Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Риболов в Созопол
Модератори: emo vasilev, alekst
- barutchiata ©
- Администратор
Риболов в Созопол
Снощи се върнах от Созопол.Първите дни беше много гадно време включително и грамотевици и аз с тоа карбон постояно сгъвах и разгъвах въдицата и пак успях да хвана по 4-5 риби.Най -добър резултат имах последните два дена съответно 26 и последния ден 39 риби.Лових с потъваща бомбарда.

- barutchiata ©
- Администратор
Първите дни ходих на скалите в стария град до училището защото есента ги друсам там с много добър успех.Но явно сега не е момента да се лови там, а може да е било и до ден.Последните два дена реших да видя как е положението на пристанището.Имаше двама колеги които ловяха на плувки .Реших и аз да пробвам .Хванах две риби като имах поне двайсет натисканета на плувката, не останах много очарован и смених на бомбарда.Жената ми се обади по телефона и ме попита кога ще се пребирам и аз намайтап и казах като хвана 50-60 риби.Колегите ме погледнаха с насмешка и продължиха да мятат плувки.Първо хвърляне бум една риба.Второ хвърляне още една.На петото хвърляне единия колега ме попита за такъма кое как . Така гол след гол докато изведнъж отсече и спряха ударите.Прибрах се и преброих 26 риби.Лових някъде от 15 до 18.30 часа.На другия ден отидох още в 10.30 часа.Единия колега от предния ден беше там и беше хванал 2 риби.Метнах и на първо хвърляне риба.На второто изтървах една.На третото пак.От там на татък нищо не пипна.Дадох на колегата рибата и отидох да обядвам.Върнах се към 13.30 часа на две мастики и бях в супер настроение.И се започна като предния ден гол след гол .Започнаха да излизат рекета с цаца и ми прецакаха риболова щото нямаше от къде да хвърлям.Много е кофти когато рибата дава и не можеш да хвърляш.Беше ми последен ден и ми се ловеше още .Накрая си казах ,че е хубаво да оставя малко риба и за есента
.В къщи преброих 39 риби.Направих им кратка фотосесия и отидох да продължа с мастиката

Браво БАРУД добро..може да се каже отлично постижение...
Как беше платеринката...не миришешели подозрително....имам в предвид, че там някъде край Новото пристанище се излива един СОЗОПОЛСКИ отходен канал...А на бурунчето до него му викат "Лайнян борун"...не се майтапя...преди години хващах там гигандски платерини...ама воняха на...та чак не се доближаваха...
Хващах и ги връщах обратно...Още веднаж браво за добрия улов... 

- barutchiata ©
- Администратор
- barutchiata ©
- Администратор