Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЖЕНА ВИ ПРАЩА ЛИ ВИ ЗА РИБА
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: ЖЕНА ВИ ПРАЩА ЛИ ВИ ЗА РИБА
Не правете като ме 3/три/ жени сменям.

Риболовци.
- krokibg
- учете се от него
MECHOLIN написа:Мойта половинка я вземах три пъти за риба и продължи да ме изненадва с нещо всеки път.ЧУДО .Едно че ставам прислужващ персонал ставам и зверо гонител от комари до змии ами и трябва да съм и аниматор да я занимавам защото и става скучно след като си прочете четивото.На всичко отгоре уловява една риба и разказва на всички че тя хванала най голямата риба.как да я взема следващия път ?С какво ще ме изненада ?Дали не трабваше да направя проучване.Назрява момента да доиде с мен . Да не е много горещо нито студено. Да не пече много но да не Е облачно. Да не вали. Д а подухва но да не духа силно.Да няма мишки, мравки, скакалци, комари, кърлежи и змии .
Майна,ми тя много претенциозна бре

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Брато от твоята рибар нама да стане.Не я взимай само ще ти разваля кефа.
Предпочитам да си я оставя,за да не ми надува главата,пък тя да прави каквото си иска,да не е единствена я!
[/quote]
То и в нашата къща е същото, но по-големия проблем е, че аз искам моя мъж да НЕходи за риба. А как да стане при положение, че той е заклет рибар. А и неможем да постигнем консенсос.

То и в нашата къща е същото, но по-големия проблем е, че аз искам моя мъж да НЕходи за риба. А как да стане при положение, че той е заклет рибар. А и неможем да постигнем консенсос.