Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щука около София???
Модератор: Paublo_Eskobar
Бошуля
Преди две седмици извадих едно щуче около кило на безплатния гьол край с. Бошуля, Пазарджишко. Там по принцип ходят щукари. Много е гот, ама май дневния улов е малко по-малък от 15 кг на пръчка 
Всъщност, мнението ми е, че щука и веднаж за излета да ти удари - пак е голямо удоволствие. Никога не ми се е случвало да вадя в промишлени количества. Не знам дали е и възможно да се хванат в нормален водоем и ограничен периметър повече от две-три на ден. Може би само на блесна, ако човек се разхожда повечко. Е, и на Герман

Всъщност, мнението ми е, че щука и веднаж за излета да ти удари - пак е голямо удоволствие. Никога не ми се е случвало да вадя в промишлени количества. Не знам дали е и възможно да се хванат в нормален водоем и ограничен периметър повече от две-три на ден. Може би само на блесна, ако човек се разхожда повечко. Е, и на Герман

-
- новобранец
-
- ще става разбирач
-
- вече хвърля и на тежко
15-30кг.
На Богров има щука ама чак па толква! Ако уцелите деня може да се хванат 2-3 читави около кило. Щуката е капризна риба и не се храни всеки ден но тръгне ли става мазало след това има период на затишие. Хората са написали книги за шукарския риболов и все още няма панацея. Най-добре е да се лови на пролет и късна есен. Има дни в който могат да се хванат и 20 щуки а след 3дни на същото място да няма удар. Щука се лови и на лед , братушките са спец. но това е друг вид риболов.Колега твойте приятели , според мен са преувлечили МАЛКО . Ама това е нормално . Все пак са рибари. Може и да не съм прав , ако е така да праснат малко снимки та и ние да се порадваме 

дай рибо рибо дай
- ivan_yo
- разбира нещата

Здравейте,Братя!
Има един канал,който е след Радомир по пътя към Кюстендил,преди Александърдимитрово.
Чувал съм че там има много големи щуки ,но никога не съм ходил.Отдавна е размръзнал а знам,че това време (март,април) рибоците кълвят като обезумяли след зимните пости .
Ако някой някога е ходил да каже има ли смисъл!
Има един канал,който е след Радомир по пътя към Кюстендил,преди Александърдимитрово.
Чувал съм че там има много големи щуки ,но никога не съм ходил.Отдавна е размръзнал а знам,че това време (март,април) рибоците кълвят като обезумяли след зимните пости .
Ако някой някога е ходил да каже има ли смисъл!