Щука около София???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

slims написа:За един ден можело да се хване около 15-30 кила,само с 2 пръчки и стръв местно рибе
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:
slims
новобранец
новобранец

Мнение от slims »

Лично не съм виждала техният улов и незнам дали да им се вярва за количеството и килограмите :wink: :D
Бъди добър,прави добро
Гост

Мнение от Гост »

Ami Bezden? Tam ima dosta 6tuka, koito ima kusmet - lovi
emoadm
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Бошуля

Мнение от emoadm »

Преди две седмици извадих едно щуче около кило на безплатния гьол край с. Бошуля, Пазарджишко. Там по принцип ходят щукари. Много е гот, ама май дневния улов е малко по-малък от 15 кг на пръчка ;)
Всъщност, мнението ми е, че щука и веднаж за излета да ти удари - пак е голямо удоволствие. Никога не ми се е случвало да вадя в промишлени количества. Не знам дали е и възможно да се хванат в нормален водоем и ограничен периметър повече от две-три на ден. Може би само на блесна, ако човек се разхожда повечко. Е, и на Герман ;)
slatanik
новобранец
новобранец

Мнение от slatanik »

Колеги, някой познава ли водоема около село Бели Извор, врачанско? Или някъде по-близичко до София...
p4elata_brumze
новобранец
новобранец

Мнение от p4elata_brumze »

Predi okolo sedmitsa govorix s edin moi priatel i mi kaza, 4e na platenoto do Pun4a izlizalo mnogo 6tuka na blesna i vobler.

A otnopsno butani4eskata moga da kaja,4e 6tukata se obagdas v momenta. :lol:
...и нека БРЪМЗЕ бъде с теб !

Hика ми се чете: пчелата БРЪМЗЕ
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

p4elata_brumze написа:Predi okolo sedmitsa govorix s edin moi priatel i mi kaza, 4e na platenoto do Pun4a izlizalo mnogo 6tuka na blesna i vobler.

A otnopsno butani4eskata moga da kaja,4e 6tukata se obagdas v momenta. :lol:
To na platenoto na Pancharevo vinagi kalve :lol:
shtukleto
новобранец
новобранец

Мнение от shtukleto »

abe hora mnogo 6tuka ima na 4EPINCI samo vi trqbvat po dobri blesni i zdravi povodi 6toto par4etata sa mnogo golemi :wink: :wink: :wink:
Lyusi
новобранец
новобранец

Мнение от Lyusi »

Преди 3 седмици бях на едно язовирче до Челопеч (намира се преди Пирдоп и Златица по подбалканския път за Бургас - на около 65-70 км. от София). Там едни младежи се бяха заложили и казаха че давало щука. Гьолчето се намира точно до пътя до Табелата на входа на Челопеч !!! Наслука на всички :-)
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

15-30кг. :lol: На Богров има щука ама чак па толква! Ако уцелите деня може да се хванат 2-3 читави около кило. Щуката е капризна риба и не се храни всеки ден но тръгне ли става мазало след това има период на затишие. Хората са написали книги за шукарския риболов и все още няма панацея. Най-добре е да се лови на пролет и късна есен. Има дни в който могат да се хванат и 20 щуки а след 3дни на същото място да няма удар. Щука се лови и на лед , братушките са спец. но това е друг вид риболов.Колега твойте приятели , според мен са преувлечили МАЛКО . Ама това е нормално . Все пак са рибари. Може и да не съм прав , ако е така да праснат малко снимки та и ние да се порадваме :D
дай рибо рибо дай
penio
новобранец
новобранец

Мнение от penio »

predlagam ti edin qzovir blizo do sofiq ne znam kak se kazva noznam 4e e nqkade sled petar4 i se zapla6ta
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

:lol: :wink: Иеее тез твойте колеги да не са били 30 рибари па да са хванали 15-на щучета бре??? :wink: Виж ще ти препоръчам два водоема с доста щука, даже и със трофеини размери. :shock: :o : Лъжа и измама няма, :P стига човек слуката да има :wink: :wink: . Те са до с.Душанци ,яз.Душанци и под него Жеков вир.От София са на около 85км. Двата са с хубава природа и с голямо разнообразие от страна на рибни ресурси. :wink: :wink:.Но нека да дойде втората половина на м. март и отивай за поне два дни, ще си доволен :twisted: :lol: :lol: :wink: :arrow:. Само знай че там е доста студено по онова време :shock: :idea: :wink: така че по добре да си избереш по топло време, най добре след забраната.Но и еднодневните излети са дори! :wink: За сега от мен това, хайде НАСЛУКА :P :P :P :wink:
Jorhe
новобранец
новобранец

Мнение от Jorhe »

Здравейте,Братя!
Има един канал,който е след Радомир по пътя към Кюстендил,преди Александърдимитрово.
Чувал съм че там има много големи щуки ,но никога не съм ходил.Отдавна е размръзнал а знам,че това време (март,април) рибоците кълвят като обезумяли след зимните пости .
Ако някой някога е ходил да каже има ли смисъл! :shock:
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dzigy »

миналата година ходих на язовира в безден. там знам, че имаше много щука, но времето беше топличко и никой нищо не хвана.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”