Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

НЯКАКВО ИНФО ЗА ПЛОВДИВСКО
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivan_yo
- разбира нещата
ще разпознаеш ли тук уловения от тебе СИГdidovalk написа:А как се стига до този водоем след прослав и другата риба плаща ли се? Че се чудя къде да ида , и шарана може ли да се пуска?
Иначе и аз ще споделя, но за Доспат - слаб риболов, 5 човека за 2 дена -2 нормални пъстърви , няколко маломерни, 2 чудски сига (уж тия жълтите така се казвали) , петнайсетина уклея и няколко слънчевки - всичко на бял червей. Пъстървата я търсете привечер в заливчетата (точно около табелата на града има едно много добро).
На Широка поляна още има петна сняг, за 1 час нищо, на малкия беглик за 2 часа 4 дребни червеноперки, и там имаше петна сняг още.
Това е от мен, успех.

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
за Пловдивско
За водоема след Прослав.Тръгва се по Пещерско шосе,след моста над околовръстното има табела за Асеновград.Слизаш на околовръстното,по посока Асеновград,подминаваш разклона за Златитрап и преди моста на реката има мек път отдясно, рибарника е на около 1,5кмм отдясно-пътя върви оттам.Наслука.
- dimitar baharov
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- dimitar baharov
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Някакво инфо за Пловдив
В неделята бях на Костиево.Само шаран.Такса няма,плаща се на кило 4лв.Резултата 4 шарана,между 1.5 и 2.5кг.Стръв,варена царевица и червен червей.Има барче-кафенце,бира и тн.Лови се на тънко влакно-0.14.Наслука.
- dimitar baharov
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- toshe68
- новобранец
- Обратна връзка:
Ами пробвай с "президента" или с "генерала"...май още са свободни тия аватари...и си качи 20-30 снимки на колата/само ако е АУДИ/, ама измита и лъсната! Тогава с гаранция ще помъдрееш и голямата мъдрост ще те споходи!dimitar baharov написа:Само ми е чудно, гениален аватар е това "БАНКЕРА", как не ми е хрумнал на мен.Тц, тц . Тогава и моята глава сигурно щеше да ражда на богато мъдри слова...

Някакво инфо за Пловдивско
На Костиево пуснаха и втория водоем.Шаран от 1,5 до 2,5кг и то дивак.Много борбен и вкусен,защото водата там непрекъснато тече.Може да се хване там и каракуда,но е много малко.Наслука.
Re: Някакво инфо за Пловдивско
А КАКЪВ Е РЕГЛАМЕНТА ТАМ?lz1igr написа:На Костиево пуснаха и втория водоем.Шаран от 1,5 до 2,5кг и то дивак.Много борбен и вкусен,защото водата там непрекъснато тече.Може да се хване там и каракуда,но е много малко.Наслука.