Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И аз да се запиша
-
- новобранец
Re: И аз да се запиша
Браво колега добре си се справил,рибите и снимките са много добри,репортажа ти е много развлекателен,но според мен липсва есенцията,а именно пове4е инфо за стръв,захранка,монтажи и каква презентация на стръвта използва.Пожелавам ти тези риби да са ти най-малките за сезона 

Вальо, много красив репортаж. Пожелавам ти бързо да отминат тия гадорийки дето хвърчат и падат, аз съм със същата алергия и знам какъв ужас е. Поздрави.
п.п. А това колко странно и далечно звучи за България.
п.п. А това колко странно и далечно звучи за България.

А рибата дори и да не я ядеш когато има много хора на около си я прибирай ако е над минималните размери, че не знаеш от де ще дойде някой да ти лепне глоба, аз често я връщам обратно , но се озъртам доста преди това.
-
- учете се от него
Интересен закон обаче имат по отношение на НЕ-пускането и глобите в тази връзка; то, до толкова ли е бъкано с риба или шараните нещо пречат (както в Австралия)

Ами, колега, доколкото знам, на повечето цивилизовани места има риба навсякъде. и тука би имало ако се пази и зарибява. от нас си зависи.
И в Америка има във всяка локвичка и деренце рибка и в Европа така.
И в Америка има във всяка локвичка и деренце рибка и в Европа така.
IDA написа:Интересен закон обаче имат по отношение на НЕ-пускането и глобите в тази връзка; то, до толкова ли е бъкано с риба или шараните нещо пречат (както в Австралия)![]()