Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

На "дървеното" пристанище ...
Модератори: emo vasilev, alekst
Браво журналисте....ето това се казва ...едно добро начало...
И тук е ветровите и студено рано сутрин...затова си мъкна и по-дебели дрехи...ама няма сафрид...или аз не мога да хвана.
..Днес пак бях на Японското...1 кофичка добра хамсия взех, е имаше и малко горчивка/ по-дребничка хамсийка/ ама голям кеф е като се натовари това/варненско/чепаре с хамсия...30-40 куки...
Въпреки , че почва световното по футбол вярвам , че ще намериш време за любимото занятие...риболова...

Въпреки , че почва световното по футбол вярвам , че ще намериш време за любимото занятие...риболова...

Последно промяна от batmilen на Пет Юни 09, 2006 3:02 pm, променено общо 1 път.
Бургаското пристанище е по-голямо от варненското...а сега с новите кейове...сме кажи - речи по средата на залива...ей за туй има и риба...по-дълбоко и по-широко...А че Варналий идват редовно насам....това е факт.Който го може може риболова...ти си немай хабер и късмет...ще имаш постоянна КАРЪШКА СЛУКА... 

Сладур си тиbatmilen написа:Бургаското.... е по-голямо ........по-дълбоко и по-широко....Който го може може риболова...ти си немай хабер и късмет...
Аз си имам хабер, кога ще ме поканиш заедно да ловим. Ама таз дребната "хамсийка" да я скриваш веднага, като е "по-дълбоко и по-широко" само дълги и дебели рибки уважавам
чакам поканата