Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли такава програма
Модератор: dantho.mihov
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Има ли такава програма
Позволи ми да не се съглася колега ,
малко съмнително ми е да е така .. Ако съдим по това,че е 4- ядрен, то той трябва да е AMD Phenom II X4 955 ? За да достигнеш написаното трябва да е някакъв лимитед Блек едишън. Ето малко фреш инфо по темата ако се вълнуваш
http://www.tomshardware.com/news/AMD-Ph ... ,7747.html
Иначе за видето се постига с 2 по 1гб на кросфайър.
Рама - за какво ти е 8гб ?! Нали се сещате, че за ти разпознае над 3гб рам ти е нужен 64-битов Уиндолс - там мъката е тотална. Драйвери и програми пищят и търсят помощ , производителите викат " Pending" и тн:)
Сега разбираш ли защо този разбирач взима малка заплата ?
Щото толко е разбирач :Р Шегувам се .
Та за какво ти е да набухам 3к в конфигурация като можеш да си сглобиш една пишешта машинка - 600лв + една геймин машинка Хбокс 360 - 400лв+50лв за хак и си готов.. Шъ съ занимаам аз с азот ...

Л.ВИЧЕВ- krokibg , не е баш тъй
Аз лично съм с ауто ъпдейт на Вистата. Нямам никакви проблеми , свалям всички ъпдейти , дори на Офис пакета и не съм слагал пач от както съм я сложил - година и половина грубо
Друг е въпроса,че при ХР не е така и се заключва много кофти и постоянно иска споменатите от теб дженуйн адвантидж патчове
Ако все пак оценяваш труда на хората и обичаш да си купуваш софтуера има къде-къде по-заслужили софтуерни продукти които да подкрепиш. Аз на Били Гейтз леф не даам ! 
малко съмнително ми е да е така .. Ако съдим по това,че е 4- ядрен, то той трябва да е AMD Phenom II X4 955 ? За да достигнеш написаното трябва да е някакъв лимитед Блек едишън. Ето малко фреш инфо по темата ако се вълнуваш

Иначе за видето се постига с 2 по 1гб на кросфайър.
Рама - за какво ти е 8гб ?! Нали се сещате, че за ти разпознае над 3гб рам ти е нужен 64-битов Уиндолс - там мъката е тотална. Драйвери и програми пищят и търсят помощ , производителите викат " Pending" и тн:)
Сега разбираш ли защо този разбирач взима малка заплата ?

Та за какво ти е да набухам 3к в конфигурация като можеш да си сглобиш една пишешта машинка - 600лв + една геймин машинка Хбокс 360 - 400лв+50лв за хак и си готов.. Шъ съ занимаам аз с азот ...

Л.ВИЧЕВ- krokibg , не е баш тъй

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Сорри Любе ама ми позволи да не се съглася с теб ама никак ! Ползвах първата нелегална версия на ХР още от как излезе за сефте кат такава като за първи път и правих реинстал един единствен път миналият месец . Тва при положение че не съм я пачвал никогиш ! Ползвам доста компутери с различни програми на тях ( имам и Глиста и пр. глюпости ) и се си мисля че най-доброто за момента си е все още ХР а най-добрият браузер ако и да го немам вече на ни едно ПС е ИЕ6 и тъй . С две думи , аресва ми да ми е уеко и тъйЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:...Постоянно трябва да внимаваш да не пропуснеш да си свалиш актуален пач всеки месец...Оригиналната програма си е оригинална и един път закупена не ти трябва да се правих на хакер и постоянно да преинсталираш,освен ако сам не згомнясаш системата...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- ще става разбирач
Здравейте колеги защо ли са измислили вистата като екс пи е по добро ????
ами защото има и по нови компове купете си свясни компове и може и да ви върви на виста а мони да ти кажа само за на твоя приятел компа че наи новата виста използва до 4 гига рам така че и 100 гига да слои се тая батко много поздрави на екс пи манияците нищо лично
междо другото колегата попита за една програмка па виж на ко го убърнахме хахахахаха

Никой не може да ти отнеме мечтите
- Павел Иванов
Ами лично според мене Глистата на това си ниво в момента е измислена само и единствено Били да пущи ноффф софтуер та да прибави некой уев у протофелчето и тъйkokoparcala написа:Здравейте колеги защо ли са измислили вистата като екс пи е по добро ???? ...

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- ще става разбирач
може и така да е както каза мони всеки си има вкус и си знае каруцата с ко върви тва за виста и екс пи е все едно да правим сравненение за антивирусните само дето са повечко на брой 
А ми кажете коя е по добра де ?

А ми кажете коя е по добра де ?

Никой не може да ти отнеме мечтите
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тъй като наистина се отклоняваме от питането на колегата ето го неговото решение както казах - Гаджети и туулбари дал "господ" 

За да няма разделяне на ХР и Виста пробвайте 7-цата. Тя обединява производителността на ХР и графичния дизайн и гаджети на Виста
Свалена от сайта на Майкрософт напълно легално с ВАШ идентичен ключ, версия Ултимейт е напълно БИЗПЛАТНЪ за 1 година. След туй едно файлче с малък размер ще оправи положението

За да няма разделяне на ХР и Виста пробвайте 7-цата. Тя обединява производителността на ХР и графичния дизайн и гаджети на Виста

- krokibg
- учете се от него
Павле,това да не ти са Дайвите бре приятел
Направо без предупреждение ни метна в лайната като че ли сме расли в саксия
Знаеш ли кога ще караш с нередовно ХР до сега от как излезе Операционната система
Точно никога
Майна,ако си мислиш че до днес сме работили с онези детските лаптопи дето са за деца под 3.5 годишна възраст,просто не позна.Моляте,недей да ме разсмиваш че чак ми се приплаква.Вече се чудя,дали изобщо знам нещо на тази зема.Ама,надявам се да се науча

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
monilom ,
Пак да кажа нещо против без да се сърдиш .. Тез прехвалените 2-ма разбирачи работят с Уиндоулс ? Разбирачите които познавам аз не ползват софтуер на чичо Бил!!! Само UNIX , Linux, FreeBSD и тн..
Хайде лека нощ !
п.с Вива Уйндолс 7 !!!
p.s. Кроки е прав , Павка .. Не е възможно без интервенции до момента да не е припищял !
Пак да кажа нещо против без да се сърдиш .. Тез прехвалените 2-ма разбирачи работят с Уиндоулс ? Разбирачите които познавам аз не ползват софтуер на чичо Бил!!! Само UNIX , Linux, FreeBSD и тн..

Хайде лека нощ !
п.с Вива Уйндолс 7 !!!
p.s. Кроки е прав , Павка .. Не е възможно без интервенции до момента да не е припищял !
- Павел Иванов
Сорри още еднашка , колкото и да ми е неприятно на домашното ми ПС точно тъй си изкара , пак да се повторя , колкото и да ми е неприятно и да се чувствам гузен и виновенЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:... Знаеш ли кога ще караш с нередовно ХР до сега от как излезе Операционната система![]()
![]()
Точно никога ...

Павел Иванов
Павел Иванов
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ооооооооооооооооопс!Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:.......Знаеш ли кога ще караш с нередовно ХР до сега от как излезе Операционната системаТочно никога
![]()
![]()

п.п. По темата няма да вземам отношемие-просто няма смисъл!
- krokibg
- учете се от него
sandista написа:monilom ,
Пак да кажа нещо против без да се сърдиш .. Тез прехвалените 2-ма разбирачи работят с Уиндоулс ? Разбирачите които познавам аз не ползват софтуер на чичо Бил!!! Само UNIX , Linux, FreeBSD и тн..![]()
Хайде лека нощ !
п.с Вива Уйндолс 7 !!!
Аааа,не си прав,има вариант

- krokibg
- учете се от него
sapuna написа:Ооооооооооооооооопс!Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:.......Знаеш ли кога ще караш с нередовно ХР до сега от как излезе Операционната системаТочно никога
![]()
![]()
п.п. По темата няма да вземам отношемие-просто няма смисъл!
Павка,Сапунче,говорим за ХР което няма пачове и т.н !!! Недейте да се ебавате,сега пък Павле не било от как е излезнала !!! Говорим за различни неща.Дори и с пача на ГенуинАдвентич пак започва да прави проБлеми ако не си направите труда да си сваляте всички кръпки нон-стоп и да ги инсталирате насилственно през някалка дни.С една дума,трябва постоянно да му робувам на шибания уиндоус за да нямам проблеми.Хайде холум де

Е,аз си реших проблемите като си ги закупих.Това е положението и говоря от опит а не от това което съм чувал.Много малко хора са 100% на ясно какво точно да правят и как да го правят за да им работяк комповете перфентно и безпроблемно дори и с оригинални операционни системи.Тези които разбират,да не приравняват останалите с тях а да се замислят колко хора знаят какво правят

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Любаче,много си прав батко!Ама много СМЕ малко хората с лицензията! 
Десетки пъти съм се ровил за пачове за да помогна на момчета/знайни и незнайни/..Пуснал съм много инструктивни теми..и все пак ... WINDOWS licensed е истината!
На едната ми машина има две ОС!
Все още нямам атака през Линукс!
По темата- не бих използвал подобни товарещи скинове!
п.п. порт 100 ми е отворен-дерзайте!

Десетки пъти съм се ровил за пачове за да помогна на момчета/знайни и незнайни/..Пуснал съм много инструктивни теми..и все пак ... WINDOWS licensed е истината!
п.п. порт 100 ми е отворен-дерзайте!

- krokibg
- учете се от него
sapuna написа:Любаче,много си прав батко!Ама много СМЕ малко хората с лицензията!
п.п. порт 100 ми е отворен-дерзайте!![]()
Митак,и аз разбрах истината преди известно време/12-15 месеца/,след като се измъчих да се боря с кръпки,ъпдейти и простотий.пПо едно време си бях качил и аз две операционни Сусето ми беше втората но нещо не се справих с нея или по точно тогава се учех и на Уиндоус и на Линекс но ми дойдоха в повече и Линукса го заебах.Сега се бях наканил да пробвам Обунтито но нямам време да го свалям че ми е бавен нета тук на Езерово.Како сляза за повече време в Пловдив ще си го сваля и ако ме посъветваш кой Линукс да ползвам ще съм ти благодарен

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Нямаш грижи братле!