Риболов в Созопол

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Риболов в Созопол

Мнение от barutchiata © »

Снощи се върнах от Созопол.Първите дни беше много гадно време включително и грамотевици и аз с тоа карбон постояно сгъвах и разгъвах въдицата и пак успях да хвана по 4-5 риби.Най -добър резултат имах последните два дена съответно 26 и последния ден 39 риби.Лових с потъваща бомбарда.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

много си скромен.... :lol: :lol: :lol:
...я пораздуй... повечко :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

на кое място ги хвана в созопол?още ме е яд какви едри парчета изстарвахме на острова дано да ни чакат до неделята.добре си се справил браво.
jos
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от jos »

Браво! И аз питам на кое място, разбира се,ако не е нахално, че само пренареждам такъми и бомбарди и се каня. Още един път браво!
"Как весело и вещо,
от нищо правим нещо!"
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

jos за созопол не знам но в поморие точно но края на пристанището
редовно има но са дребни за тази година не знам.
jos
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от jos »

Мерси за информацията, нищо че са дребни, дано не им омръзне да чакат още малко!
"Как весело и вещо,
от нищо правим нещо!"
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Първите дни ходих на скалите в стария град до училището защото есента ги друсам там с много добър успех.Но явно сега не е момента да се лови там, а може да е било и до ден.Последните два дена реших да видя как е положението на пристанището.Имаше двама колеги които ловяха на плувки .Реших и аз да пробвам .Хванах две риби като имах поне двайсет натисканета на плувката, не останах много очарован и смених на бомбарда.Жената ми се обади по телефона и ме попита кога ще се пребирам и аз намайтап и казах като хвана 50-60 риби.Колегите ме погледнаха с насмешка и продължиха да мятат плувки.Първо хвърляне бум една риба.Второ хвърляне още една.На петото хвърляне единия колега ме попита за такъма кое как . Така гол след гол докато изведнъж отсече и спряха ударите.Прибрах се и преброих 26 риби.Лових някъде от 15 до 18.30 часа.На другия ден отидох още в 10.30 часа.Единия колега от предния ден беше там и беше хванал 2 риби.Метнах и на първо хвърляне риба.На второто изтървах една.На третото пак.От там на татък нищо не пипна.Дадох на колегата рибата и отидох да обядвам.Върнах се към 13.30 часа на две мастики и бях в супер настроение.И се започна като предния ден гол след гол .Започнаха да излизат рекета с цаца и ми прецакаха риболова щото нямаше от къде да хвърлям.Много е кофти когато рибата дава и не можеш да хвърляш.Беше ми последен ден и ми се ловеше още .Накрая си казах ,че е хубаво да оставя малко риба и за есента :wink: :lol: .В къщи преброих 39 риби.Направих им кратка фотосесия и отидох да продължа с мастиката :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Браво БАРУД добро..може да се каже отлично постижение... :lol: Как беше платеринката...не миришешели подозрително....имам в предвид, че там някъде край Новото пристанище се излива един СОЗОПОЛСКИ отходен канал...А на бурунчето до него му викат "Лайнян борун"...не се майтапя...преди години хващах там гигандски платерини...ама воняха на...та чак не се доближаваха... :lol: Хващах и ги връщах обратно...Още веднаж браво за добрия улов... :lol:
Аватар
Mitaka
новобранец
новобранец

Мнение от Mitaka »

Бат Милене , той канала се излива точно където стоят яхтите срещу кея на военните. Те там и скаридите имат семки от домати по мустачките. Иларията я ловят на новото пристанище, по западно е от споменатото място.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Батка знам го лайняния борун той е на гърба на новото пристанище ,а аз лових на старото макар да не съм сигурен къде са обикаляли рибите предния ден :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

там и скаридите имат семки от домати по мустачките

А бе важното е че си направи кефа...а кеф цена няма....хахаха... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

barutchiata написа:Батка знам го лайняния борун той е на гърба на новото пристанище ,а аз лових на старото макар да не съм сигурен къде са обикаляли рибите предния ден :lol: :lol: :lol:
Батка я му кажи за бомбардата , щото Бат Милен няма такава :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Бомбардата е бомба.Ама трябва да се спира по серд за да не оплита иначе си ловя дори лапини .
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ще взема най-накрая да пробвам на потъваща бомбета и в пристанището... :lol:
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Заинтригувани от подвизите на Барутчията събота и неделя ще разредим още малко рибата на южното черноморие. Не сме решили още от къде да започнем и моля колегите от юга да ни препоръчат най-дашните места в момента. Има ли смисъл да мъкна и лодка за коракя ?
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”