ЖЕНА ВИ ПРАЩА ЛИ ВИ ЗА РИБА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: ЖЕНА ВИ ПРАЩА ЛИ ВИ ЗА РИБА

Мнение от Краси_поборника »

Не правете като ме 3/три/ жени сменям. :lol: :lol: :lol:
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

:roll: Мойта обича природата и е за каузата-вън от София където и да е,децата също,ама кризата ни удари и трудно става релакса всички заедно,като на времето-някой трябва да работи :twisted:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

MECHOLIN написа:Мойта половинка я вземах три пъти за риба и продължи да ме изненадва с нещо всеки път.ЧУДО .Едно че ставам прислужващ персонал ставам и зверо гонител от комари до змии ами и трябва да съм и аниматор да я занимавам защото и става скучно след като си прочете четивото.На всичко отгоре уловява една риба и разказва на всички че тя хванала най голямата риба.как да я взема следващия път ?С какво ще ме изненада ?Дали не трабваше да направя проучване.Назрява момента да доиде с мен . Да не е много горещо нито студено. Да не пече много но да не Е облачно. Да не вали. Д а подухва но да не духа силно.Да няма мишки, мравки, скакалци, комари, кърлежи и змии . :drinkers:

Майна,ми тя много претенциозна бре :shock: :shock: :shock: :roll: Като го чета това,направо ми е чудно като отидеш някъде,от тези ти занимавки по-горе,кога ловиш риба изобщо :o :roll: :roll: Я да я оставяш у вас да се учи да плете :mrgreen: Ти пък си ходи спокойно за риба и си гледай кефа :lol: :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
mari
новобранец
новобранец

Мнение от mari »

Брато от твоята рибар нама да стане.Не я взимай само ще ти разваля кефа.
mishe
новобранец
новобранец

Мнение от mishe »

Предпочитам да си я оставя,за да не ми надува главата,пък тя да прави каквото си иска,да не е единствена я! :D[/quote]
То и в нашата къща е същото, но по-големия проблем е, че аз искам моя мъж да НЕходи за риба. А как да стане при положение, че той е заклет рибар. А и неможем да постигнем консенсос.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”