Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

НС-5 забраванци?
Модератор: dantho.mihov
Re: НС-5 забраванци?

Последно промяна от jporlando на Сря Май 06, 2009 10:32 pm, променено общо 1 път.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не съм аз бре!
Сега е момента да споделя,че си дадох на..../не знам кого/ якето!
На по предната среща Ивачето ми го носи след време!
Сега е момента да споделя,че си дадох на..../не знам кого/ якето!
На по предната среща Ивачето ми го носи след време!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
бе гледам че Митев има ПО_ГОЛЯМ проблем от мене ,пък и черен с червени мартеници
,ако е верен часовника на снимката с Любо по това време бях вече в София ,револвера е "ГАЗОВ", цената му е по малка от тъкъмите в раницата ,но проблемите по-големи ,регистриран е на мое име и.............. 

Митев лиБОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:бе гледам че Митев има ПО_ГОЛЯМ проблем от мене ............

ГАЗОВ!!!!!!!!!!!!???????????!!!!!!!! Извинявам се ,че се намесих ще си изтрия постовете!БОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:бе гледам че Митев има ПО_ГОЛЯМ проблем от мене ,пък и черен с червени мартеници,ако е верен часовника на снимката с Любо по това време бях вече в София ,револвера е "ГАЗОВ", цената му е по малка от тъкъмите в раницата ,но проблемите по-големи ,регистриран е на мое име и..............

- krokibg
- учете се от него
Малииииии,мчи то голяма конспирация стана бре,сега трябва да издирваме и този дет е взел якето.Баси му и живота,човек дан остави нещо без надзор и некой веднага го грабва да си го ползва временно

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
С оръжието не е шега работа ей!
Вярвам,че ще се появи и раничката!Прибрана е на 4-ти!На 5-ти сутринта аз сгъвах,а въдиците ми бяха точно на това място!На брега имаше само един черен плик/от моите/ с отпадъци!!!
Вярвам,че ще се появи и раничката!Прибрана е на 4-ти!На 5-ти сутринта аз сгъвах,а въдиците ми бяха точно на това място!На брега имаше само един черен плик/от моите/ с отпадъци!!!
-
- и господ не е толокова добър
Ами казаха ви да не носите пищови

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Аз пък нейде около язовира имам забравен едим мозък ама е гладък кат болярдна топка.А на 5-ти се изнесохме с 5-те кола толкова бързо щото кучето което ни беше на госто около бивака сабаалем ме попита:
-Кой базика баба ми по пъпа-и реших да си ходя преди да са ми проговорили и гаргите по тополите наоколо.
П.С.Пропуснах да отбележа,че кошмарите почнаха още от вечерта когато един джип нахълта през шатрата и си пойска рибарска гроздова.
-Кой базика баба ми по пъпа-и реших да си ходя преди да са ми проговорили и гаргите по тополите наоколо.
П.С.Пропуснах да отбележа,че кошмарите почнаха още от вечерта когато един джип нахълта през шатрата и си пойска рибарска гроздова.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- Диканаров
- кандидат преподавател
Иво, на снимката с теб, раничката и въдиците на стойка не виждам една друга въдица и стойка. Тази стойка бе с висока метална кобилица и звънче на шнур! Тази въдица бе сгънат телескоп, от ляво на батареята на Наско и не бе заметната. Тази въдица не бе на Наско, защото го питах. Въдицата я знае и Еминемчо, защото момчето се мъчеше да замята над нея. Моите чаталчета се виждат на снимката, малко в дясно от последната топола. Ако знаете, кой и е собственик на въдицата, може и да знае за раничката!
Трябва да се намери!
За подаръка благодаря! Бе най-оригиналният зелен воблер-люта чушка, който Марко взе за да го пробва и снима! Нямам още инфо за това, колко е уловист!
Трябва да се намери!

За подаръка благодаря! Бе най-оригиналният зелен воблер-люта чушка, който Марко взе за да го пробва и снима! Нямам още инфо за това, колко е уловист!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Въпросната стойка с кобиличката отгоре е на Жечев, телескопа (сгънатия) също. Знам, че си тръгна също бързайки с Бургазлии, но не вярвам да е взел и раничката! А макарата от този телескоп е вече мое притежание (подарък от Жечев, за което благодаря), макар и труднодвижеща се. Днес ще я отворя да видя какво и е!Диканаров написа:Иво, на снимката с теб, раничката и въдиците на стойка не виждам една друга въдица и стойка. Тази стойка бе с висока метална кобилица и звънче на шнур! Тази въдица бе сгънат телескоп, от ляво на батареята на Наско и не бе заметната. Тази въдица не бе на Наско, защото го питах. Въдицата я знае и Еминемчо, защото момчето се мъчеше да замята над нея. Моите чаталчета се виждат на снимката, малко в дясно от последната топола. Ако знаете, кой и е собственик на въдицата, може и да знае за раничката!

Все пак нека каже дали е забелязал при прибиране на колчето и телескопа, дали е мярнал и раничката там!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- разбира нещата
Чак сега видях темата.
От 04.05.09. се опитвам да кача снимките които съм направил на НС-5. Не се получава защото интернета ми е тотално слаб.
След като прочетох мненията ще направя всичко възможно да кача всички снимки.
По въпроса за раницата-когато си събрахме багажа не си спомням тя да е била на това място.
Там имаше само въдици и ПВЦ куфарче за риболовни принадлежности.
Багажа го прегледахме в Карлово още веднъж поради съмнения за забравена макара.
Раничка в нашия багаж нямаше.
Искрено се надявам всичко да се завърне при притежателя му.
п.п. По въпроса за черния(дървото на живота де)малко преди да си тръгнем продължаваше да преминава от ръка на ръка.
От 04.05.09. се опитвам да кача снимките които съм направил на НС-5. Не се получава защото интернета ми е тотално слаб.
След като прочетох мненията ще направя всичко възможно да кача всички снимки.
По въпроса за раницата-когато си събрахме багажа не си спомням тя да е била на това място.
Там имаше само въдици и ПВЦ куфарче за риболовни принадлежности.
Багажа го прегледахме в Карлово още веднъж поради съмнения за забравена макара.
Раничка в нашия багаж нямаше.
Искрено се надявам всичко да се завърне при притежателя му.
п.п. По въпроса за черния(дървото на живота де)малко преди да си тръгнем продължаваше да преминава от ръка на ръка.
-
- и господ не е толокова добър
За другата среща купите ще бъдат под формата на черния
Ще бъдат връчени на най големия .......

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
еее-и аз една награда да отнесаsnegk написа:За другата среща купите ще бъдат под формата на черния![]()
Ще бъдат връчени на най големия .......
![]()
![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Любе,за "средният пръст" на Биг Вод съм абсолютно сигурен ,че е грешка.Без да съм му адвокат /само него познавам от групата му/ ,мисля че се е объркал нещо.Познавам го много преди НС-5 и при престоя ми при теб сега ,го разкрих че ни е съфорумник под този нейм.Така мисля и дано да съм прав.Сигурен съм ,че ако прочете за реакцията от неговото писание ,ще последва извинение.
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...