Карлово още веднъж поради съмнения за забравена макара.
Раничка в нашия багаж нямаше.
Искрено се надявам всичко да се завърне при притежателя му.

п.п. По въпроса за черния(дървото на живота де)малко преди да си тръгнем продължаваше да преминава от ръка на ръка.
snegk

Мнение от snegk »

За другата среща купите ще бъдат под формата на черния :lol: :lol: Ще бъдат връчени на най големия ....... :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

snegk написа:За другата среща купите ще бъдат под формата на черния :lol: :lol: Ще бъдат връчени на най големия ....... :lol: :lol: :lol: :lol:
еее-и аз една награда да отнеса :)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Любе,за "средният пръст" на Биг Вод съм абсолютно сигурен ,че е грешка.Без да съм му адвокат /само него познавам от групата му/ ,мисля че се е объркал нещо.Познавам го много преди НС-5 и при престоя ми при теб сега ,го разкрих че ни е съфорумник под този нейм.Така мисля и дано да съм прав.Сигурен съм ,че ако прочете за реакцията от неговото писание ,ще последва извинение.
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”