И аз да се запиша

Модератори: bobopeli, sapuna

Carpbuster
новобранец
новобранец

Re: И аз да се запиша

Мнение от Carpbuster »

Браво колега добре си се справил,рибите и снимките са много добри,репортажа ти е много развлекателен,но според мен липсва есенцията,а именно пове4е инфо за стръв,захранка,монтажи и каква презентация на стръвта използва.Пожелавам ти тези риби да са ти най-малките за сезона :smt023
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Вальо, много красив репортаж. Пожелавам ти бързо да отминат тия гадорийки дето хвърчат и падат, аз съм със същата алергия и знам какъв ужас е. Поздрави.

п.п. А това колко странно и далечно звучи за България. :)
А рибата дори и да не я ядеш когато има много хора на около си я прибирай ако е над минималните размери, че не знаеш от де ще дойде някой да ти лепне глоба, аз често я връщам обратно , но се озъртам доста преди това.
Аватар
vynsente
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от vynsente »

7чката е супер ! :)
<<< RESPECT ANIMAL KINGDOM NATURE >>>
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Интересен закон обаче имат по отношение на НЕ-пускането и глобите в тази връзка; то, до толкова ли е бъкано с риба или шараните нещо пречат (както в Австралия) :roll: :?:
Изображение
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zurnacia »

Ами, колега, доколкото знам, на повечето цивилизовани места има риба навсякъде. и тука би имало ако се пази и зарибява. от нас си зависи.
И в Америка има във всяка локвичка и деренце рибка и в Европа така.
IDA написа:Интересен закон обаче имат по отношение на НЕ-пускането и глобите в тази връзка; то, до толкова ли е бъкано с риба или шараните нещо пречат (както в Австралия) :roll: :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”